IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »
Tervehdys kaikille jotka jostain syystä eksyivät tätä lukemaan.

Erinäisistä syistä johtuen olen aina silloin tällöin vieraillut galleriassa - lähinnä nostalgisessa mielessä - säilyttäen profiiliani eräänlaisena virtuaalisena aikakapselina. Blogiin en ole koskenut vuosiin, enkä sitä koskaan ajatellut mitenkään kovin vaikutusvaltaisena tai relevanttina alustana - se toimi lähinnä peilinä omille ajatuksille yhteiskunnallisista asioista ja kulloinkin vallitsevasta zeitgeististä.

Ajat ovat kuitenkin muuttuneet, eikä minulla ole enää mitään olellista sanottavaa yhteiskunnallisiin asioihin. On turha potkia tutkainta vastaan ja tuhlata aikaa asioihin joihin ei voi itse vaikuttaa... mutta toisaalta tuskin yltiö-fokusoitunut henkilökuva myöskään kiinnostaa ketään (tyyliin "mitä tänään söin"), joten ajattelin sopivan balanssin olevan kirjaprojektistani kertomisen.

Eli lyhyesti sanottuna; tuskin tänne sivustolle kovin aktiivisesti jatkossa kirjoittelen, kunhan ajattelin jättää linkin henkilökohtaiselle sivustolleni jonne nykyään päivittelen asioita aiheeseen liittyen. Satunnainen sivulle eksynyt harhailija voi sitten suunnata sinne ihmettelemään millaista dementoitunutta ihmeellisyyttä nykyään puuhastelenkaan melko mittavan, vuosia kestäneen, ja yhä kestävän, kirjallisuusprojektin parissa.

Jos nyt sellainen sattuu ketään kiinnostamaan.

Luit kuitenkin tämän päivityksen loppuun (jostain kumman syystä), joten sama varmaan käydä kurkkaamassa?

Kiitos.

https://crawdeloch.weebly.com/

Rain
« Uudemmat - Vanhemmat »