IRC-Galleria

Tiedot

Nimi
Magic Circle Festival 2014
Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
2.4.2014
Tilastot
Käyntejä: 65
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)
Keski-ikä
27,2 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 27,2 vuotta

Kuvaus

25.7.2014 17:00 - 27.7.2014 02:59
Kesän 2014 MAGIC CIRCLE FESTIVAL on ensimmäinen ikinä Suomessa.

Tapahtuma on pyhitetty MANOWARin maailmanlaajuiselle metalliyhteisölle ja se on järjestetty eri maissa - ennen Suomea Saksassa ja Sloveniassa, joihin metallifaneja on matkustanut yhteensä yli 35 maasta.

"Olemme erittäin innoissamme tuodessamme MAGIC CIRCLE FESTVALin ensimmäistä kertaa ikinä Suomeen," kommentoi festivaalin promoottori Hardi Loog. "Festivaalista tulee aivan uskomaton! MANOWARin erikoiskeikka Kings of Metalin 25-vuotisjuhlan kunniaksi ja monia muita bändejä erilaisia huvituksia ja ajanvietteitä unohtamatta!"

MANOWAR soittaa keikallaan koko KINGS OF METAL MMXIV -albuminsa, joka on bändin hittilevy Kings of Metalin uusi erikoisverio. Keikalla kuullaan luonnollisesti myös parhaita paloja MANOWARin uran monista kuolemattomista kappaleista kokonaan uuden lavarakennelman siivittämänä.

"Kutsumme jokaisen suomalaisen Manowarriorin liittymään meihin ja juhlimaan kanssamme vuoden 2014 kaikista suurinta metallitapahtumaa," hehkutti Joey DeMaio, MANOWARin basisti. "Eikä vain suomalaisten, vaan kaikkien metallifanien Tanskasta, Ruotsista, Norjasta, Englannista, Saksasta ja kaikista muista metallimaista on syytä ottaa suunta kohti Helsinkiä ensi kesänä! Jos et ole ollut Suomessa ennen, tämä on täydellinen tilaisuus! Suomalaiset soturit näyttävät sinulle, miten OIKEASTI juodaan, juhlitaan ja pidetään kunnolla hauskaa!"

Lipuista tulee erilaisia versioita saataville sisältäen myös MANOWARin aiemmilta festivaaleilta tutut Ultimate Fan Pass -erikoisliput.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.