IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

unohaMR Riku NiskanenLuonut: unohaMaanantai 23.01.2023 03:37

KUKA OLEN?
• Nimi: Riku Niskanen
• Vuosimalli: 1989
• Paikka: Perheen luona
• Koulutus: Peruskoulu
• Ammattillinen tausta: Toiminut yrittäjänä vuodesta 2018
• Lajitausta: Krav Maga
• Kotipaikka: Lahti

Riku Niskanen x Päivärinteenkatu 17, Liiketila 31, 15800 Lahti,Suomi,Finland x +358 45 152 3847 x riku.niskanen.moi@gmail.com x Y-Tunnus: 2914566-8

JeppisläinenSunnuntai 22.1.2023Luonut: JeppisläinenMaanantai 23.01.2023 00:16

Nousin tänään ylös puoli kakstoista ja kahdentoista jälkeen menin kuitenki käymään cittarissa vaikka ei pitäny mut ajan kuluks vaan kävin kun ei ollu muutakaan tekemistä. Tulin takas kattomaan telkkaria. Katoin uuno turhapuro this is my life sarjan kun se tuli tänäänkin ja katoin putousta vähä aikaa se tuli uusintana tänään. Viiden aikaan puin taas ulkovaatteet päälle ja puoli kuuden aikaan mentiin tallille. Oltiin ennen kuutta tallilla ja kaikki karsinat oli jo siivottu paitsi vallen,siivosin sen sitte nopeesti. Heinätki haettiin valmiiks. Masalla mentiin ajamaan tänäänkin ja tällä kertaa jäälle menivät,on kuulemma hyvä ajaa siellä. Haettiin taas hepatki sillä aikaa sisälle. Sit jonku ajan päästä kun masa tuli takas niin riisuttiin se valjaista ja laitettiin loimi päälle ja takas karsinaan. Ruokittiin vielä hepat ennen kun lähdettiin kotiin. vietiin se sama tyttö kotiin joka eilenki vietiin. Olin kotona ennen kahdeksaa ja menin melkeen heti suihkuun ja sen jälkeen puin päälle ja rupesin syömään että kerkesin koneelle puoli ykstoista. Oon kattonu telkkaria samalla kun oon koneella,nyt tulee kutoselta united93 joka kertoo siitä wtc onnettomuudesta joka tapahtui 11.9.2001. Yritän mennä kahteen mennessä nukkumaan tai viimmestään kahdelta kun vime yönä meni melkeen puoli kolmeen ennen kun menin nukkumaan. Semmottinen päivä tänään, Ei paljo muuta sen kummempaa.

_Iltsu_SunnuntaiLuonut: _Iltsu_Sunnuntai 22.01.2023 23:52

T[änään on sunnuntai. Kävin ulkoilemassa ja kävin samalla kaupassa ostamassa huomiset lounastavarat. Ulkoilu pakkassäässä tuntui todella hauskalta ja mukavalta talviharrastukselta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Ajattelin lähteä huomenna hiihtämään, jos palaudun tämän päivän hiihtotreenistä. Kävin äitini kanssa tekemässä vanhimman siskoni luona lumitöitä ja ruokin hänen kissoja. Kävin myös hakemassa heidän postinsa, kun he ovat reissussa. Olen myös Muumilaakson tarinoita italiaksi, ruotsiksi, saksaksi, englanniksi ja suomeksi. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Laitan silloin kuvia Facebookiin ja Instagramiin. Puhun jonkun verran italiaa. Hyvää viikonloppua ja nauttikaa talvesta ja lumesta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn urheilemassa joka päivä. Käyn joku päivä kuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja hiihto. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Tilasin tämän kuukauden aikana 2 lehteä itselleni luettavaksi ja uuden hiilihapotuslaitteen. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen silloin musiikkia Youtubesta ja lempibiisini ovat SANNIN 2080-luvulla ja Vahinko. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 16 aikaan, joten minun täytyy ulkoilla valoisan aikaan. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa kylmässä talvisäässä. Nautin näistä talvipäivistä. Huomenna menen kansalaisopiston saksan tunnille. Huomenna käyn apteekissa ja käyn hakemassa sieltä verenpainelääkettä. Teen huomiseksi lounaaksi lohisalaattia savulohesta, käytän siihen keitettyä kananmunaa, jäävuorisalaattia ja vihanneksia.

Tomi1989[Ei aihetta]Luonut: Tomi1989Sunnuntai 22.01.2023 21:48

Just laskin että säästöt tilillä ja 3kk asumistuet riittää 3kk vuokriin
https://datebest.net - visit website and win smartphone!

SamiraHabibiHei kaikilleLuonut: SamiraHabibiSunnuntai 22.01.2023 14:30

Tervehdys kakille täällä oleville....

Ollut kovin kiirettä,tyttäreni ja hänen pienokainen on ollut sairaana,Nyt minuun heistä tarttui mutta,onneksi aloin heti hoittaa itseäni,Juonut mustaherukka kuumaa menhua .Myös ottanut puranaa ja banadoolia.Kyllä tämä tästä iloksi muuttuu...
Kävin kaupungilla eilen,ostin hiukan vaatteita .Tulin kotiin siivoilin ja sitä tavallista niin kuin aina.Tänää aamulla kun heräsin kurkku tosi kuiva hiukan nielu hellä.Harmi mutta eipä näistä säästy kun en asu yksin...Taivaan isän siunausta tänne kaikille lukioille ...:)

JeppisläinenLauantai 21.1.2023Luonut: JeppisläinenLauantai 21.01.2023 23:48

Nousin tänään ylös puoli kakstoista ja lähdin cittariin kahdentoista jälkeen. Tulin sieltä takas kattomaan telkkaria,katoin venla gaalan uusintana. Viideltä puin ulkovaatteet päälle ja odotin että kaveri tulee hakemaan vähän ennen puoli kuus. Oltiin tallilla ennen kuutta ja kaikki karsinat oli jo siivottu. Haettiin heinätki valmiiks. Masalla mentiin ajamaan ja sillä aikaa haettiin kaikki hepat sisälle. Elli harjas kallen yhden tytön kans. Masa tuli hetken päästä takas ja se eiisuttiin valjaista ja laitettiin loimi päälle ja laitettiin karsinaan. Ruokittiin hepat ennen kun lähdettiin kotiin. Käytiin vielä viemässä se tyttö kotiin joka oli tallilla kun sen äiti oli tuonu sen tallille. Olin kahdeksalta kotona ja rupesin melkeen heti syömään että kerkesin koneelle kymmenen jälkeen ja katoin putousta samalla kun söin ja katoin pari elokuvaa. Nyt tulee tv5:deltä poliisiopisto uudesstaan kun se tuli eilenki. Täytyy kahteen mennessä yrittää mennä nukkumaan etten koko yötä oo koneella. Huomenna en varmaan mee mihinkään ennen tallia. Että sellainen päivä tänään. Tänään ei satanu luntakaan eikä mitään muutakaan.
Tänään on lauantai. Kävin hiihtämässä tänään laulurinteellä. Hiihto tuntui todella hauskalta ja mukavalta talviharrastukselta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Ajattelin lähteä huomennakin hiihtämään, jos palaudun tämän päivän hiihtotreenistä. Kävin äitini kanssa tekemässä vanhimman siskoni luona lumitöitä ja ruokin hänen kissoja. Kävin myös hakemassa heidän postinsa, kun he ovat reissussa. Olen myös Muumilaakson tarinoita italiaksi, ruotsiksi, saksaksi, englanniksi ja suomeksi. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Laitan silloin kuvia Facebookiin ja Instagramiin. Puhun jonkun verran italiaa. Hyvää viikonloppua ja nauttikaa talvesta ja lumesta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn urheilemassa joka päivä. Käyn joku päivä kuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja hiihto. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Tilasin tämän kuukauden aikana 2 lehteä itselleni luettavaksi ja uuden hiilihapotuslaitteen. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen silloin musiikkia Youtubesta ja lempibiisini ovat SANNIN 2080-luvulla ja Vahinko. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 16 aikaan, joten minun täytyy ulkoilla valoisan aikaan. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa kylmässä talvisäässä. Nautin näistä talvipäivistä.
Voiko kerrostaloon ottaa koiraa
en tiedä, mut laulan sulle hengen voimaa
meidän lapsemme pihalla kiikkuvat
ja jos peräämme soitetaan liikkuvat
se ei oo maailmanloppu
ei ole mihinkään hoppu

Ei meillä autookaan oo ollut koskaan
no, rahaahan voi verrata vain roskaan
ja lintuparvi mun päässäni laulaa
ilman päätä ja ilman kaulaa
betonilattiasta uusi kukka puhkeaa vasta
katson ikkunasta, kadut ovat hiljaa

Se on liekki, joka ei koskaan sammu
se on ase, jolla kukaan ei ammu
ja jos sielussa sataa kaatamalla
olet keltainen aurinko veneen alla
minä olen se vene – älä koskaan mene

Lapset kysyi: ”Äiti, kuka on maailman pomo?”
”Isä, onks totta, että naapurin mies on homo?”
no, parempi sekin kuin terroristi
kaikkee se elämä miettimään pisti
mä hymyilen, sä naurat – en tiedä miksi

Poltetaan tupakat, tuskin se tappaa
ja jos joku meidät joskus kidnappaa
ei hätää – kahleet avaa vain rakkaus
ja yöpöydällä tyhjä kortsupakkaus
muistuttaa viime yöstä, jota kukaan ei ryöstä

Kosketa mun niskaani ja sano
ettei juomalla voi lähteä tää jano
jos sä olet mun huume, mä oon narkomaani
mahduthan aina maailmaani
vaik' se on vain kerrostalon kokoinen

(c) VaanivaVimma

VaanivaVimmaPässi pölkystäLuonut: VaanivaVimmaLauantai 21.01.2023 19:07

Pässi pölkystä, lehmä laudasta
aidanseipäästä aasikin
haavees kaiva jo esiin haudasta
kato, poissa on paasikin

Kalat koukusta, rotat loukusta
häkistä kaikki linnut nää
vapaaks kaikki vaan, eipä vankilaan
sielu yhdenkään enää jää

Sika kärsästään miksi pääsiskään
niin kuin ei mieskään vioistaan
ei kenkään viaton oo alla auringon
paimen pitää huolen sioistaan

Joskus syntinen meistä jokainen
ilolla voimme sen sallia
turhaan meidät tuomitaan, joka iikka tavallaan
hitot me tarvita mallia

Rikkaat, köyhätkin, ylpeet, nöyrätkin
nahkurin orsilla tavataan
meit' ei yksikään pysty kyykyttään
lukot kaikki nyt avataan!

(c) VaanivaVimma

VaanivaVimmaOnnenpossuLuonut: VaanivaVimmaLauantai 21.01.2023 19:06

Miksi niskaan sovinistin meidän nimi paiskataan
viisaan eläimen maine raiskataan

Mekö muka vailla tapoja ja siivottomia
voi valheita katteettomia

Jestas sentään, että pienenä oon ollut nätti
eikä rumaks' vieläkään voi mua nimittää
on oma koti kullan kallis, vaikk' ois sikolätti
turha totuutta on pimittää

Siis roskiin heitä jokainen ennakkoluulon häivä
ota malli meistä, porsastellen vietä päivä
eipä mikään siinä voisi olla vikana
kun elät täysillä ja sikana

Jos sä kuljet ohitseni nenää nyrpistäin
ja sanot: ”pöh pöh pöh”
mä siitä veisaan viis
laulan: ”laalalaalaa, röh röh röh
laalalaalaa, röh röh röh”

Katso peiliin ihminen
sinä syntinen - täydellistä et oo nähnytkään

Mutta aatteineen, arvoineen
sorkkineen, karvoineen kelpaa jokainen

Jopas onkin otsaa teillä tulla luulemaan
luuta lihaks, lihaa luuks tai ihan miten vaan

Ihminen täysin viaton, kuin joulukinkku siaton
on mahdoton

Vaikkei meidän henki paljon joulun tullen paina
sitä ei nyt suinkaan mietitä

Elämä ottaa, elämä antaa
itsensä sikakin ylpeenä kantaa
sorkat vievät eteenpäin

Elämä ottaa, elämä antaa
kärsällä maalaa taivaanrantaa
eikä se vaarallist' oo, vaikka kärsä ois pilviin päin

Ihmisinä, eläiminä porsaita kaikki – sinä ja minä
kuorossa kiljutaan laulumme tää
lieneekö laulua lystimpää
laalalaalaa, röh röh röh
laalalaalaa, röh röh röh

Mä onnenpossu oon

(c) VaanivaVimma

VaanivaVimmaKirjaimellisestiLuonut: VaanivaVimmaLauantai 21.01.2023 19:06

Addiktio, attentaatti, autenttinen aatoksein
violetin virtahevon vahingossa vessaan vein
sydän, sielu sulaneena, saletisti sekaisin
tautisesta tarinasta taidetta taas tekaisin

Eläimellinen, elinkautinen euforia
dadaismi, dekadenssi, dysforia
kissan kokoisin kirjaimin kirjoitettu
kannabiskooma, kuolemakin kadotettu

Fataali fiasko, flagellaatio, fellaatio
intiimistä illasta infernaalinen infektio
onnistunut orgasmi onnekkaita odotellen
onnettomat oikeustaloon ontuvat oksennellen

Yhteiskunta yskii, yökköset yhdistää yö
laki lekan lailla lainsuojatonta lyö
retkahdin rajusti rappioon, reflat raastaa
subutexii, sorbusta, sekoitus se samaa saastaa

Älyämpäristä äkkiä äärioikeistoon
nymfomaani nirvanassa neitsyyden noutakoon
piiri pieni pyörii, poliisin plus pahkasian porsaan
säveltäjä sotki, sanoi: ”sorota sä sairaalan sorsaan”

Valkoinen viikinki, vapaa, vanki vaiko vainaa
liekki lietsoo laillista, laittomille lämpöään lainaa
tihutöitä, tupakkataukoja, toisen tontti
jalkasilsa ja joku jemeninkameleontti

Camoon cowboy, chinchilla chillaa
muutit Muumilaaksoon, mutta muistutatkin Magian Millaa
ötökät övereistä ölisten öyhöttää
erinomaista elämänkoulu-elämää

Banaanikärpästen brutaali bakkanaali
graffitissa gekkoliskon giljotiini, gaviaali
tuulimylly taisteli tunnin tai toisenkin tovin
kuka kumma kriminaali käänsikään kalashnikovin

Halut, himot hiirelläkin, heterosta hinttiin
uskomaton uutispommi upposi umpivinttiin
miehen mitta muuntaa mahdottomasta mahdollista
aivotonta anarkiaa ajatusten Auschwitzista

(c) VaanivaVimma
Mitäkö mietin...?

Olen usein ajatellut seksuaalisuutta, seksiä, sukupuolta ja sen monimuotoisuutta, etenkin viime ainoina nämä asiat ovat olleet erityisesti mielessäni. Haluan kumota sen joutavanpäiväisen väittämän, että seksi olisi tabu! Koska se ei ole. Henkilökohtaisesti en ole koskaan pitänyt siitä, että kyseisiä asioita kierrellään ja kaarrellaan, hissutellaan, hyssytellään ja nipotetaan niistä puhumisesta. Jos ihminen haluaa omasta vapaasta tahdostaan puhua seksistä - ilman että loukkaa sillä omaa tai toisten yksityisyyttä, eikä siitä ole kenellekään vahinkoa - niin siitä vaan, antaa mennä! Kunhan kuitenkin mennään asiallisuuden ja kohtuuden rajoissa, sillä liika on kaikessa aina liikaa.

Itse en koe seksuaalisen avoimuuden tarkoittavan rivoja puheita, itsensä tyrkyttämistä tai alastonkuvien postaamista sosiaaliseen mediaan, vaan seksin, alastomuuden, sukuelinten, seksuaalisuuden ja oman kehon luonnollisena pitämistä. Että ihminen on näiden asioiden kanssa sinut. Itse olen pohtinut paljon ko. asiaa ja tullut siihen tulokseen, ettei oma seksuaalinen avoimuuteni ja rohkeuteni tee minusta yhtään huonompaa ihmistä. Olen seksuaalisesti avoin ja ylpeä siitä!

Seksi ja seksuaalisuus ovat osa elämää ja ihmisenä olemista. En ymmärrä, miksi seksistä on tehty jotenkin "kielletty" ja "hävettävä" asia - miksi ihmeessä? Seksuaalisuus ja seksi ovat kauniita asioita, joka on tietyllä tavalla osa jokaisen ihmisen elämää. Itselleni rakastelu ja seksuaalinen kanssakäyminen on elämän yksi suurimmista nautinnoista, monien muiden iloa ja hyvää mieltä tuovien asioiden ohella. On ihanaa olla lähellä rakastamaansa ihmistä, osoittaa läheisyyttä ja rakkautta niin fyysisesti kuin henkisesti. En pidä siitä, että sukuelinten nimiä käytetään kirosanoina tai niistä käytetään halventavina nimityksiä. Eihän kukan sano kiroillessaan esim. "Voi käsi!" tai "Voi jalka!" - siis miksi genitaaleja aivan kuin pidettäisiin jotenkin "huonompina?" Näin ei todellakaan ole. Ilman sukuelimiä ihminen voisi edes lisääntyä, eli toisin sanoen ilman näitä tärkeitä kehonosia meitä ihmisiä ei olisi olemassa! Seksiä ei pitäisi rumentaa kuvaamalla sitä pornografisesti tai vääristämällä asioita. Ei! Toki jotkut kiihottuvat pornon katsomisesta, eikä sitä pidä kieltää. On kuitenkin tärkeää muistaa, ettei todellinen seksi ole lainkaan samanlaista kuin porno. Seksi on luonnollista ja todellisuudessa yksi kauneimmista asioista. Parhaimmillaan se on rakkautta, välittämistä, toisen kunnioittamista, luottamusta ja mielihyvää.

Itse olen aina uskaltanut puhua ääneen seksiasioista, kunhan katson, että puhun niistä asianmukaisessa tilanteessa. Tämän kirjoitukseni tarkoitus ei ole suinkaan revitellä seksikokemuksillani tms. tai levitellä intiimejä asioitani, vaan romuttaa sen ihmiskunnan keskuudessa vallitsevan itsepintaisen käsityksen, että seksuaaliset asiat pitäisi piilottaa ja jättää pimentoon. Ei todellakaan! Kenenkään ei tietenkään ole pakko puhua seksistä, jos ei tahdo. Jokaisella on kuitenkin oikeus tuoda halutessaan esille omaa seksuaalisuuttaan ja toteuttaa sitä. Myös oma keho ja sen hyväksyminen on tärkeä osa seksuaalisuutta. Itse voin sanoa olevani tyytyväinen kehooni ja itseeni kokonaisuutena. Olen ylpeä itsestäni.

Seksiä on monenlaista. Se ei ole vain yhdyntää. Se ei ole ainoastaan suvun jatkamista ja lisääntymistä. Se on myös läheisyyttä, kosketusta, rakkauden ja hellyyden osoittamista monin eri tavoin. On yksilöllistä, miten jokainen henkilö kokee seksin ja seksuaalisen kiihottumisen. Joku voi pitää ainoana "oikeana" seksin muotona vain penetraatiota, kun taas joku toinen voi saada suurta nautintoa jo hyväilystä - vaatteiden päältä, alta tai alastomana, ihan miten vain. Ja sitä paitsi, mikä ylipäätään on "oikeaa" seksiä? Mikä tahansa, minkä itsekukin kokee henkilökohtaisesti hyväksi ja saa siitä tyydytystä ja mielihyvää. Olkoon kyse sitten penis-vaginayhdynnästä, anaaliyhdynnästä, suuseksistä, pettingistä.... tai vaikkapa BDSM-jutuista, seksivälineiden käytöstä, fetisseistä tai ryhmäseksistä - kaikki on oikein ok, jos se tuntuu hyvältä itsestäsi ja kumppanistasi! Unohtamatta seksifantasioita ja itsetyydytystä, jotka ovat todella oivallinen muoto tutustua itseensä ja omaan kehoonsa, sekä kiihottua ja saada seksuaalista mielihyvää turvallisesti.

Näissäkin asioissa on muistettava ehdottomasti myös turvallisuus. Koska sukupuolitautien ja vahinkoraskauden vaara on olemassa,
on pidettävä huoli ehkäisystä. Ehkäisyvälineiden valikoima on melko suuri - kondomeista e-pillereihin ja ehkäisykapseleiden kautta kierukoihin, mutta niistä vain kondomi suojaa sukupuolitaudeilta. Yleisimpiä sukupuolitauteja Suomessa ovat klamydia, kondylooma ja genitaaliherpes, muita sukupuoliyhdynnässä tarttuvia tauteja ovat esim. hepatiitti B ja C, kuppa, tippuri ja HIV. Seksitaudit tarttuvat limakalvo-tai verikontaktissa. Mielestäni nuoria pitäisi valistaa seksiasioista ja mahdollisista vaaroista. On äärimmäisen tärkeää muistaa myös, että seksiä ja väkivaltaa EI saa koskaan sekoittaa toisiinsa! Raiskaus tai seksuaalinen hyväksikäyttö ei ole seksiä, vaan erittäin vakava, tuomittava ja rikoslaissa rangaistava rikos. Jokaisen on tunnettava omat rajansa - jos joku pakottaa seksuaaliseen kanssakäymiseen, jokaisella on oikeus sanoa aina EI. Seksivalistuksen ei pitäisi keskittyä vain ja ainoastaan ehkäisyyn, vaan olisi hyvä katsoa seksuaalisuutta laaja-alaisemmin - esim. kehon tuntemisen oppimiseen ja omasta kehosta pitämiseen, omien rajojen tunnistamiseen, turvataitoihin ja uhkatilanteissa toimimiseen.

Seksuaalisuus ja sukupuoli on moniulotteinen asia. Me olemme ihmisiä - seksuaalisesta suuntautumisestamme ja sukupuolestamme riippumatta. Olitpa hetero, homo, lesbo, biseksuaali, aseksuaali, panseksuaali, transihminen, intersukupuolinen, sukupuoleton, muunsukupuolinen tai niin edelleen, olet hyvä juuri sellaisena kuin olet! Itse olen cis-sukupuolinen heteronainen, mutta hyväksyn myös seksuaali-ja sukupuolivähemmistöt. Ennen olin sitä mieltä, että "mies on mies ja nainen on nainen, eikä muita sukupuolia ole", mutta nyttemmin olen viskannut tuon vanhanaikaisen ajattelutavan menemään. Jokaisella on oikeus olla oma itsensä. Jokainen voi rakastaa, ketä oikeasti tuntee rakastavansa. Sitä ei saa koskaan tuomita, eikä väheksyä ketään sen perusteella. Ennakkoluulot ovat täysin turhia, eikä ole mitään typerämpää kuin loukata toista ihmistä - olkoon syynä sukupuoli, seksuaalinen suuntautuminen tai mikä tahansa muu asia, jolle ihminen ei voi mitään.

On todella ihanaa, että maailmassa on rakkautta. Rakastakaa toisianne ja itseänne, omana itsenänne olette arvokkaita! <3
Pahoittelen tekstin rajuutta, mutta kirjoitan asioista niiden oikeilla nimillä. En halua kaunistella asioita.

Oli kyseessä sitten kannabis, amfetamiini, LSD, kokaiini, subu, essot, heroiini, silokit, opiaatit, tutkarit/designhuumeet tai mitkä tahansa, vaaratonta huumetta EI ole olemassa!! Narkkarin elämässä ei ole mitään hienoa tai ihailtavaa, huumemaailma on pelkkää pahaa, kuoleman ja väkivallan maailmaa. Itse suosittelen kaikille selvää, päihteetöntä elämää. JOS ET HALUA ELÄMÄSTÄSI HELVETTIÄ, ÄLÄ KÄYTÄ HUUMEITA !!!

Jos sä oot vinkkelis, tuomittuna lusiin klitsussa
jouduit vissiin poseen niist sniikatuista nipsuista
siin on turha pätee, koittaa leikkii muka fiksumpaa
ku on osa jengist kiven sisäl, osa lataa akkui niksulas
niin paljon tyyppei katkolla, linnas taikka Vepassa
jotkut mullan alla, ku ei jaksanu elämää ees kelata
näil pimeil kadul dallaillessa kuolemaa saat venata
jos ostat pari gemmii velaks, oot kohta ikuisesti velassa

Oot nähny nää mestat, narkkiluolat, nokittanu douppii
IV:nä koksuu ja spiidii, ja slurkit vei sut oitis koppiin
tehny tuhopolttoi, vääntöi, kääntöi, mitä siit voi oppii
no ei salee yhtään mitään, vaanit seuraavaa blossii
rosis rosiksen perään, ja jos oot bunkkerista hatkoilla
hyvä vaiko huono trippi, kiskot lappui, olet matkoilla
on meinaan toinen ääni kellos, ku oot zombiena katkoilla
se on hell breaks loose, nähään luutarhas jatkoilla

Mähän en ole nisti, enkä niin sanottu kohtuukäyttäjä
oon ihan kunnon kansalainen, mut älä silti tuu vääntämään
mun sielu on kuppanen lähiö, siel piripäissään säädetään
vaik ite oonkin streitti, röngtenkatseellain sun päähän nään
joskus laiffi antaa turpaan, mut en silti turvaa luuvitoseen
enkä liioin hukuta murheit nesteeseen alkoholipitoseen
ja vaikka maailma potkii päähän, myllyttää sua ihan hitokseen
niin parempi maan pääl budjata ku että vetäis vitoset

Tukka pois ja poika linnaan, ja siin ei auta niinku selittää
se on jumalauta totuus, että vaik ei aivot voisi pelittää
niin laki on kuolematon, sen ote ei voi koskaan hellittää
saat kyllä vihamiehii, ei oo kaikki frendei, eikä veljiäs
rottailijat joutaa jojoon, lapsiinsekaantujat ladon taa
ja kerta lusit pitkää kakkuu sun lähisukulaises taposta
verikosto, vendetta, et voi mustaa sieluasi kadottaa
se on värkki pohjaan, suoraan suoneen lirpakkaa akkuhapolla

En kerro kauhutarinoita, vaan haluun varoittaa vaarasta
se on helvetin tuhoisa, se ei sua helpolla armahda
mut jos oot viisas, vältyt tuolta karmealta ansalta
johon joskus moni lankee, lopputulos usein tappava
mun maailmas ei oo vasikoit, ei kyttiä, ei putkaa
ei kukaan pidä kaduil mukana moraa eikä mutkaa
en oo väkivaltanen, en ketään lyö selkään, en turpaan
ottakaa musta mallii, mä oon eläny ain turvas

Mut muista, valo tunnelin pääs ei oo aina juna
etkä välttis oo junan alla, et vihannekseks hakattuna
älä ota koskaan elämääsi vastuunpakoiluna
voit päättää paljon, onks elämäsi kaunis vaiko ruma
kaikkee et voi valita, ei mee tasan onnen lahjat
ei kaikkii tautei voi parantaa, ei kaikkii vankei saa vapaaks
mut jos sul on vahva sydän, sitä ei vie koskaan varas
sä voitat elämäsi pelin, oot just itsenäsi paras!

(c) VaanivaVimma
https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram
Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp !
https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram
Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp !

Tomi1989SainLuonut: Tomi1989Lauantai 21.01.2023 14:33

Ilmaseksi super mega baseball 3 pelin
https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram
Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp

Tomi1989SainLuonut: Tomi1989Lauantai 21.01.2023 01:23

Ilmaseksi grid legends pelin