IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
28.12.2006
Tilastot
Käyntejä: 3 451 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
76 jäsentä
Tyttöjä: 59 (78 %)
Poikia: 17 (22 %)
Keski-ikä
33,4 vuotta
Otos: 50 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,8 vuotta
Valvojat
Ryhis, [oras]

Jäsenet (76)

MonogatariDarchonnMariaknyysyPastor_iTubaAstartMaro-FlimbeesEmbryonicCandyDarlingseocart-enkelimustikkapullaJuhq-PoikaMyrsky-K-Nauta
« Uudemmat - Vanhemmat »

QuatermassTäysistuntobingoLuonut: QuatermassTorstai 27.11.2014 17:00

http://verkkolahetys.eduskunta.fi/webtv.case#c=40799798&v=41441422&p=0&l=fi&t=0

Ja tämmöisen joku linkitti irkissä, voi tehdä seuraamisesta hauskempaa:


Itselläni ei ole kärsivällisyyttä niin bingoon kuin istuntojen katseluunkaan, mutta tulen kyllä nyppimään viiksiäni oikeamielisesti närkästyttyäni päätöksestä.

edit klo 19:00
Tulihan tätä sittenkin katsottua kun kukaan ei muusta puhu. Hauska maailma tuo eduskunta. Lempipuheenvuoroni piti tosi pahiksen näköinen viiksimies joka selitti öljyisellä äänellä, miten lainsäädännöllä voisi määrätä auringon nousemaan yöllä, mutta on mahdollista ettei se kuitenkaan nousisi.

Suurin osa puhujista on ollut aika järkeviä, mutta ehkä aloitin katsomisen liian myöhään - pahimmat rällääjät taisivat esiintyä alkupuolella.

edit klo 19:32

Synkkä haudankaivajapastori saapui tulevaisuudesta jossa tuomiopäivä on jo tapahtunut, ja kertoili synkein äänenpainoin miten perinteinen avioliiittokäsitys on nyt murtumassa.
Kaverin nimi taisi olla Tapani Tölli - en oikeastaan kuullut hirveästi mitään, mitä hän sanoi, koska hänellä oli aivan hemmetin upea ääni. Hänen pitäisi laulaa surullista bluesia.

Viiksimies palasi myös toistamaan teoriansa taivaankappaleiden suhteesta lainsäädäntöön.

edit klo 20:42
Väsymys alkaa jo painamaan, alan hourailemaan... luulen että Einstein nousi juuri haudastaan ottamaan kantaa, mutta hän puhuu niin hiljaa etten ole varma, mitä hän haluaa.

Yhteenveto tähänastisista: Lakialoitteen kannattajilta on paljon hyvää asiaa, vastustajilta taas ei niinkään, mutta eipä sitä voi ihmetellä. On aika vaikea keksiä miten tasa-arvoista avioliittoa voisi järkevästi vastustaa, ja ei ole näköjään kukaan muukaan keksinyt. Hienoja esiintymisiä muutamalla vastustajallakin on kuitenkin ollut, kuten Tuomiopäivän Tapanilla synkkine äänineen.

Vaikea sanoa miten huominen menee. Voi olla että moraalinvartijat onnistuvat toistaiseksi viivyttämään homosaation aiheuttamaa maailmanloppua, mutta se näkyy kyllä sitten ensi vaaleissa. Olisi kyllä toisaalta ihan hauska seurata miten perussuomalaiset ja kristillisdemokraatit pyörtävät vaalien alla kantojaan, mutta toivon silti että menisi jo huomenna läpi.

Tulosta odotellessa.

Daealis[Ei aihetta]Luonut: DaealisTiistai 09.04.2013 17:18

Näyttäisi Tasa-arvoisen avioliittolain kansalaisaloitteen nimikirjoitusten määrä tuntia kohden laantuneen, joten täytynee lisätä hankkeelle näkyvyyttä aiheesta lisää.

Allekirjoita tuohon, mikäli olet sitä mieltä, että avioliiton mukana tuomat lainmukaiset oikeudet kuuluvat kaikille pariskunnille. Tällä hetkellä kun ne eivät kuulu.

Turha mussuttaa mistään Jeebuksista ja raamatuista: Jos näiden mukaan elettäisiin, olisi valtakunnassa moniavioisuus yhtä tavallista kuin nykyiset yksiavioiset suhteet. Samoin kuin kuolemantuomiot ja köyhät kristityt.

Avioliittoja ei yhteiskunnassa määritellä raamatun mukaan, sen juuret ja historia eivät ole uskonnoissa, eikä sen tulevaisuuskaan ole mitenkään sidottu hihhuleihin.
...avioliittolain tulisi olla sukupuolineutraali.

Tämän päivän Hesarin vieraskynä:
http://www.hs.fi/paakirjoitukset/Ihmisen+sukupuoli+on+tulkinnanvarainen+asia/a1364449978317

Kirjoittajina: Johanna Mappes ja Mikko Hurme
Mappes on evoluutioekologian akatemiaprofessori Jyväskylän yliopistossa. Hurme on lääkäri ja immunologian professori Tampereen yliopistossa.

Hyvä saada tieteellistä ääntä tähän, kun monet tuntuu tarvitsevan sen auktoriteetin äänen ennen kun uskoo asian.
Sivut on avattu ja nyt sitä saa allekirjoittaa! Mikäli olet sitä mieltä, että lain tulee olla yhdenvertainen kaikille, allekirjoita aloite ja suosittele sitä myös ystävillesi! Tunnistautuminen mobiilivarmenteella, pankkitunnuksilla tai varmennekortilla.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/192

http://www.tahdon2013.fi/

09:22 Nimiä jo yli 11 000 <3
10:00 16 805!
11:00 25 000! Puolet kasassa <3
13:05 41 081!
18:05 74 317 ja nousee!
« Uudemmat - Vanhemmat »