IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Kuten usein ennenkin, myös tänään minut herätti oven kolahdus. Laittelin Elmolle mössöt ja itselleni kahvit. En ehtinyt kuitenkaan olla kuin muutamisen tuntia hereillä kun Linda soitti ja ilmoitti olevansa tulossa kotiin. Hän oli siis raahautunut kouluun vain yhdeksi tunniksi!

Minä aloin väkertämään lopullista vedosta kutsukortista ja siitä tuli päivän mittaan ihan kelpo. Negatiivi-kuvaa pyydettiin ja sellainen siitä tulikin. Nyt täytyy vain odotella huomiseen vastausta ja sitä tuleeko risuja vai ruusuja.

Aloimme puunata Lindan kanssa kämppää ja tiskaamaan, meille oli nimittäin tulossa vieraita. Työhaalarinen Viltsu saapuikin kotvasen kuluttua kahvikupposelle, mutta Järvenpäässä majailleet Jenna ja Paula eivät tulleetkaan kylään.

Me sen sijaan lähdimme kylään Lindan vanhemmille. Vanhempien ja siskojen lisäksi tervehdimme kissakatrasta (Lola-Muru-Vanda) sekä Cava-koiraa. Illemmalla tajusin, että en mitenkään onnistu pääsemään lauantaina töihin kello kahdeksaksi, ei kulje junia eikä busseja. Täytyykin huomenna sovitella töissä, mikä järjestely olisi parhain tässä tapauksessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.