IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
1.10.2012
Tilastot
Käyntejä: 840
Kommentteja: 1
Koko
5 jäsentä
Tyttöjä: 5
Keski-ikä
26,0 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 26,0 vuotta
Ylläpitäjä
Zevryy
Valvojat
Aichmeria

Jäsenet (5)

AichmeriaZevryySpaceramune

Kuvaus

Tervetuloa! J-music's projects on japanilaisen musiikin ystäville tarkoitettu projektiryhmä. Tarkoituksemme on luoda mahdollisimman monia faniprojekteja Suomeen saapuville bändeille, joihin fanit itse pääsevät vaikuttamaan ja tekemään omilla käsillään muun ryhmän kanssa jotakin suosimalleen yhtyeelle.

Tähän mennessä J-music projects ryhmän yhteydessä
olemme toteuttaneet faniprojekteja mm. seuraaville bändeille ja keikoille:


D-nimisen yhtyeen keikat:
Gloria, Helsinki 22.5.2011 Dn faniprojekti
Gloria, Helsinki 8.5.2012 Dn faniprojekti

the GazettEn projektit:
The Gazette faniprojekti 2010
the GazettE faniprojekti 2013

Gazetten kohdalla ensimmäinen fanilahja lähetettiin suoraan Japaniin herroille asti. D'n tapauksessa ensimmäisenä tehtiin kansio, jossa oli kuvia Suomesta sekä mukana oli fanien kirjeita, piirrustuksia yms. (Keikkapaikalla kuvattiin myös lahjaan liitetty video.) Toisessa D'n projektissa kyseessä oli laatikko, johon keräsimme lahjoja kaikilta projektilaisilta. D'n jäsenet olivat jälkeenpäin kuullun tiedon mukaan pitäneet lahjoistaan kovasti ja niiden perille saattajiltakin on tullut palautetta omaperäisestä ideasta.

Nyt olemme päässeet siihen pisteeseen, että HITT-artistin tulevalle keikalle on tulossa fanilahjaprojekti. Jos kiinnostuneita on, löydätte projektista tietoa niin täältä kuin facebookistakin. :) HITT faniprojekti 2012

Tulevia projekteja Suomeen saapuville japanilaisbändeille saa vapaasti ehdottaa ja poimimme niistä toteutuskelpoisimmat vaihtoehdot. Mitä enemmän porukkaa on, sitä hienompi lahjastakin varmasti tulee.

Mukaan saa kutsua mieluusti aktiiviset ja kekseliäät kaveritkin! Toivotamme iloa projektien tekemiseen ja niiden järjestelyyn.

Terveisin J-music's projectsin ylläpitäjät. ♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.