IRC-Galleria



Jos suomi jonakin päivänä alistetaan. Ja tulee nälänhätä, ja kaupat on tyhjiä, bensa-asemat räjäytetty tms.. niin miten elät silloin? Mitä tekisit silloin? Onko uskosi tarpeeksi vahva, kestämään sen, oletko harjoittanut itseäsi, kestämään nälkää, kestämään vainoa, vastustusta.

Mikä silloin olisi arvokasta? Onko se mitä menetit, vai voiko enää olla muuta tarkoitusta? Jos talosi ryövätään, ja kaikki menee, mitä elämäsi on sitten? Missä riiput kiinni? Onko kaikki sinulle lainaa, vai pääomaa? Pidätkö kaikkea katoavana, vai onko se sinua?

Missä sydämesi on? Onko se Taivaassa, vai mammonassa? Onko perustuksesi Kristuksessa niin vahva, että et et huku, jos näin tapahtuisi? Rakennatko tänä päivänä uskoasi, vaan hissutteletko? Oletko varma että kestät sen mikä on tuleva?
Vältätkö vainot nyt jo. Jos joku tulee vastaan, niin alat heti taipumaan? Et lataudu uskossa ja Pyhässä Hengessä, vaan omassa nerokkuudessasi. Harjoitatko itseäsi, koetteletko itseäsi, pysymällä portaallasi, vai hätäännytkö ja mielistelet ja laskeudet takaisin lähtökuoppaasi? Onko sinun ytimesi Jumalan Sana, vai oma kokemus ja näkemys, eli ihmisviisaus? Kestätkö Kristuksen pilkan?

Kaikki me jotka olemme Kristuksessa, joudumme Hänen tähtensä pilkattaiksi? Mikä onkaan ihanempaa ja verrattomampaa, kuin Hänen tähtensä kärsiä pilkkaa ja vainoa, sydän ja omatunto puhtaaksi pestynä? Kuten Paavali piti pelkkänä ilona sitä, saaden samastua näin ollen Kristuksen osallisuuteen. Oletko sinä valmis siihen? Oletko puettu Kristukseen, vai onko ylläsi oma mieli ja oma tahto? Jos olet ystävä maailman kanssa, olet Jumalan Sanaa vastassa. Jos olet mammonan ystävä, olet Jumalan iättömien asioiden vieroksuja.

Mikä onkaan sinun perustasi? Oletko huolellisen rakentajan muovaama? Pitäydytkö Hänessä? Jos pitäydyt, olet Hänessä, pysyt Hänessä, puhut Hänen Sanojaan, et omiasi, oman edun mukaisia. Jos pitäydy Hänessä, olet Hänen rakkauden keskispisteessä. Oletko rakkauden janoinen, rakkaus kelpaa, muu ei? Oletko uskoelämässä tivolissa? Vai oletko leijona- areenalla? Vai peräti katsomossa? Uskon elämä on leijona- areenalla olemista. Mutta Herra on siellä kanssamme, kuten Hän sulki leijonien kidat, Danielin ollessa leijonien luolassa.

Ilm. 3: 16 - 19 Tämän vuoksi, koska olet välinpitämätön, etkä ole palavan innokas etkä kylmän tunteeton, Minä tulen oksentamaan sinut ulos suustani. Sillä sinä sanot: "minä olen rikas ja olen vaurastunut, enkä tarvitse mitään", etkä tiedä, että juuri sinä olet surkea ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston. Minä neuvon sinua ostamaan Minulta kultaa, tulessa puhdistettua, jotta rikastuisit — ja valkoiset vaatteet, jotta pukeutuisit eikä sinun alastomuutesi häpeä näkyisi — ja silmävoidetta, voidellaksesi silmäsi, jotta näkisit. Kaikkia niitä joita Minä rakastan, Minä nuhtelen ja kuritan: ole siis palavan innokas ja tee parannus.

RAAMATTU 2005 ~ Käännös: http://www.nettiseurakunta.net/2005

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.