IRC-Galleria

Voimme valita elää ainaisessa heikkoudessa tai hengellisyydessä. Totisesti olen saanut elää heikkoudessa kauan, riuduttavan kauan. Ja tiedän tänä päivänä, että se ei ole Jumalan tahto. Lihallisuuden vallassa eläminen on kituuttavaa. Orjuuttavaa. Me jotka olemme heikkoja, meidän voimamme on Jumala Henki ja Hänen Pyhä Sanansa. Pukeutukaamme siis Hänen sota-asuunsa. Pukeutukaamme Hänen armoonsa, Hänen läheisyyteensä, Hänen läsnäoloonsa. Silloin vajavaisuutemme lakkaa.

Olemme Jumalan Hengen astioita. Pitäkäämme siis usko. Kun Jumala täyttää astiansa, se ei ole suinkaan koriste. Ei! Vaan Hän jalostaa sen. Omaa tarkoitustaan varten. Omaksi kunniakseen!. Ei muuta varten kuin Hänen itsensä tähden. Astian sisältö on ydin, ei kuori, vaan ydin. Koska se ydin on Hänen täyttämänsä. Astia voi olla ulkonaisesti halveksittava, esille tuomistyyli saattaa olla myöskin halveksittava.

Jumalan Sana on Pyhää ja raikasta. Ken vaan näkee pinnan alle. Kenellä on Kristuksen mieli ja sama Pyhä Jumalan Henki, niin se näkee. Joka ikinen joka tahtoo, saa valita Jeesuksen Messiaan seuraamisen ja rukoilla Häntä kiihkeästi. Ja luopua tärkeistä kiehtovista korvikkeista, jotka ovat erottavana seinänä, Jumalan ja ihmisen välillä. Kehoitan tuntemaan Herran läheisesti. Jumala ei ole milloinkaan ja minkään korvike. Hän ei ole tarvittaessa paikalla.

Itse asiassa, et voi tulla Hänen eteensä ilman Pyhitystä Karitsan veressä. Ja Jeesuksen Kristuksen nimessä. Et voi lähestyä turmeltuneena, Jumalaa, joka on Pyhä. Vaan aina, ensin sinun on puhdistuttava Jeesuksen Pyhässä uhriveressä. Et voi tulla itsenäsi, omassa nimessäsi. Vaan Jumalan ja ihmisen välimiehen nimessä. Aina kun tulet valtaistuimen eteen Kaikkeinpyhimpään, tulet Karitsan verellä vihmottuna. Joka ikinen kerta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.