IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Samoin auttaa ku alkoholi. Saanki yht'äkkiä asioita tehtyä ja mikä parasta, pystyn jatkamaan niiden asioiden tekemistä huomattavasti pidempään ku normisti. Harmi, että mun pitäis onnistua koko ajan muistamaan, että mitä kaikkia asioita mun piti tehdä sen sijaan, että istahdan tähän koneelle ja tässäkin huomaan, että pystyn muuten olemaan myös tässä huomattavasti tehokkaammin. Yuppiaijee...

Joku vois soittaa mulle ja muistuttaa asioista, jotka piti tehdä.

Ja niin. Oon menny lupautumaan takuuvarmalle persnettokeikalle parin kirjastolaisen innokkaan ja sinisilmäsen hassuliinin kanssa. Tarvii sekä mun kamoja, että näemmä mua täytteeks. Tekis mieli soittaa sinne keikan sopimusosapuolille molemmille huutopuhelu, että: "NYT VITTU MITÄ KUSETUSTA, VITTU ET SÄ VOI POIKAHYVÄ LÄHTEÄ TOMMOSELLA SOPIMUKSELLA TAKAAMAAN JONKU VENEEN OMISTAJAN SAMPANJAKARNEVAALEJA! MIKÄÄN MINIKOKONEN MESTA TOMMOSELLA PAIKALLA TEE NOIN VITUSTI FYRKKAA TIISTAI-ILTASIN NORMISTI ILMAN OHJELMAA TAI EDES JUURI OHJELMAN KANSSA! JA VITTU HERRA KYRPÄBAARIMESTARI NYT JOTAIN TOLKKUA PIENTEN SINISILMÄSTEN POIKIEN KUSETTAMISELLE!"

Mutta enhän mä mitään sinne soita. Puren vaan huulta ja otan sit vastaan vitunmoisen laskun jälkikäteen. "Artisti maksaa." Näinhän se Kummeli meitä aikoinaan valisti.

Mut näemmä 30.9 ravintolavitunlaiva Wäiskissä jotain epämäärästä musaa illalla. Sinne vaan joo. Mäki meen kattomaan, ku ehkä kerranki miljooniin vuosiin esitän jotain. Vmp.

Ja ei mun helvetti pitäny tässä istua...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.