IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
8.4.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 202 (1.7.2008 alkaen)
Koko
36 jäsentä
Tyttöjä: 15 (42 %)
Poikia: 21 (58 %)
Keski-ikä
27,1 vuotta
Otos: 25 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,2 vuotta

mundos paralelos // http://psifuture.blogspot.com.br

  • fabianolemosfabianolemos[#1] 21. kesäkuuta 2014 01:54:50

    [img]http://psifuture.blogspot.com.br//[/img]Enter link URLRinnakkaisia ​​maailmoja


    Kun puhumme rinnakkaisia ​​maailmankaikkeuksia ja maailmoja, katso ajatus science fiction ... No, miksi ei usko, että scifi elokuvia, ei voi olla niin, näyte jotain, että tekijä osti rinnakkainen maailmankaikkeus? Ei olisi vaikea ajatella antaa tämän tilaisuuden kvantti ajattelua. Maailmoja ja rinnakkaisia ​​maailmankaikkeuksia ole tieteellisiä tai teoreettista poikkeavuus, ovat todellisia. Jos me direcionarmos seuraaviin kysymyksiin, voit nähdä, kuinka rinnakkainen maailmankaikkeus toimii. Menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus ... Mitkä ovat mutta ajalliset viipaleita? Terät, jotka on linkitetty ajallinen ja tärinää, jotta voit tietää ne, mutta eivät pääse niitä. Jos oli tapa matkustaa ajassa, näkisitte "ohi", joka tiesi kaiken, mikä aiemmin oli elossa ja liikkuu. Voisit nähdä hänen nuorempi perhe, tai ehkä vanhempasi ennen kuin he tapasivat ... Ne ovat olemassa, elävät sen reaalimaailman heille ... Niin myös hetkiä tulevaisuudessa ... He ovat siellä, ja kaikki asuvat siellä, kokevat todellisuutta, ja sillä aikaa matkustava, olet poikkeus. On utelias teoria rinnakkaisia ​​maailmankaikkeuksia, jossa sanotaan, että siellä voi olla monet meistä eri tilanteissa ja ne, jotka elävät tapahtumia. Esimerkki voisi olla paikka, henkilö on lääkäri
    ja toinen on poliisi toisessa on kerjäläinen ... Eli, rinnakkain, näyttää kaikki mahdollisuudet asioita, että henkilö saattaa esiintyä. On usein tapauksia, joissa ihmiset sanovat he näkevät kummituksia ja aaveita extes, olla vain "reikä", "avoimuus" jostain syystä, Aikajana tai mitat, jotka muodostavat todellisuuden. Että olemme hieman mystinen merkitys ja metafyysisiä asioita, ei tarkoita, että ne ovat ... Meidän epäyhtenäisyys selitys johtaa meidät tähän. Ei ole mitään, on yliluonnollista, koska jos on, luonnollisesti, on vain järjestelmä, joka koemme päivittäin. Uskonnot ja filosofiat ovat muodostuneet samoin. Astumme näitä rinnakkaisia ​​maailmoja hyväuskoinen tavalla, ja kuten on tapahtunut usein katoavat ikuisesti. Rinnakkaisia ​​maailmankaikkeuksia ovat terät, jotka liikkuvat vibrationally ja että joskus nämä värähtelyt voivat löytää pisteen yhdenvertaisuuden ja risteyksessä tapahtuu, tehden murto aikaa, yhtä. Tässä tapauksessa saatat nähdä jotain menneisyydestä, kuten tunkeilija tässä, ja joku tätä rinnakkain voidaan watching you ja päätellen se henki tai ulkomaalainen. Mitä olemme täällä, emme ole missään rinnakkain terät, jokainen on mahdollista meidän persoonallisuutta, ja koko ihmiskunnan, sekä fyysistä puolta ympäristön nojaava se on olemassa. Ei olisi virheellinen, rakastava joku syvästi tietyn asian, kuten ammatti ja ei ole koskaan työskennellyt, tai on opiskellut sitä ... Ainoa henkilö heijastaa hänen muissa itse on lähellä rinnakkain.
         Oli Jeesus täällä on ollut Jeesus muita yhtäläisyyksiä? Voiko jossain Saksalaiset voittivat sodan? On, että jossain Brasilia löysi Britannian, Ranskan, Hollanti, Espanja? Voiko jossain WWII koskaan päättynyt, tai ovat jo keskiviikkona? Olimme miehitti ulkomaalaisten? Se on meille ulkomaalainen hyökkääjät? Tulee tulee? Mahdollisuuksia, jotka ovat täällä meidän kanssamme ... Vuonna elokuvia, kirjoja, tarinoita kerromme ja sanoa jos kuvitteellinen asiassa ... miksi ei? Mahdollisuudet ovat emme voi sulkea eivät Ja jos ei? Jos se on jotain, että olemme saaneet rinnakkaisia ​​maailmoja? Kuvittele, olla naimisissa (), ja asuu erityinen muoto sosiaalisen elämän ... Jos olisin naimisissa () jonkun toisen kanssa, olisi tämä sama tapa elää? Luultavasti monia rinnakkaisia ​​maailmoja, et naimisiin jonkun toisen, tai mennä naimisiin kenenkään jne.. Ulkomaalaisten ja heidän avaruusaluksia, nämä voivat olla samansuuntaisia, ja ovat todella versio ihmiskunnan siellä. Kyllä, tämä on aihe, joka mahdollistaa monia arveluja, monia teorioita, spekulaatioita ja kiivasta keskustelua, mutta toisistaan ​​riippumattomia, näitä yhtäläisyyksiä olemassa. On tarinoita ihmisistä, jotka käyvät läpi sellainen kokemus.
         Yhdysvalloissa 70-luvulla, pari peliä hiukkasten ranta ja juoksi kivien, kun tyttö katosi. Poika seurasi jälkiä häntä ja he päätyivät kiven takaa. Tietenkin perhe etsinyt pitkään ja poika tulivat pidettävä todennäköinen murhaaja tyttö, ja vuotta myöhemmin hän ilmestyi hänen olohuone, käynnissä bikinit, kuin hän oli vielä leikkii hänen poikaystävänsä ... järkytys oli hyvin hänen ja jos vaimentaa perheen. Toinen tarina oli mies Isossa-Britanniassa, joka matkusti vaimonsa kanssa bussilla heti kun se pysähtyi kohtaan, jossa se kuuluisi, hän laskeutui ja kääntyi antaa vaimolleen käden ele ritari ... Hän katosi ja Kukaan ei nähnyt auton. Koskaan palannut. Se on jotain ajateltavaa.
         Me ymmärrettäväksi näkemykset olemme tieteellisen maailmankaikkeuden ympärillämme, meidän täytyy ymmärtää, että on olemassa paljon, että on vielä tuntematon, ja miten "me olemme kaikki tiedemiehet" etsiä selityksiä tapahtumia, jotka ovat valitettavasti hylättävä "mystinen", "hengellinen "," jumalallinen "," maaginen "muun nimiä. Me mennä kaikkialle kuten rinnakkain, ja kun nukumme mielemme pois asettamat rajat fyysinen keho vapautuu tutkia, sitten on meidän teknisiä keksintöjä, meidän musiikkia, maalaus-, piirustus tai meidän vallankumoukselliset ajatukset tieteellisissä piireissä.
         Voi joutua milloin tahansa eri tärinäkäyttäytymistä kenttä, yksi monia yhtäläisyyksiä ja riippuu "onnea" päästä takaisin sinne ... Ei ritualizações, ei taikasanat, ei paska, että vain tuhlaa aikaa ja fantasioita, jotka on luotu vahvistamaan mitä ei tiedetä. Ei kaikki ihmiset, jotka ovat täällä tässä ... Mieti sitä ja katsella.

    Emilson Oak 2014
    Kirjoitti on 07:37:00