IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Of thinkingTorstai 09.06.2011 20:58

Kuin moni luki uutisista, että Hesan Tapaninvainiossa paloi eilen kaksi omakotitaloa? Ei ollut mein porukoitten kämppä (thank god, menisi vähän liian pitkälle jos kuuden vuoden sisällä sekä iskän että äitin kämpät palaisivat), mutta siitä viereiseltä kadulta kylläkin. Like, mä oon kävellyt niitten talojen ohi ties kuinka monta kertaa. Ei sitä koskaan oo tullut ajateltua, että ne voisivat jonain päivänä palaa pois. But then again, ei sellaisia asioita kai muutenkaan koskaan ajattele.

Enkä mä kyllä muutenkaan tiedä, että mitä mä olen viime päivinä ajatellut. Varsinkaan töissä. Kun se on melkein aina se kahdeksan tuntia hyllyttämistä, aina välillä vaihtaa sanan tai kaksi jonkun toisen työntekijän kanssa tai vastaa jollekin asiakkaalle, mutta muuten se on vaan yksinoloa. Luulisi, että siinä oisi aikaa ajatella jotakin. Ja joo, onhan siinä, mutta mulle ei koskaan jää mitään muistikuvaa siitä, mitä oikein mietin siinä samalla. Tänäänkin kun hyllytin lastenruokia niin oli joku ajatus päässä, mutta sitten kun siirtyi hyllyttämään siitä muita tuotteita, niin mulla ei ollut enää aavistustakaan, mitä olin ajatellut. En varmaan mitään tärkeää. Kai mä vaan uppoudun siihen työhön niin syvästi etten sitten kiinnitä huomiota melkein mihinkään muuhun, edes omiin ajatuksiini.

Tänään oli kanssa ihan huvittavaa, kun siinä aamupäivällä tuli hyllytettyä pastoja sun muita ja mein kauppias oli siinä käytävän toisella puolella laittamassa lihoja. Se sitten kysäisi multa, että oonko varma etten oo ollut aiemmin missään hyllyttämässä. Kun sanoin että en ole, mitä nyt joskus viikon ajan vaatteita järjestämässä Tarkkarissa, niin se totesi että sujuu ihmeen hyvin aloittelijalta. Joku aika myöhemmin se tuli sitten tarkentamaan ja selitti jotain siitä, että mä olen ollut siellä vasta neljä päivää ja silti multa sujuu hyllyttäminen hyvin ja saan siinä tehtyä samalla vielä jotain, minkä oppimiseen muilta menee yleensä pari kolme kuukautta, jos ne edes oppivat sitä lainkaan. Kuulemma ihan uskomatonta.
Mulle tosin ei käynyt selväksi, että mitä se oli, minkä mä olin oppinut itsestäni ihan älyttömän nopeasti, koska no, mä hyllytin soijamaitoja samalla kun se selosto asiaa. Eli en oikeastaan kuunnellut. Se ei liittynyt varsinaisesti töihin, niin alitajunta totesi että sitä ei tarvitse sen tarkemmin kuunnella. So I didn't.

Just cooked papusieninuudelisoijamörskää. Ei se maistu justiinsa miltään, mutta on se silti ihan hyvää. And healthy, too.

Of hairTiistai 05.04.2011 23:03

Tosiaan tuntuu, että mun oisi pitänyt lähteä ihan jollekin toiselle alalle opiskelemaan. Jotain hiusjuttua. Koska sain taas kerran sen mahti-idean kyniä hiuksiani. Nyt nää on lyhyemmät kuin aikoihin. I kinda like it. A lot.
Like this (ignooratkaa sotkuinen huone taustalla, thanks):










































Ja huomenna toinen hissan koe. Arvatkaa vaan, että kenellä on hissan kirja koulussa? Yeah. Tää on kai tätä hyvää lukio-opiskelua.
Ja pitäisi puhua enkunmaikalle ja RO:lle jos ne viittisivät toimia niinä suosittelijoina Lontoota varten... Ush.

Of The GamePerjantai 20.08.2010 01:35

Galleria on kyllä aina niin mukava, kun se lagaa. Oh well, ainakin oli aikaa tehdä kaikkea muuta siinä sitä odotellessa. Like...

Miettikää nyt ihmiset, miten paljoa helpompaa historian opettelu, ja koulunkäynti muutenkin, olisi, jos se esitettäisiin tässä muodossa. Koska faktaa se on, että datatut asiat jäävät paremmin päähän kuin ne, mitkä on vaan kerran jossain tunnilla kuullut.
http://www.collegehumor.com/article:1802364

Ja sitten hyvinkin tärkeään asiaan. Nimittäin, it's time to play The Game. I just lost it.

So did you.

And well, this one too. http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Finland
It's just... lol. Random.
"Finnish isn't a language, it's just an excuse for not spelling correctly. The Finnish army is based on masturbation."
"The name of the Finnish city Espoo was derived from the word lesbo. This is in fact true." And now that explains a lot...

Yeah, I shut up now, thanks.

Of momentsKeskiviikko 18.08.2010 19:41

Kouluun oli kyllä aamulla erittäin mukava lähteä about neljän tunnin unien jälkeen. Though olisin voinut aamullakin nukkua vähän pidempään, jos en olisi päättänyt datata ennen kouluakin, mutta... Aamudataus on välttämätöntä. Oli pakko. Eikä sitä nyt aina voi mennä ajoissa nukkumaan, varsinkaan jos ei väsytä. Eivät ne täysin unettomatkaan yöt ole ihan vieraita, niin niihin verrattuna viime yö oli hyvin onnistunut. Ja muutenkin. Anyways.

Oli tänään ensimmäinen enkuntunti melkein vuoteen. Oli muuten mahtavaa. Ihan jo siksikin, että se opettaja on yksi koulun mukavimmista ja myös ihan hyvä opettaja. Eikä aineessakaan ole mitään vikaa. Ja well, sitten kun siinä on ystävä vieressä, ainoina meidän luokalta sillä tunnilla, niin kaikki oli erittäin hauskaa. Pokalla puhuttiin eturivissäkin vaan homopornosta. Englanniksi tietty, niin opettajaa ei haitannut, jos se sattui jotain kuulemaan. Se on hyvä juttu, kun luokalla on edes yksi toinen ficci-ihminen. Vaikka onkin väärän fandomin parissa, dammit.

Hmm. Kotimatkalla sitten mietin, että mitä kaikkea on muuttunut vuodessa. Year ago olin justiinsa aloittanut Omniassa ja koulumatka kesti melkein puolitoista tuntia yhteen suuntaan. Nyt asuu poissa kotoa, about vartin pyörämatkan päässä kummastakin koulusta. Se on varmaan se näkyvin muutos. Mutta ei tosiaan se ainoa. Sisko meni naimisiin, pääsi taas näkemään toisia sisaruksia, joitain kavereita katosi omille teilleen ja tilalle tuli saatua uusia ystäviä. Tärkeitä ihmisiä, tärkeitä asioita. Vähän kaikkihan tässä on mennyt päälaelleen, ehtiihän sitä vuoden aikana tapahtua melkein mitä vaan.
Sappy.

These are the moments that you keep inside your heart
to guide you then
The day you fail again

Of the little thingsKeskiviikko 28.07.2010 21:07

Hmh. Vuokrasopimus on nyt sitten tehty, pitää katsoa että milloin porukat pääsevät autonsa kanssa tänne niin pääsisi muuttamaankin. It's such a nice place. Ja Mary, se vuokranantaja, on kanssa mukava tyyppi. Älyttömän rento ihminen. Tänäänkin antoi vaan asunnon avaimen käteen ja sanoi, että sinne voi muuttaa milloin vaan.
I think it's gonna be great. Varsinkin kun molemmat koulut on niin lähellä. Lukiolle reilu 3 kilsaa ja amikselle vajaa 2. Eli ainakin tulee saatua jotain liikuntaa sen jälkeen, kun koulut alkaa.

Pakkaaminen edistyy. Hitaasti. On tullut pääosin vaan tungettua vaatteita muovipusseihin ja nyt ei sitten ole enää mitään ideaa, että mitä on missäkin. No, sittenhän se selviää kun ne joskus tyhjentää. Kaikki pikkukrääsä on vielä ihan paikoillaan, mutta julisteet on kyllä pakattu. Jonnekin. Hmm.
I feel giddy.

Ja joo, kävelin tänään sitten sieltä tulevalta kämpältä Espoon keskukseen ja hain Hesestä ruokaa (koska kämpällä ei ole enkä jaksanut käydä kaupassa). Niillä on kyllä mielenkiintoinen tapa pyörittää paikkaa. Juuri se kiireinen lounasaika ja paikalla kaksi työntekijää, joista toinen oli vielä harjoittelija. Siellä oli pikkuiset jonot ja odotusajat. Not like this.

Ja on sen verran tylsää että kaikki on huvittavaa juuri nyt. Myös tämä.

Toiset vaan osaavat.

Ja ulkolämpötilamittari näyttää taas vaan +45 astetta. Aika viileää. Voisi laittaa pitkähihaisen päälle ettei varmasti vilustuisi.
Ai niin joo. Pitää jatkossa muistaa että ei oikeasti pidä a) nousta ylös sängyltä/tuolilta liian nopeasti ja sitten b) rientää portaisiin. Almost passed out. Again. Silmissä pimeni ihan kivasti, mutta sitten tajusi istua alas niin se meni ohi. Jotkut eivät vaan ikinä opi, vaikka sama tapahtuisi useaan kertaan. Damn me.

Of intelligent conversationsKeskiviikko 09.06.2010 23:12

Eh. Älykkäillä ihmisillä on foorumeillaan älykkäät keskustelunaiheet. Saatoin ehkä revetä.
"Eräästä toisesta ketjusta ja ajokoiran korvasta tuli mieleen, että sanonta panna jotain korvan taakse on kyllä aika outo ilmaisu."
"Poskeen on kieltämättä varmaan palkitsevampaa, mutta entäpä mieleen? Aika platonista..."
Yeah. Not even that funny, but giving the circumstances...
Ei se silti tosin vielä valuvia säilykehedelmiä voita.

Äiti soitti aiemmin päivällä. Sitten kun en ihan kunnolla kuunnellut (saatoin ehkä datata siinä samalla, luetella ficcejä), mitä se sanoi, niin en nyt ole ihan varma, että lupauduinko menemään huomenna sen kanssa pesemään mattoja ja sinne loppuviikoksi. Tai siis, lauantaina meen siskolle, mutta siihen asti. Oops. Ei yhtään huvittaisi kyllä, pestä mattoja siis, mutta sinne olisi ihan kiva mennä. Paitsi että se maksaa taas ihan sairaasti, jos ensin menee sinne, sitten sieltä siskolle ja myöhemmin vielä siskolta tänne. Tai no, neljä euroa enemmän kuin jos kävisi vaan siellä siskolla, mutta silti. Pitää miettiä, ehtii sitä aina vielä huomenna ilmoittaa, jos ei haluakaan mennä.

Of a yearTiistai 27.04.2010 03:01

27.4.2009
Nyt siitä on sitten jo vuosi. Niin pitkä ja silti niin lyhyt aika. Siitä se kaikki aikoinaan oikeasti kai alkoi. Ja mahtavan paljon ollaan saatu aikaan. Paras porukka, johon on muutama aivan yhtä tärkeä tullut mukaan vähän myöhemmin vielä.

Sometimes people come into your life
Like they're meant to be
And suddenly you've found someone
Who sees the world like you see


And you laugh like crazy
At all the crazy things
That no one thinks are funny but you
That's when I knew
That I had a friend so true


I see some very familiar faces...





Of dogs and ficsPerjantai 02.04.2010 23:51

On tänään kyllä tullut jouduttua kunnon koirahyökkäyksen keskelle. Ensin Sinin "hiema" villi koira heilui siinä seurassa siellä joitain tuntia, sitten kun pääsi kotiin niin piti mennä naapuriin (syömään pääsiäisruokaa, ugh) ja siellä oli kolme koiraa. Oli hieman sukulaisia käymässä ilmeisesti. Mukava meteli siellä ainakin oli.

Anyways. Ihan interesting päivä muuten, rupeavat muutamat asiat jo selkenemään ja näyttämään hyvältä. Mutsille pitää tosin vielä vähän tai vähän enemmän puhua ties mistä, mutta joo...

On muuten melko puuduttavaa työtä lisäillä pitkää ficciä THFiktioniin. Mutta nyt on ainakin SWAKin valmiit osat (ne 17, uusin mukaanlukien) lähetetty sinne, saa nähdä hyväksyykö Sini niitä vai ei. :D Jatkossa voisi alkaa sinne laittaa ficit ihan alusta asti, ja vaikka jättää nuo muut paikat (damn th'fi) rauhaan.

There are many things I can not comprehend at the moment but well. Life is life.

Of pics and other stuffMaanantai 29.03.2010 22:27

I think I have a simo-krapula. :D On pää nimittäittäin ollut koko päivän (ja eilisen aamupäivänkin) aivan hemmetin kipeä. Eikä taaskaan auta särkylääkkeet, on varmaan tullut jo kehitettyä joku immuniteetti niitä vastaan tai jotain. Että on ollut oikein mukava päivä ja kaikkea.
Eh, pitäisi kirjoittaa tosiaan se äikän tekstitaidon juttu huomiseksi, mutta no. Olen edennyt siihen vaiheeseen tässä kolmen tunnin aikana, että olen saanut tuon konseptin ja tehtävänantopaperin kaivettua esiin. Sujuu siis jo aivan loistavasti, enää pitäisi vaan löytää kirjoitusvälineet ja jaksaa kirjoittaa jotain ja koittaa tehdä siitä asiallista. Ei ongelma eikä mikään. Aika vaan loppuu ehkä kesken, mutta se on sitten huomisen murhe. Oh well.

And the rest of the pictures from the miitti.
http://s986.photobucket.com/albums/ae349/zzaesrandoms/

Ja nyt pitää mennä laittamaan pannukakkuja muille iltapalaksi ja sitten pitää siivota, koska koulu ei kuulemma saa mitenkään häiritä kotiaskareita tai mitään. Eli mamma säger että ensin pitää tehdä kaikille ruuat ja siivota kaikki ja kaikkea muuta ja sitten jos aikaa jää niin saan keskittyä kouluun, koska se ei nyt ole niin tärkeä asia, määritelee vaan tavalla tai toisella koko tulevaisuuden. Thanks mom.

Of a gameMaanantai 07.12.2009 20:37

Random. THFn The Tokio Hotel on kyllä mahtava peli. Ainakin ne kaksi ekaa tasoa, mitkä on tulleet. Pelasin läpi eilen. Ja äsken uudestaan, löytyi yhtä lukuunottamatta kaikki... mikä vitun sana se on suomeksi, backdoors? Takaovet? Kuitenkin. Pieni addiktio siihen peliin :P

Pitäisi tehdä matikkaa. Kuusi kappaletta ensi perjantaihin mennessä. En jaksa, se on tylsää. Geometriaa, tylsää helppoa piirtämistä. Teen ne varmaan kaikki sitten perjantaita edeltävänä iltana. Tai perjantaiaamuna.
Ja enkkua pitäisi tehdä kanssa. Eeeei jaksa.

Lol, luokan jätkien ilmeet oli tänään kyllä näkemisen arvoiset, kun lähin kaverin kanssa koulusta yhdeltä ja ne joutu jäämään viiteen. Kaikki oli ihan että "Minne helvettiin noi menee, ei koulu oo vielä loppunut." On se hienoa, kun on saanut vapautuksen amisenkusta. Neljä tuntia lyhyemmät päivät aina maanantaisin.

Ja tän viikon torstaina koulutunteja: 0. Love it ♥
« Uudemmat -