IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Älä näytä modausta

Treeniblogailua ^_^Tiistai 23.03.2010 22:59

Olikin toiminnantäyteinen tuo kulunut viikonloppu! Perjantaina suunnistettiin Leevin kanssa Tampereelle junalla -oma matka meni lähinnä läppärin parissa ja Leevi nukkui lattialla. Mikähän siinä on, että pitää mennä nukkumaan niin keskelle käytävää ku olla ja voi, vaikka jaloissakin olisi ollut oikein mahtavasti tilaa :D? Noh, Tampereelta suunnistettiin sitten Kangasalle moikkaamaan Adaa, joka on siis ollut äitini luona hoidossa joulusta asti. Leevi oli riemuissaan Adasta, Ada ei niin riemuissaan Leevistä. Mutta kyllä ne parit painit ja spurtit veti :). Leevi nautti kun sai hengailla pihalla niin paljon kuin lystäsi, vaikka takapiha olikin aika luminen.

Lauantaiaamuna oli sitten aika suunnistaa Tampereen messukeskukseen koiranäyttelyyn Leevin kanssa. Ennen tätä koirat kuitenkin lähtivät vähän omille tutkimusretkille takapihalta, jossa kantohanki antoi oivat pakomahdollisuudet aidan yli kun kukaan ei ollut valvomassa ;). Ei ne ilmeisesti kauheen pitkälle matkanneet, kun hetkellisen hätääntymisen ja koirien huutelun jälkeen tajuttiin avata etuovi ja siellähän ne oven takana odotti molemmat :D. Ja eihän ne nyt mihinkään pitkälle muutenkaan lähde, semmosia mammanpoikia ja -tyttöjä ovat molemmat.

Päästiin sinne näyttelypaikallekin sitten lopulta, kehät oli aika hyvin aikataulussa ja griffoneita oli aika vähän, joten siellä ei kauaa nokka tuhissut. Leevi esiintyi kauniisti, joskin kauhoo etujaloillaan edelleen kuten ennenkin, tästä ei nyt kuitenkaan tullut mitään mainintaa arvosteluun. Tuomarina toimi suomalainen Paavo Mattila ja sijoitti Leevin sitten avoimen luokan kolmanneks. Paras uros -kehässä jäätiin sitten viidenneksi eikä tippunut Leeville viimeistä sertiä, mutta hyvä arvostelu tuli silti: "Kaunis sopusuhtainen uros. Hyvät mittasuhteet. Hyvän mallinen pää. Kaunis ilme ja kaula. Erittäin hyvä runko ja raajat. Erinomainen ylälinja. Hyvä hännän kiinnitys. Hyvä karva ja väri. Liikkuu ja esiintyy hyvin". Hyvä Leevi! :)

© Miira I.

Tampereen reissusta ei sen pidempi sitten tullut, koska sunnuntaina piti olla jo aamulla tokotreeneissä. Treenit meni hyvin, vaikka lopussa Leevi taas oli niin väsynyt, ettei mistään tullut enää mitään. Yritettiin ottaa luoksepäästävyystreeniä, mutta eihän toi enää suostunut edes istumaan, lössähti vaan maahan koko ajan... Vaikka tällä kertaa pidin enemmän taukojakin kuin ennen :/. Kokeiltiin ekaa kertaa ikinä liikkeestä maahanmenoa ja se sujui paremmin kuin osasin odottaa. Leevillä ei ole muutenkaan mikään maailman varmin maahanmeno, niin en odottanut suuria. Jouduin kyllä siis pysähtymään ja antamaan käsimerkkiä, mutta hienosti se meni sitten ja alko saada jo ideasta kiinni. Kahden minuutin paikkamakuu tehtiin, meni erinomaisesti vaikka ympärillä oli muitakin koiria, sekä paikalla makaavia että leikkiviä jne.

Agilityahan Leevin kanssa ei sen kummemmin ole ikinä treenattu, mutta tuolla meidän tokopaikassa on esteet käytössä myös, niin ollaan nyt otettu sitten vähän hyppyjä, putkea ja keppialkeita. A-esteellä Leeville iski korkeanpaikankammo, joten jätin sen sikseen tällä erää. Putken Leevi opetteli joskus viisikuisena parilla treenikerralla, sen jälkeen ei ole putkissa juoksennellut, mutta hyvin on taito vielä tallessa pojalla:Eipä tässä kai muuta tällä erää, ahkerasti pitäis yrittää treenailla sitä huhtikuista möllitokoa varten!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.