IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

[spoilervaroitus]

Kuvia Angelicasta, Sparrowsta ja Barbossasta.





Livekuvausta "merenneitolaguunin" kuvaksista. Tässä sitä spoileria tulee, joten varokaa. Ei mitään, mistä suurimpia paljastuksia voi saada esille, mutta elokuvan tapahtumia kuitenkin.



Linkki Jack Sparrown tähdittämään teaseriin, jonka mukaan elokuvassa on zombeja, merenneito, "cutlers" (Jos muistamme Cutler Becketin, niin ilmeisesti tällä viitataan spoilerspoilerspoiler Barbossaan.)

http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=68177

Kommenttina muuten, että Depp ei kyllä näyttelijätaidoillaan tuossa täysin kukoista. Minusta vaikuttaa, että oli impro kysessä ja kuulemma edessä oli iso yleisö, kun tämä kuvattiin. Tai ehkä se vain häiritsee, että tuo on tuollainen fiktionfiktio, jos tiedätte, mitä tarkoitan, eh?

Omana kommenttina tykkään tuosta Angelican hatusta. Tuo jotain vaihtelua elokuvan hattugalleriaan. Sitten... Barbossa on epäilyttävä tapaus. Miten se nyt kauppakomppanian puolelle kääntyi? Puujalka ja kainalosauva.. Taisi olla kova taistelu. Kumpikohan räjäytti jalan? Mustaparta vai Sparrow? Kumpikaan? Ja sitten kolmantena ajatuksena, jonka olenkin jo johonkin ilmaissut: En voi odottaa Mustapartaa! Olen aina ollut erittäin kiinnostunut merirosvoista ja Mustaparta on kyllä yksi suuri legenda, jolla on mielenkiintoinen aura. Minun lempi- oikeita piraatteja. Ian McShanen kuvia tuijottaessani palan innosta. Täydellinen näyttelijä Mustaparralle! Olen melko varma, että siitä tulee yksi lempihahmoistani PotC:ssa, ellei jopa minun ultimaattisessa top 10 listassani hahmoista ikinä.

Toisekseen uutena tietona (minulle) elokuva julkaistaankin jo 20. toukokuuta. Saa nähdä tuleeko se samana päivänä Suomeen ja kuinka ison ensi-illan saattelemana.... Minulle on itsestään selvyys ilmestyä ensi-iltaan Sparrow-puvussani, jonka ehkä teen etukäteen jo tuona PotC4-versiona. Ja tietenkin tarvitsen seuraa. Helsinkiin tai Tampereelle menemme sitten sen katsomaan. Riippuu, kummassa on tärkeämpi ja kumpaan tulee ensimmäisenä. Olisi loistavaa saada pari piraattia mukaan. Mustaparta ja Angelica uusina ja tärkeinä hahmoina olisivat tietysti huiput.

Vaikuttaisi siltä, että puvusta menee jo tämän neljännen osan takia uusintaan ainakin peruukki ja housut. On huhuttu, että Sparrolla olisi neljännenlainen uusi vyö... Mutta ainakin miekkavyö vaikuttaisi olevan sama kuvien perusteella. Jos ihmettelette Sparrown päässä olevaa rinkulaa, niin minä en millää usko, että se on tarkoitettu suoraan elokuvaan. Varmaan pitelee peruukkia siistinä, ennen kuin kuvataan... Tai jotain. Kuullostaisi ainakin jotenkin loogiselta. Tai sitten kyseessä on side silmille.

Joten eikun vaan seuraaviin päivittelemisiin ja Bloody Maries all around! Kapteeni kuittaa.

P.S. Pirates of the Caribbean cosplayryhmä hakee taas miehistöä! Pirates of the Caribbean -cosplayryhmä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.