IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

vitutus.Perjantai 25.07.2014 23:20

vihdoin ja viimein pääsin tänne irciin ! pisti vituttaa kun en päässyt omalla puhelimen netillä tänne. mutta onneksi poikaystävän puhelin jakoi nyt tän netin niin pääsin tänne. iso kiitos poikaystävälle.
pääsin vihdoin ja viimein kirjottaa tätä blogia. muutenkin on pinna pikkuisen kireällä menkkojen takia. kiukuttaa koko ajan. päätin että juon tänä viikonloppuna. vitutukseen. eilenä riitelin yhden ohjaajan kanssa. mutta saatiin sovittua. kysyin poikaystävältä että voinko tulla viikonlopuksi sen luokse. sanoin etten jaksa katsoa ohjaajien naamoja.
halusin pois karissimosta. nyt olen täällä. mutta sunnuntaina pitää taas palata sinne. olen varmaan silloin hieman rauhottunut.
totesin että nyt olen siiderin ja lonkeron tarpeessa. aijon juoda huomenna. äsken tuli vedettyä iso kasa suklaata. se hieman lohdutti.
söin suklaata samalla kun katsoin lemmen viemää.
käytiin lidlissäkin pyörimässä niin ostin poikaystävälle lonkeroo.
kiitokseksi siitä että sain tulla sen luokse.
ihanaa kunon perjantai. voi valvoa ja nukkua pitkään. menkat alkaa sunnuntaina. eilenä tuli itkettyä silmät päästä sen riidan jälkeen.
se itkeminen hiukan helpotti oloa. mun kaveritkin lähti jonnekkin viikonlopuksi. mutta. nyt aijon viettää laatu aikaa poikaystävän kanssa ja en enää mieti mitään ohjaajia. aijon rentoutua.
ja nauttia viikonlopusta. piste.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.