IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
13.5.2008
Tilastot
Käyntejä: 4 882 (1.7.2008 alkaen)
Koko
669 jäsentä
Tyttöjä: 457 (69 %)
Poikia: 212 (31 %)
Sijoitus koon mukaan: 907
Keski-ikä
31,4 vuotta
Otos: 433 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,2 vuotta
Ylläpitäjä
coswell

Jäsenet (669)

-heili[mmjl]ZäkydiLelluhlaranen-veerAmaumuumilimueriousuvvi_Waltsuu-snikuRämbeejossuf``ElllafuNkyMICHAELDEE
« Uudemmat -

roarrawr8(Luonut: roarrawrPerjantai 27.11.2009 18:25

yhyy, miks harper's island loppu? 8////////////


haluun nähä sen jakson uudelleen, joten joudun odottamaan maanantaihin...



saispa sen jo boxina :D

orpaHSiis siis ei näin lapsetLuonut: orpaHPerjantai 27.11.2009 01:24

Kivaa kattoa Harperin vikaa jaksoa iskän kanssa (katsonut sarjasta ehkä yhteensä ~puol tuntia) ja isoveljen (katsonut ehkä ~kolme minuuttia).

Nauroin kauniisti kun Henry alkoi puhumaan Sullylle jotain murhista : ) Hihitin ahh.
Sully oli mukava. Vähän liiankin mukava. "En minä voi jäädä tänne saarelle nyt kyllä kyllä nyt jään Henryn seuraksi vaikka täällä on Wakefield ja menkää vain lapsi ja nainen olen paras >B0" Kamoon duuuuud, elossa pois saarelta hei.
Henryn "That's the stupidest thing you have ever done" oli ihastuttava. Nauroin sillekin.

Shea oli turha. Niin hemmetin turha : < Olisi saanut kuolla poies turhuus oli.
Madison oli kovis. Kaiken maailman JD:n ja Wakefieldin kaveri ja jäi vielä henkiin. Siinä meillä on tuleva Wakefield \o/

JD oli ehkä sarjan paras. Cal ja Chloe mahteja myös. Kuten taisin sanoa jo viime merkinnässä aihetta koskien. Noojaa.

Vika jakso oli oikeesti vähän... tommonen. En mä nyt tykänny kyllä en. Henryn hulluksi muuttuminen oli kyllä namu <3 Ja arvasin että se kuitenkin Abbya rakasti, vaikka alussa kelasin että toisin päin.
Olisi saanut jäädä henkiin tai tappaa kaikki. Valasveitsellä vain Abbya vatsaan humps vain.
Ja Jimmy on aika taitava kun pääsi irti köysistä. Prokastah.

Mein telkku rupesi säätämään jotain jumitusta siinä vaiheessa kun Abby kirmasi Henrya pakoon. Se oli tyylikästä :
) Hidastettua juoksua, semmosta pätkivää. Namunamu.

Neljä vikaa henkiinjäänyttä... Turhuuksia : < Joku Henry&Wakefield&Sully&Madison ois ollu ehkä coolein ikinä, mut olin kyllä varma että ei ainakaan Sullykas ja Wakefield jää henkiin. Ja Henryn kuolema varmistui siinä vaiheessa kun se tappoi Wakefieldin ja lukisti Abbyn huoneeseen.

JD oli yhä paras. Silloin kun se kuoli niin kelasin että Henrya luullaan murhaajaksi kun veret käsissä tuli vastaan. Mut ei sitten niin ei sitten. Olisi vain pitänyt pitää Henrya murhaajana niin olisin ollu pro kun tiesin : ( Hhöööh.

Ehkä toi boksi pitää ostaa. Ja nauraa Henryn und Wakefieldin mielikuvitukselle niissä tapoissa.
Oikeesti. Se joku serkkukin sidottiin laivan pohjaan ja happipullot ja kaikki. Hemmetinmoinen säätö ja siitäkin oltaisiin selvitty jos sitä vaan oltaisiin puukotettu vatsaan ja viskattu järveen. Turhaa semmoiset sitomiset ja muut, minä ihan säikähdin kun sarja alkoi semmoisilla.
Muutenki kaikki harppuunat ja puutarhasakset terve.

Shane oli mukava. Se olisi voinut olla murhaaja, vaikka olikin turha ja istui puolet sarjasta vankilassa. JDkin olisi voinut olla, mut ei sitten. Olisi ollut kiva tietää tiesikö se, että Henrykäs ei olekaan velipoika. Kai se tiesi ehkä emt. Paras silti wuhuu.

Niin ja tosiaan, lopun videopätkät oli mahteja 8D Henryn pärstä ihan lopussa ja sen ne sanat (lol en ees muista mitkä niistä, varmaan joku missä se sanoi että rakastan sinua kuin tapaisimme viimeisen kerran tai jotaaain) olivat repäyttäviä.

Kai mä oon vähän vääränlainen, kun en itke vaan nauran : < Cal&Chloen kuollessa teki mieli itkeä, mutta en jaksanut kun tiesin että ne kuolee. Tai no, olin varma kun olivat semmoisia kuollekkaita. Kuolemaa kutsuvia. Semmosia kuiteski parhaita silti.

Enemmän tämmösiä sarjoja kiitos, ja sellaisia missä ei ole onnellinen loppu. Olisi tuossakin saanut Henry vain teloittaa Jimmyn Abbyn naaman edessä ja sitten live happily ever after Abbyn kanssa ilman että Abby olisi häppi. Ja sitten olisi tullut Madison joka tappaa kaikki, koska rakasti JD:tä ja Wakefieldia.

Tiididii, mukava sarja~

//AI JOO JA REPÄYTTÄVIN ASIA IKINÄ:
Abby ei osaa ampua eikä edes heittää lasia. Puol metriä Henrystä ohi kamoon. Ei kiitos käsipalloa Abbyn kanssa :
)
Hhaa katoin Harperin taas ja öö nauroin. Koska Henry oli pro ja Jimmystä alkoi tulla niin ilmiselvä että olisi ollut aika karmeaa jos se nyt olisi se ollut (vaikka samalla petyin kun veikkasin että se olis voinu olla :c) mut mut Henry oli kuulkaas oikein oiva \o/ Oikeesti repesin vähän luonnottoman pahasti siinä vaiheessa kun se alkoi vaan selittää avaimesta ja räkätin täysillä ja huusin jotain että olet sen poika olet sen poika :
D Siinä kun Wakefield selosteli Abbylle niin kelailin että sen poika on Jimmy, mut sitten mietin että se olis Abbyn velipuoli ja sit kelasin ettei semmosta yhteyttä kuitenkaan olis ja niin. En muista kävikö Henry mielessä, mutta jos käviki niin taisin aika nopeesti unohtaa en muistaaaaa.

Jotenkin käy sääliks äitiä ku huutelin sille kaikkea että 'No nyt se kuoli', 'On noi aika evoja kun ei osaa ampua, eikä sitoa eikä lukita ovia', 'Ei tota ovea kyllä lukkoon laitettu' ja kaikkea muuta vastaavaah. Ja sit menin selittämään sille että Sully saattaa maata kuolleena siellä radiokopissa, mutta sitä ei näytetty vielä ja se näytti pahasti siltä että ei kiinnosta umu

Henrykäs olis kyllä voinut paljastua vasta vikassa jaksossa asd, nyt sinne ei jää mitään muuta kuin kaikkea tylsää D
: Tai siis ellei käykin ilmi että joku Sully oli kolmas murhaaja ja Jimmy neljäs tai jotaaaainh. Ois muute jännä.
Ja kivaa stalkata muiden blogeja kun lukee että neljä jää henkiin; ehdin jo toivoa että kaikki vaan kuolis ;O; Joku Madison oiski murhaaja ja tappais kaikki ja poliisit pidättäis sen ja JD heräis kuolleista ja ne menisi naimisiin pimeässä vankilassa ja kaikki kuolleet eläisivät häpili ever äfter.

Yhtä kaikki en jaksas odottaa ens viikkoon : ( Ai joo, jos neljä jää henkiin niin... Abby, Jimmy, Madison jaaa no ei ketään kaikki muut kuolee. Kamoon joku Henry kuitenki ku se tuskin tekee parannusta, ja se Madisonin äiti on niin turha että kuolee ja Sullyn kaikki kaverit on kuollu niin sekin ja Wakefield on jeejee pahis niin kai seki sitte. Jos on pakko heittää niin mmmm Henry tai Sully. Tai Wakefield. Yhy en tiedä, kuolkoon kaikki vaa D: Abby vikana ja sit tulee poliisit tyhjälle saarelle ja on ihan whaat kun kaikki vaan makaa kuolleina nurkissa.

Niin! Sit kiinnostaa ihan hirveesti Henryn ja Wakefieldin sisäiset patoumat, joiden takia tapetaan :
)

Ja tosiaan, Henry on vallan pro tyyppeli. Joskus sarjan keskivaiheilla kun mietin murhaajaa, niin se vilahti joukossa (okei luettelin tyyliin puolet hahmoista siinä, mut kyllä aika monet jätin luettelemattaki niin), mut kaikista paras murhaajapari ois kyllä ollu Cal & Chloe ~ <3 Olin varma ettei ne ole mutta olis ny silti voinu olla. Kuolivatkin liian nopeasti ja ah niin dramaattisesti ja kaikkee :c Ihukit hahmot.
Ja kun nyt tässä vauhtiin päästiin, niin lempparihahmot oli Cal ja Chloe (yhessä, Chloe oli ihan asklfaklak yksin paitsi joskus siin loppuvaiheilla se oli ihan muksa yksikseenkin) ja Sully on kovis ja JD oli paras ja Shane oli mahti ja Henrykin ajoittain aivan loistava jaa sit oli varmaan vielä joku muttah en mä enää muista kuka. Varmaan joku alkupäässä kuollu, Booth esimerkiks oli aika mukava ja kuoliki randomisti.

Niin näin. Saas nähä muuttaako vielä vika jakso lempihahmoja tai mielipidettäni sarjasta tai yllättääkö se jotenkin (tavallaan aika ennalta-arvattavia ollu nää vikat jaksot, kaikki Wakefieldin loikkimiset ja karkaamiset ja yyämäs), mutta kai toi nyt niin hyvä sarja on että vika jakso jotenkin yllättää c: Jos ei yllätä niin oli se silti mukava.

Laadidii, kova selostus kova selostus, ei kannata lukea kun on turha. Hyvä silleen varottaa ihan lopussa c:

Yo23xkaks sanaaLuonut: Yo23xPerjantai 20.11.2009 00:05

MITÄ HELVETTIÄ??????????????????!!!!?!?!??!?1?!?1?!??"!""1210


HENRY??????????? SE OLI HENRY!!!!!!??????????


EI SE VOINU OLLA !!!!!!!!

.....alussa kelasin että se on se, mutta nyt iha lopus olin varma et se on se pikkulikka....madison


DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD8 EI SEN NÄIN PITÄNY MENNÄ!!

mun lempparit oli se britti aksentti, chloe, jimmy ja henry ;___;

//katoin tänää sen edellisen jakson ja buhuuuuuuuuuuuu mä itkin,,, ei mun britti aksentti saanu kuolla ;;;;_______________;;;; ja sit alko vielä se surullinen musiikkiki ku chloe hyppäs ja ;;;______;;;

PSKA sarja ¤ jos jimmy viel kuolee mäki kuolen

ryro-10.VOI SAATANALuonut: ryro-Perjantai 20.11.2009 00:04

ONNISTUIN VIELKIN VITTU SPOILAANTUU ET KETÄ KUOLEE TOS VITUN SARJAS EI JUMALAUTA




XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
MIKS ??????????????????????????????????

PlagueRatMuahahahaaLuonut: PlagueRatTorstai 19.11.2009 23:52

Nyt on pakko sanoa, että kuka arvasi Harpersin murhaajan jo alusta asti?!

_chemicalotsikkoLuonut: _chemicalTorstai 19.11.2009 18:27

Mun pakko matkustaa on jonnekin
Entisestä pois juna vie
On aivan sama minne kiirehdin
Kun vain pitkä on tie

Matkaan lähden (5x)
Mulla menolippu on

Katson taaksepäin, vain kiskot sinne jää
Juna jyskyttää, vanhaa ystävää en mä nää
Mulla kauas menolippu on
Mulla kauas menolippu on

ps.oon vieläkii iidalle katkera murhaajan paljastamisesta!:---(

-dorianHmm...Luonut: -dorianTiistai 17.11.2009 01:46

Oon Johanneksella. Pelailtiin vähän aikaa Dragon Age Originsia (se on aika jännnnä) ja sit käytiin makailemaan tuohon ja nukahdettiin. ......... Herättiin silleen parin tunnin päästä oho. Ja nyt jään sitten spontaanisti tänne yöksi. On tosi outo olo nyt, kun väsyttää ihan sikana, mutta ei oo niin akuuttia unen tarvetta enää. Hmmmm....

PS. HARPER'S ISLAND EEEEEEEEEEEEI ;__________;

BERTS[Ei aihetta]Luonut: BERTSLauantai 14.11.2009 18:44



hrr, tulee kylmii väreitä
« Uudemmat -