IRC-Galleria

En luota itseeni, en luota itsessäni olevaan tahtooni. En luota itsessäni olevaan luonteeseeni. Minun oma tahtoni ja minun oma järkeni, ne saattavat minut aina murheelliseksi ja teen aina silloin Jumalan tahdosta poikkeavia ratkaisuja. En luota siihen että voisin hillitä itseäni loputtomiin. En usko että voisin olla itseni Herra.

Siis minä tarvitsen Pyhän Hengen ja Hänen johtajuuden elämässäni. Minä luotan Häneen, minä luotan Pyhään Jumalan Sanaan, minä luotan Jeesuksen Kristuksen armoon ja rakkauteen. Tosin sanoen puen ylleni Kristuksen mielen, Pyhässä Hengessä. Pyhä Henki on opettajani, rohkaisijani, hoitajani, vahvistajani ja kaiken lähde. Hän on lähde taivaallisista minun sisimpääni ja minun sisimpäni on Hänessä ja antaudun Hänelle.

En luota ja usko että voin palata, omaan uomaani, vaan koko elämäni täytyy olla Jumalan johdatuksessa, ja Hänen taajuudessaan. En voi palata entiseen syömäkulttuuriini. Vaan on tullut uusi aika siinäkin. Siten että elän vain tarpeellisen tyydykkeen rajoissa. Niin että oma lihani ja mielitekoni, eivät hallitse, vaan Herra hallitsee minua.

Kun uskon Jumalan Sanaan ja Jumalan Voimaan ja Jumalan Henkeen, niin silloin elämäni on Hänessä, ja näin siis haluni ei hallitse minua. Vaan Jumala hallitsee. Ja Hän muuttaa minut joka tavalla. Oma lihan mieleni aina kapinoitsee Jumalan Henkeä vastaan. Mutta - olen jo aikoja sitten alistanut oman mieleni Hänen alaisuuteen, ja Hän on minun Herrani. Ei minun tahtoni tai lihan himoni. Vaan Jumalan tahto ja Hänen Sanansa, joka on perustukseni ja se - pysyy!

Minä uskon Herraani Jeesukseen, Hän on minun Herrani! Hän on minun pelastajani. Hän on minun rakkaaani. Hän on minun kaikkeni, Hänestä kaikki tulee minulle, ilman Häntä ei ole mitään. Hänen kauttansa on minulla yhteys ValtaIstuinSaliin Isän Jumalan luo, Kaikkein Pyhimpään!

Minun ongelmani on Jeesuksen ongelma. Minun ahdistus on Jeesuksen probleema. Minun vajavaisuuteni on Hänen täytettävänään. Minun kaikki problematiikkani ja puutteeni on Hänen omiaan, koska olen Hänen. Minun syömiseni ja nukkumiseni on Herran aikaa ja kädessä. Minun muotoni on Herran omaisuutta. Minun olemuksni on sitä palvelua varten mitä Hän haluaa, ensisijaisesti jäseneni toimikoon palvonnan ja Jumalan Sanan esille tuonnin kanavina. Sillä se on todellakin Hänen oma tahtonsa.

Minä olen Herran oma. Minun mieleni on antautunut Hänelle. Minä tahdon sitä mitä Hän tahtoo. Minä haluan että Hän ymmärtää minua. Ja Hän totisesti ymmärtää. Mutta myös minä haluan ymmärtää Häntä. Ja todellakin, Jumalan Henki joka on opettajani, sekä Hän on mieleni ja ajatuksieni virittäjä. Hän inspiroi minua ja antaa oivalluksia, Hän tuo esille Jumalan Sanaa - minun muististani. Jeesus on totisesti Hyvä!

Kun luotan itseeni tulen levottomaksi ja murheelliseksi. Ei aikaakaan kun huomaan että kirjoitin jotakin, mihin Henki ei yhdy. Sellaista mikä on oma mielipide, jossa on sävynä jotakin, mikä on pois pantavaa. Tuskin kovin moni ihminen sellaista huomaakaan, mutta minä tiedän sen itse. Ja silloin minun on vain vaiettava, ja tehtävä parannus.

Tälläistä tapahtuu usein. Mutta se on tavalliselle ihmiselle vierasta. Mutta saatan huomata monen uskovan ilmaisevan sellaisia asioita tai jollakin sävyllä, että Hengessä kauhistun sitä. Ja tämä totuus on täysin sumentunuttta monilta. Ellei Pyhä Henki ole silmävoide, niin uskova on osiltaan sokea. Ellei uskovalla oleva Hengen kuuleva korva auki, Häne ei käsitä ja ymmärrä Jumalan tahtoa ja Sanaa. Mieleni ja tahtoni ja kaikkeni olkoon Pyhitetty Jumalalle. Ja olkoon Pyhän Hengen voitelu minussa, kaikissa Hengellisissä aistimissa. Haluan olla täysin viritetty Jumalalle.

Haluan olla todellakin valvova neitsyt. Sen vastakohta on paatuneisuus eli nukkuminen. Miksi ei uskovat etsi Jumalan Valtakuntaa? Miksi ei uskovat todella heittäydy uskoon?! Miksi ei uskovat uskalla porautua Jumalan arvoituksiin syvälle? Miksi eivät uskovat erottaudu maailmasta, vaan kaikella tavalla mukautuvat siihen tahdollansa, mielellänsä ja himoillansa. Ovat siis kietoneet sielunsa mielineen maailmaan kiinni.

Miksi eivät uskovat havahdu? Miksi he eivät paastoa? Miksi he eivät lue Jumalan Sanaa? Miksi he kuuntelevat korvasyyhyä? Miksi he eivät kestä selkeää Pyhää suoraa Jumalan Elävää Sanaa? Miksi uskovat eivät elä rukoillen joka aika? Miksi uskovat eivät tahdo Pyhittäytyä? Miksi uskovat ovat lihallisia ja välinpitämättömiä? Miksi uskovat ei elä taivasta varten, siis kuollakseen omalle tahdolle ja elääkseen Jumalalle iankaikkisesti?

Miksi uskovat eivät pureudu Pyhään väärentämättömään Sanaan? Miksi uskovat tarvitsee pelastusrengankaita? Sellaisia kellukkeita, jotka kuuluu uimataidottomille lapsille. Miksi eivät uskovat jätä niitä, kun ovat selvinneet uskossa alkeita pidemmälle. Miksi he eivät pitäydy pelkästään alukuperäiseen Pyhään Sanaan? Miksi uskovat ovat niin velttoja ja uimataidottomia uskossa?

Näitä kysymyksiä on tuhanssia! Ja on vain yksi vastaus! Heissä ei ole Pyhän Hengen johtajuutta! Heidän päänsä on joku muu, kuin Herra. Sillä Jumalan Henki johtaa aina syvemmälle Herran tuntemiseen ja löytämiseen sekä Pyhitykseen sisälle. Pyhä Henki vie ihmisen syviin uimavesiin, syvälle Jumalan tuntemiseen. Miksi ihmiset pelkäävät Jumalaa, vai onko niin että ihmiset pelkäävät itseään?

Onko itsensä tyhjyyden löytäminen niin pelottavaa, että siksi ei voida antautua kokonaan Jumalalle. Sillä on niin, että ilman riisumista ja puhdistumista, ei voi pukeutua valkeisiin vaatteisiin. Eli parannus on ensin tehtävä. Ensirakkaus Jeesukseen on löydettävä, ja on luovuttava omista vaatimuksista ja peloista.

Jeeus antaa vapauden. Hän antaa sisimpään elävät ja terveet vahvat tunteet. Hänen virtansa vuotaa ja virvoittaa. Mutta ensin on käytävä kyynellaakson kautta, sitten tämä laakso muuttuu vasta lähteiden maaksi. Kun sinä itket rakas Jumalan lapsi. Pyhä Henki itkee kanssasi sitä itkua. Et ole silloin yksin. Et ole koskaan yksin, kun olet jättänyt elämäsi ja kuormasi ja taakkasi ristin juurelle.

Hän antaa sovinnnon, Hän antaa lahjavanhurskauden. Hän kukistaa kuoleman vallan. Hän turjuu puolestasi kaikki epäilykset. Hän saartaa sinut viholliset hyökkäksiltä sinun puolestasi. Hän ei anna sinun kulkea harhaan, ei minnekään missä saatat vahingoittaa itsesi, koska sinä olet Hänen yhteydessään. Hän tulee silloin johdattamaan sinua. Hän vie sinut pois sieltä erämaasta, sieltä kivikkoisesti karrikoituneesta maasta. Hän muuttaa sinut sisältä ja ulkoisesti.

Hän on Mestari, Hän on muuttaja, Hän on mielistynyt sinuun. Kun sinä tulet Hänen eteensä ilman epäilyksen häivää, sydän valvoen ja odottaen Häntä. Tulet huomaamaan että Hän antaa sinun kuulla ja nähdä, miten Hän itse näkee ja kuulee asiat. On suurta armoa olla pelastettu ja huuhdottu Karitsan Pyhässä Veressä puhtaaksi, koko omatunto voi olla Hänelle Pyhittynyt. Kaikki Jumalan Pyhät Sanat, ne tulevat toteutumaan. Ne tulevat täyttymään. Sillä kaikki mikä on alusta ollut, se on vastakin oleva.

RAAMATTU 2005 ~ Käännös: http://www.nettiseurakunta.net/2005

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.