IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
13.8.2008
Koko
7 jäsentä
Tyttöjä: 2 (29 %)
Poikia: 5 (71 %)
Keski-ikä
25,1 vuotta
Otos: 7 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,5 vuotta
Ylläpitäjä
Introvertigo

Jäsenet (7)

rockin_hoodHamajoIntrovertigonenada_massi^-TuucGuttersniper
« Uudemmat - Vanhemmat »

chap:(Luonut: chapLauantai 02.04.2011 14:50

Miks äitiyhteisöihin ei voi liittyä ja natsiyhteisöissä ei saa kommentoida?
YAD ja Elämä on Parasta Huumetta ry ovat IRC-Galleriassa siirtyneet sensurointitoimiin, mikä on mielenkiintoinen pikku siltojenpolttoreaktio. En usko tämän olevan rakentava eikä varmasti nuoria galleriakäyttäjiä miellyttävä menettelytapa.

YAD:n yhteisön kommentointi estettiin jo jokin aika sitten IRC-Gallerian ylläpidon toimesta "liian huumemyönteisen keskustelun vuoksi" ja Elämä On Parasta Huumetta ry esti tänään kommentoinnin kaikilta ei-jäseniltä sekä poisti kaikki aiemmat kommentit. Alla viesti yhteisön ylläpidolta:

"11.05.2009 12:49 <EOPH> Hei. Kuten huomaatte on edelliset kommentit nyt poistettu. Tulimme yhdessä IRC-Gallerian työntekijöiden kanssa siihen tulokseen, että keskustelu on viimeaikoina ollut vain huumausaineiden laillistamisesta, mikä ei suinkaan ole tämän sivun pääaihe. Joukossa on myös valitettavasti ollut asiattomia viestejä. Koska meillä ei ole voimavaroja olla modaamassa kommentteja kovinkaan usein, toivomme että laillistamisesta ei enää keskusteltaisi täällä kuin silloin, kun se on teemaviikon aiheena.

11.05.2009 12:53 <EOPH> Oikeita paikkoja tälle keskustelulle on toki paljon, kuten hamppufoorumi tai päihdelinkin keskustelut. Nyt muutimme kommentoinnin vain ryhmän jäsenille mahdolliseksi. Jos asiaton kommentointi jatkuu, joudumme lopettamaan kommentoinnin kokonaan ja silloin yhteisöömme voisi valitettavasti kirjoittaa vain chatin ollessa käynnissä.

11.05.2009 12:56 <EOPH> Toivottavasti ymmärrätte meidän tilanteemme, eikä tarkoitus ole todellakaan hiljentää kenenkään mielipiteitä, toivomme vain että keskustelua käytäisiin siitä, mikä on aiheena. Ymmärrystä ja hyvää jatkoa toivoo koko EOPH:n väki. "


Okei, ensimmäinen mielenkiintoinen kysymys, joka nousee pintaan on, että mikä EOPHin sivujen aihepiiri oikeastaan on. Ensimmäisessä viestissä todetaan, ettei yhteisön pääaihe ole laillistaminen. Kuitenkin vihjataan, että se tulee olemaan yksi teemaviikon aiheista. Omituista, että ensin todetaan keskustelun aiheen olevan NIIN PALJON syrjällään, että on pakko poistaa kaikki kommentit ja estää kommentointi - mutta lähes heti perään todetaan, että aiheesta saattaa hyvinkin tulla teemaviikon aihe.

Toinen huomio liittyykin teemaviikkoon ja yleisesti siihen, että todellisuudessa yhteisön kommentointi nimenomaan ON estetty. Jos laillistaminen tulee teemaviikon aiheeksi, miten laillistamista puoltavat tahot voivat ottaa osaa keskusteluun? Liittymällä yhteisöön, jonka ideaa he eivät välttämättä kannata? Rehellisyyden nimissä on pakko sanoa, etten ole nähnyt EOPHin yhteisöjäsenissä yhtäkään henkilöä, jolla olisi huumeista tai niihin liittyvästä politiikasta juurikaan varmennettua asiatietoa. Todennäköisesti koko teemaviikko tuhrautuu jäsenten keskenäiseen päännyökyttelyyn, jossa varmentamaton tieto ja epäloogisuudet pääsevät ruhtinaallisesti muhimaan.
Hei, oletko maasi/uskontosi/elämänkatsomuksesi puolesta huolissasi oleva fundamentalisti? Kohtaatko elämässä liikaa kritiikkiä? Eikö mielipiteenvapautesi kelpaa enää keppihevoseksi kun sinua on informoitu siitä, että myös uskonnolliset mielipiteet tulee oikeuttaa?

Vastaus kysymyksiisi on SENSUURI. Internetin tarjoama tiedon vallankumous avustaa sinua lennättämään kaiken johdonmukaisen informaation toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos! Nykyään mm. IRC-galleriassa tämä on mahdollista estämällä yhteisön kommentointi tai lisäämällä persona non grata mustalle listalle. Ei enää nöyryyttäviä tappioita paneelikeskusteluissa, ei äänihuulien tuhlaamista "ALALALAALAL EN KUUNTELE!"- huutamiseen, ei enää sormien vaikkuuntumista niiden tunkeutuessa korviisi! Informaatiovallankumous mahdollistaa kokonaan uuden sisäsiittoisen elämäntyylin, jossa Raamattu tai mikä tahansa haluamasi pyhä teksti on totta, sillä mikä tahansa, jopa kehäpäättely, on mahdollista internetin ihmeellisessä maailmassa!

Oletko aiemmin halunnut antaa sinua kritisoivien ihmisten kuulla kunniansa valtavalla vyöryllä argumentum ad hominemeja ja sen jälkeen välittömästi estää heidän vastalauseensa (tai todennäköisesti huvittuneet reaktionsa) tekemällä heistä kuuromykkiä? Toimitko kenties maamme hallinnollisella tasolla ja kaipaat lisäbuustia uraasi?

Jokainen meistä tarvitsee sensuuria uskottavuutemme ylläpitoon, aloita jo tänään!
Soita numeroon *00*2 ja kysy KR*:ltä neuvoa sensuroinnin alkeista!

Jos soitat puolen tunnin sisällä, osallistut arvontaan, jonka pääpalkintona on neljän hengen matka Pohjois-Koreaan, joka on maailman paras maa!
« Uudemmat - Vanhemmat »