IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

C'moon ! Come there ;>Maanantai 18.10.2010 00:03

Huomio kaikenlaiset maanmatoset !Maanantai 13.09.2010 17:44

Tänään on virallisesti TAP "Kiellä kaikki" sinkun julkaisupäivä.
Itunes, MTV3 Download
ja NetAnttila ovat paikkoja joista sen voi nyt ladata laillisesti!
Ja myös käykää tsekkaamassa uudet nettisivut; www.tapband.net jossa myös linkit, joista voi myös äänestää biisiä radioihin !(:

28.8-10 TampereMaanantai 30.08.2010 01:49

Bussi oli 13.25 Tampereella ja Sannan otin matkan varrella Metson kirjaston pihasta. Aluelipun osto ja suoraan moikkaamaan eturivissä istuvia tuttuja tytsyjä ;) Siinä jonkin aikaa väisteltiin AMPIAISIA ja höpötettiin kaikenlaista. Titinallen aikana alkoi äidit käydä kuumina, joten pakenettiin paikalta ja samalla nähtiin Uk:n Antti. Titinallen jälkeen oli vuorossa (en muista nimeä) bändi jossa oli hyvännäkönen rumpali (je). Sen jälkeen puol tuntia venaamista ja kuumeiseti odotettiin poikia lavalle.
Keikka alkoi ja oli kyllä aika pian ohikin. Uudelta levyltä tuli kolme uutta biisiä (Aikasi on nyt/Kultakalat/Valvekooma). Jotenkin settilista ja pojat oli muutenkin hieman ns.jäässä eikä yleisökään mikään loistava ollut. :< Mutta ehkä se päiväkeikaksi oli ihan ok.
Kun encorea ei tullut, lähdettiin taakse vielä moikkaamaan näitä. :)
Teemulla oli taas ylläriylläri "KIIRE" eikä suostunut mun kanssa kuvaankaan. Joo mäki sua <3 No Pasin ja Antin kanssa tuli muutama sana vaihdettua. Käytii syömässä (tai mä söin) Ja sen jälkeen vielä kerran Näsinneulaan! hih. Tuntu kun olis pyörtyny, kun pääsi sieltä pois, hui!


Lähdettiin Tiinan kanssa Särkänniemestä ja käveltiin vesisateen saattamana O'Harasin ulkopuolelle. Siinä sitten tuli Aapoa, Anoa, Sepiä, Masia yms käymään ja oli tositositosi kiva nähdä näitäkin pitkästä aikaa kunnolla ! "TITTA ! Mitä sä täällä teet?!(:" Ps. kuultiin myös juttuja mitä te ette tiedäkkää...enkä muuten kerrokkaa. lällällää :P Yhdeksän aikaan Tiina lähti saattamaan mua bussipysäkille ja onneks se tulikin sitten vihdoin. Onneks äiti kävi hakemassa mut ärrältä, ettei tarvinu siinä sateessa kävellä. Kotona about kymmen aikaan.

Kiitos, Uk +seura
Essentia +Tiina
29.08.2010 15:17 <mmipå> mihin toi sun toine silmä on menossa ;o
29.08.2010 19:57 <mmipå> ei muttaku oikeesti lagaa aika pahasti :---D
29.08.2010 20:19 <mmipå> no voi vitun suojelusenkeli :D:D::D:D:DD oli vaan pakko sanoo ku säikähin sen verran ku näytti niin karulta :o

ON SE KIVA KUN NÄÄ OSAA PIRISTÄÄ :)
taas joku random tyyppi tääki.

Jyväskylä Rock 21.8-10Sunnuntai 29.08.2010 17:48

Lähdin 9.10 bussilla Tampereelle ja Mira hyppäsi kyytiin Kangasalta. Tampereelle päästyämme käytiin ostamassa bussiliput etukäteen ja siirryimme Jyväskylään suuntaavaan bussiin. Tämä bussimatka meni HITAASTI, mutta väsynyttä läppää heittäen. "LÄTÄKKÖ!" "Mitäköhän ne järkkärit sanois jos menis moottorisahan kanssa sinne alueelle?"
Jyväskylässä lähdettiin vaan kävelemään (minusuuntavaisto<3) ja nähtiin mm. Klamydian keikkabussi. Ja Heidi neuvoi meidät oikeaan bussiin, millä päästiin sitten laajavuoreen. Sielläpä sitten näkyikin Inka, Solja, Laura, Allu sekä Sara ja Maria. Ainiin. "Onks sulla ne liput?"-Titta "Ai mitkä liput?"-Mira Kiitos Miralle sponsoroinnista ! Turvatarkastuksesta päästyä Mira jo olikin pitämässä paikkaa. Ennen The Winylssejä näin Veran ja Jutan joiden kanssa vaihettiin kuulumiset.
Winyls veti hyvin ja keikka oli parempi kuin Wanajassa. Näiden jälkeen oli sitten Reckless Love toisella lavalla, joten juokseminen sinne sekä päätyminen toiseen riviin Pepen puolelle. Siinähän se meni normaalisti.
Sitten aloittikin Cheek taas vuorostaan toisella lavalla. Vihdoinkin ! Oli jotenkin erilainen keikka, kun en oo tottunut "räp keikkoihin". (: Näköjään iskee tällaisetkin muhun.
Keikan jälkeen Reckless Love olikin jakamassa nimmareita yms toisen lavan luona ja otettiin mm. street team kuva tässä välissä. Anna Puu soitta samaan aikaan vieressä ja keikasta näin sitten about puolet. Idän hitain <3 Miten pystyy noin hyvin vetämään raskaana ollessaan keikan? :o hianoo!
Jossain kohtaa tunnin odottamisen aikana Winylssien poikia käytiin moikaamassa. "Kiitos tosi paljon kun olit katsomassa taas" "No sittenhän sä pääset katsomaan meitä useammin" "Totta kai SÄ saat kuvan (:" +100x synttärionnittelut ja Leadyn juttelut kesken kaiken. Sekä hajoaminen etc :D
Negative oli 'ihan jees' mm. Naive ! aah. Ngt jälkeen mun olikin sitten vuoro taas lähteä juoksemaan Irinan keikkaa katsomaan. Irina oli IHANA. Pääsin kolmannen rivin vasemmalle puolelle ja hetken päästä siitä Irina huomasi/tunnisti mut. Voi että se HYMY ja vilkutus (': hihi. Sekä Jussin reaktio/katseet koko loppu keikan ajan.. :'D Olisko loppuvaiheessa pääsin sitten toisen rivin keskelle ja sain vihdoin muutaman hyvän kuvan. Eturiviin vikan biisin ajaks. Viimeinen keikka vähään aikaan. Sniif ! Ps. TykkäänTykkäänTykkään. No joka tapauksessa, kaikki hyvä loppuu aikanaan niin kuin myös tääkin keikka.
Välissä oli mm. Raptoria yms. jonka jälkeen päästiin eturiviin Monan/Villen/Antsan viereen ja kun Jenni vihdoin aloitti, alkoi kaatosade, mikä kestikin sitten koko yön. Ennen encorea lähdettiin pois, kun ei pystynyt olemaan sielä sateessa.. Bussi pysäkille päästyä jouduttiin venaamaan ties kuin kauan bussia ja se oli ihan täynnä. Huoh. Joku luuli mua paikalliseks ja jouduin neuvomaan sitä. hah.
Yö oli PITKÄ ja olo oli suoraan sanottua märkä. :< Käytiin istumassa pari tuntia jossain huoltoasemalla ja venattiin bussia matkahuollon edessä. Onneksi sitten saatiin juttuseuraa hyvännäköisestä herrasta, jonka nimeä ei tullut edes kysyttyä (?).
Mutta bussiin selvittiin kellon näyttäessä 7.20 aamulla. Nukuttua ei tullut yhtään ja Tampereella pikavuoroon ja kohti kotia. Äiti tuli hakemaan eikä onneks tarvinnut kävellä siinä olo tilassa..

Kiitos bändeille, Miralle +muu seura.

Heijaste-Vie poisTorstai 19.08.2010 23:30

Maailma näyttää tieni luoksesi
Aion antaa kaiken pois

Sinuun harhauduin
Sinuun sairastuin

Vie pois ne teot tarttuvat
Meidän onnemme harhaan kaatavat

Kaiken kannoit omanasi pois
Kaiken senkin minkä tarvitsen

Minuun sairastun
Minuun tukehdun

Vie pois ne teot tarttuvat
Meidän onnemme harhaan kaatavat

..pois
Myös minun ongelmat
..kun tavat suuttuvat

Kuulen äänesi niin kuin ennen
Tunnen huokauksen kuin veitsen

..pois
Myös minun ongelmat
..kun tavat suuttuvat

(en oo varma miten noi yhdet kohdat menee)

Heijaste-AvaaTorstai 19.08.2010 23:09

Sanomatta lauseet jääneet
Niistä vuodet muistuttaa
Pelot lihaksi on tulleet
Ne vain tahdon unohtaa

Ja kun tyhjyys tulee vastaan
epätoivon paljastaa

Avaa
mun sydän harmaa
Kun kaikki muu vain täällä
valon karkoittaa
Jälleen meistä tieni pois päin kulkee
Se kauas kuljettaa
meidät kadottaa

Nyt kun toivo kutsuu luokseen
se mahdoton on vaientaa
Niin monta kertaa tässä seissyt
Valmiina minne vaan

Ja kun tyhjyys tulee vastaan
epätoivon paljastaa

Avaa...

Jälleen meistä tieni pois päin kulkee
se kauas kuljettaa
meidät kadottaa

Taas päivä yöksi vaihtuu
Harha pois taas haihtuu
Se johon uskotaan

(Avaa mun sydän harmaa)
Avaa... 2x

[Ei aihetta]Maanantai 12.07.2010 02:12

ihmiset välttää katseellaan
vaan hetken päästä kuiskaillaan
voi tuota pientä lasta

no mikä estää auttamasta?

Hopi hopi -->Perjantai 09.07.2010 21:42

Snow White's Poison Biten uusin single "Kristy Killings" on nyt kuuneltavissa tässä:

http://www.snowwhitespoisonbite.com/kristy/ tai
http://www.myspace.com/snowwhitespoisonbite

(;
« Uudemmat -