IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

paino hieman tippunut.Keskiviikko 01.10.2014 13:24

keskiviikko. viikonloppu lähstyy. tänään ollaan menossa iittiin strutseja katsomaan. illalla olisi sitten taas kuntosali.
mulla oli aamulla punnitus. paino näytti 51,9 kg. hieman on tippunut.
muttei kauhean pahasti. veren paineetkin mitattiin.
eilen illalla mua itketti ihan kauheasti. oli paha olo. mutta meni onneksi ohi. en tarvinnut rauhottavaa. kämppää pitäisi hieman siivota. huomenna on siivouspäivä. siivoaa vähän tänään niin huomiselle ei tule sitten kauheasti siivottavaa. kerkeän varmaan katsoa eilisen bb jakson tänään ennen kun menen salille. nyt kun sai eilenä purettua paineita. niin on paljon parempi fiilis. olo ei ole niin kireä enää.
nyt on hyvä olo. ja tulee vielä parempi fiilis kun menee salille.
olen ehkä lähdössä lomille viikonlopuksi. saa nähdä. tai voi olla että olen karissimossa viikonlopun taas. mutta no. sen näkee sitten.
huomenna tulee rahaa ^^ ja ensi viikon tiistaina tulee lisää rahaa.
yay. mutta. en aijo tuhlata kauheasti. shoppailen hiukan jos löydän jotain kivaa. laskut pitää tietenkin maksaa ensin ja sitten näkee paljon jää rahaa jäljelle. eilenä mulle ei oikeen maistunut ruoka. oli jotenkin täysinäinen olo koko päivän niin en kauheasti syönyt. ruoan laitto meni kyllä hyvin mutta syöminen ei. sanoin eilenä siitä yhelle ohjaajalle. että meni huonosti. nytkään ei oikeen maistu ruoka mutta mun on pakko syödä että jaksan tämän päivän.
en nyt saa näännyttää itseäni. eilenä tuli tehtyä niin. oli nälkä mutta en halunnut syödä. jotenkin musta tuntuu että nyt mulla on taas vaikeeta. saa nähdä paheneeko vai muuttuuko paremmaksi. toivon että muuttuu paremmaksi. nyt pitää seurata painoa ettei se saisi kauheasti tippua. jos se alkaa tippua pikku hiljaa, niin mulla voi alkaa taas nuo ruoka istumiset. tarkoittaa sitä että joudun istumaan puolituntia keittiössä lounaalla ja päivällisellä. että se ruoka kerkeää hieman sulaa. yhdessä vaiheessa joudun istumaan jopa yli vuoden niin. ja se oli tajuttoman tylsää. kun mun paino alkoi nousta ja pysyi samana niin ruokaistumiset sitten loppui. sain syödä ja lähteä heti.
tänään on ruokana jotain laatikkoa ja päivällisellä keittoa.
iltapäivällä pitää syödä hyvin niin jaksaa sitten kuntosalilla.
ollaan menossa kaverin kanssa sinne puoli kuudelta ja ollaan tunti siellä. saa nähdä kuka on ohjaajana. viimeksi meillä oli sijainen.
kohta voisi alkaa siivoamaan. on sopivasti aikaa ennen kun menee syömään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.