IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

VaanivaVimmaJepulis jeahLuonut: VaanivaVimmaLauantai 18.03.2023 15:56

7 kysymystä sinusta
1. Nimikirjaimesi? - En paljasta nimestäni kirjaintakaan.
2. Mitä kuuluu? - Oikeinkin hyvää!
3. Minä viikonpäivänä synnyit? - Maanantaina.
4. Opiskeletko jotain? - Elämänkoulussa... se opettaa!
5. Oletko joutunut vakavaan onnettomuuteen? - En onneksi.
6. Kuka piristi sinua viimeksi? - Ystävät.
7. Mikä luonteenpiirre sinussa ärsyttää itseäsi? - Just tällä hetkellä ei ärsytä mikään, mutta toisinaan ehkäpä turha hätäily.

7 kysymystä ulkonäöstäsi
1. Millaiset vaatteet sinulla on päälläsi? - Musta huppari, jossa lukee "Sukeva Original." Maastohousut. Musta Suomileijona- T-paita. Musta-harmaat villapohjasukat. Alusvaatteet (valkoista ja tummansinistä.)
2. Onko jaloissasi arpia? - Ei jaloissa, mutta jossain muualla kyllä.
3. Onko sinulla pitkät vai lyhyet kynnet? - Lyhyet. En osaa pitää pitkiä kynsiä.
4. Kuinka pitkä olet? - Noin 165cm.
5. Minkälaiset hiukset sinulla on? - Lyhyet ja ruskeat.
6. Silmät ovat sielun peili, minkälaiset silmät omistat? - Sinivihreät, joissa keskellä ripaus ruskeaa. Ota näiden väristä nyt selvää :D
7. Pidätkö hymystäsi? - Tottahan toki :)

7 kysymystä vapaa-ajastasi
1. Pidätkö piirtämisestä? - Pidän. Aika harvoin vain tulee piirrettyä, nykyisin.
2. Mitä musiikki merkitsee sinulle? - Rakastan musiikkia! Se on minulle rentoutumista, rauhoittumista, iloa, tunteiden purkamista, vapaa-aikaa, taidetta, itsensä ilmaisua, ajanvietettä... Vaikka mitä!
3. Harrastatko mitään vakituisesti? - Datausta, lenkkeilyä, musiikin kuuntelua ja melko vakituisesti myös kirjoittamista.
4. Mitä harrastit pienempänä? - Muskaria, askartelukerhoa ja jumppaa. Kävin myös ratsastamassa ja uimassa.
5. Miksi lopetit ne? - En muista enää. Aika aikaa kutakin ja harrastukset myös.
6. Kuluuko koulutehtäviin paljon aikaasi? - Mihin koulutehtäviin? Ovatko ne kenties jotain ruokaa, vai? :D
7. Makaatko usein sängyssä tekemättä mitään? - En koskaan. En osaa vain löhötä laiskana, tarvitsen jotain aktiviteettia 24/7!

8 mielipidekysymystä
1. Mistä musiikista pidät? - Pääasiassa vähemmän tunnetusta, kotimaisesta ja suomenkielisestä vaihtoehtomusiikista, joka on kaukana mainstream-musiikista. Kuuntelen eniten ehkä ramopunkia, mutta se ei ole ainut kuuntelemani genre.
2. Mikä on lempi vuodenaikasi ja miksi juuri se on ylitse muiden? - Kesä! Aurinkoa, lämpöä, lomaa, rento kesäfiilis. Usein hyvät ulkoiluilmat, eikä tarvitse pyntätä talvivaatearsenaalia päälle :D
3. Pidätkö jonkun maan kulttuurista erityisen paljon? - Suomen. En tunne muiden maiden kulttuureja. Suomi on paras maa.
4. Syrjitkö ihmisiä esimerkiksi ihonvärin perusteella? - En syrji ketään, en minkään asian perusteella. Vastustan kaikenlaista syrjintää.
5. Kissat vai koirat? - Ei kummatkaan, vaikka pidänkin eläimistä noin yleensä.
6. T-paita vai toppi? - T-paita.
7. Facebook vai Irc-Galleria? - Lärvikirja.
8. Kavereiden laatu vai määrä? - No totta munassa laatu! Mitä iloa on kymmenistä huonoista kavereista, kun voi olla muutama aivan loistava?

8 kysymystä suhteistasi
1. Ketä perheeseesi kuuluu? - Asun omillani, mutta lapsuudenperheeseeni kuuluu vanhemmat ja pikkuveli. Minulla on myös neljä siskopuolta.
2. Kuka on sinulle tärkein ihminen maailmassa? - Perhe ja ystävät.
3. Millaisia ystäväsi ovat? - Ihania ihmisiä. Voin olla heidän kanssaan oma itseni.
4. Tunnetko paljon ihmisiä? - Tottamooses!
5. Pidätkö sukulaisistasi? - En tunne kaikkia sukulaisiani, mutta pidän heistä, jotka tunnen.
6. Rakastatko ketään? - Läheisiäni.
7. Haluaisitko tutustua joihinkin ihmisiin paremmin? - En osaa nimetä ketään tiettyä, mutta veikkaisin, että sellaisia löytyy.
8. Tuletko helposti toimeen ihmisten kanssa? - Mielestäni kyllä.

10 kysymystä kodistasi
1. Asutko edelleen vanhempiesi luona? - En.
2. Vietätkö paljon aikaa huoneessasi? - Asunnossani kyllä.
3. Onko kotisi kodikas? - Jep. Olen sisustanut kämppäni mieleisekseni, ja täällä on muutenkin oikein viihtyisää.
4. Mitä muuttaisit kodissasi? - En mitään. Tykkään asua täällä.
5. Millaisessa talossa asut? - Rivitalossa.
6. Milloin haluat muuttaa omillesi? - Asun jo.
7. Onko teillä iso piha? - Sopivan kokoinen.
8. Onko teillä poreallasta tai uima-allasta? - Ei.
9. Kuinka monta kerrosta talossanne on? - Yksi.
10. Missä päin Suomea talonne on? - Se jääköön salaisuudeksi.

10 kysymystä tunteista
1. Miltä sinusta tuntuu tällä hetkellä? - Odottavalta. Tiedossa mukava ilta :)
2. Omistatko tunteita jollekin tietylle vastakkaisen sukupuolen edustajalle? - Ehkäpä, ehkä en...
3. Hirvein tunne maailmassa? - Ahdistus.
4. Paras tunne maailmassa? - Onnellisuus.
6. Herkin biisi minkä tiedät? - Tiedä nyt herkkyydestä, mutta minulle merkityksellisimmät ja tunteita herättävimmät biisit ovat Klamydia - Hän on poissa ja MKDMSK - Fenix.
7. Miksi juuri tuo? - No, niiden merkitys on aika henkilökohtainen tänne kirjoitettavaksi.
8. Kuka on valmis kuuntelemaan, kun sinulla on vaikeaa? - Läheisimmät.
9. Keistä et luopuisi tällä hetkellä millään? - Perheestäni ja ystävistäni.
10. Mikset kerro tunteistasi? - Kerronpas, silloin kun on tarvetta. Olen hyvä kertomaan tunteistani ja ajatuksistani.

SamiraHabibiHei ja kiitosLuonut: SamiraHabibiLauantai 18.03.2023 15:50Tiedät hyvin että ihmisiä on erilaisia ja monenlaisia.
Miksi Sinun pitäisi jäädä Raamattutietoa paitsi siksi, että ajattelet ettei se sovi muille ihmisille kaikille heuidän mielensä mukaan?
Minusta kysymyksessä on Sinun ikuinen kohtalosi ja ymäryksesi.
Uskovat eivät morkkaa, vaan lähimmäisrakkaudessa tahtovat Sinua auttaa.

Erilaisia ihmisiä on uskovien parissakin eikä heistäkään kaikki pelastu, eikä seurakuntien rajat määrää asiaa.
Ymmärryksiä niin paksun kirjan kanssa monenlaisia
kypsyydestä riippuen. Ei sitä kädenkäänteessä ymmärretätyhjentävästi, eikä koskaan aivan tyhjentävästi kukaan.

Välitä Sinä nyt tässä vaiheessa tässä asiassa vain itsestäsi.

SamiraHabibiPäivän Sana 18.03.23Luonut: SamiraHabibiLauantai 18.03.2023 15:11

Jumala näki hyväksi antaa kaiken täyteyden asua hänessä sekä hänen välityksellään tehdä sovinnon ja hänen ristinsä verellä vahvistaa rauhan kaiken kanssa, mitä on maan päällä ja taivaissa. Kol. 1:19–20

Jumala teki Kristuksessa sovinnon koko maailman kanssa. Se tarkoittaa sotatilan päättymistä ihmiskunnan ja Jumalan väliltä. Siksi meillä voi nyt olla rauha myös omassatunnossamme. Jumalan sydän on leppynyt, ja hän katsoo meitä rakastavin ja anteeksiantavin silmin. Meidän ei siis tarvitse enää yrittää ansaita Jumalan rakkautta oman rakkautemme uhrein tai suuren uskon uhrein tai onnistuneen kilvoittelun uhrein. Ne ovat täysin turhia ja vahingollisiakin, jos ajattelemme niiden perusteella pelastuvamme. Ristin veri on sovituksen veri, joka vahvistaa rauhan taivaan ja maan välillä. Siksi se on siunattu veri, pyhä veri, jota me ylistämme vielä taivaassakin. Jeesuksen veri on suuren rauhan merkki, tuhoavan vihan päättymisen merkki. – Miksi Jumala tahtoi antaa Poikansa kuolla meidän kurjien puolesta? Vain ja ainoastaan siksi, että hän on rakkaus ja hän tahtoo luomansa ihmiset kotiin.

Jack84LauantaiLuonut: Jack84Lauantai 18.03.2023 14:49

Tänään olen ollut kotona kun eilen oli puhetta että kun lumisade on tänään niin jää sunnuntaihin hommien jatkaminen suosiolla ja nukuin nyt päivällä koska oli kova tokkura lääkkeestä mikä helpottaa unen saamista ja se saattaa joskus tehdä kauhean tokkuran ja joskus ei juurikaan mitään seuraavaksi päiväksi mutta nyt on kahvia joten sen pitäisi auttaa :)
Näin hauskaa unta että eräs kamu oli muuttanu takas tännepäin ja kävin hänen luonaan, oli hieman ihme meno mutta sellaista uni on :D
Ja jossain kohdassa olin kävelemässä seinaa pitkin kunnes tajusin että se kulkuväylä menee ihan vieressä että lol :D

Ensi yönä täytyy yrittää nukkua kunnolla sillä puhe huomiseksi on mikä on ja mieluiten siitä pidetään kiinni plus oon avuksi ja muutakin hyvää on :)
No hei taas..Tuossa mietin monen laisia asioita ...Katsoin TIKTOKISSA yden nuoren naisen tiktok päivitystä.Oli niin hyvä koskettava video.Tämä video sai minua miettimään,miten tärkeitä on isä ja äiti lapsille...Myöskin se että miten kiitollisia pitäisi lapset olla niille jotka heille opettaa hyviä asioita.Olen itse kasvanut kristityssä kodissa.Isä ja äiti on uskovaisia ihmisiä ja kasvoimme heidän siipien suojaamana.Olin pois nukkuneen veljeni kanssa ihanassa kodissa.Meillä oli kuri sen kaltainen ettei me lapset tehty ihan helpolla kielettyjä asioita.Myöskään lapsuuden aikana lapset sai selkä- saunoja jos toimi väärin ..Myöskin saimme aresteja.EIKÄ MENTY JA TULTU HETKEEN MISSÄÄN...Mutta tätä nykyään lapsilla aikuisilla ei oikein kenelläkään ole mitään käytös tapoja...Olen todella surullinen tämän vuoksi ollut useuta vuosia elämästäni...Toivon että sinä joka kasvatat kotonasi kasvavia lapsiasi opeta lapsille aikuisten kunnioitus.Jäänyt täysin tois puoleiseksi aivan hullu ja se että todella
on se ettei puhuta aikuisille eipä kunnioitettavasti.Tämä on ny ky aikana niiin hirvittävää katseltavaa. Monee aivan sairaan puoleiseksi kaikki...Surullista koko maailma mennyt kaikialla.No mutta kyllä kaikkialla tätä on ...Palataan asiaan taas pian kun tulee asiaa tänne...
Heräsin 6 pintaan niin kuin useana aamuna ...Lepäilin vain sängyssä laitoin telkkarin auki ..Otin 8 aika aamu lääkkeeni ...Olin vain sägyssä niin laiska olo...No mutta hetki sitten otin salaatin ja aamu vitamiinit kello hiukan yli 9 ...käväsin tyttäreni huoneessa suukottelin Dianaa ja hain hänelle jugurttia .Ei viellä syönnyt tätä ...Tytär antanut maitoa pullossa...Tähä asti aamua on rauhallista onneksi..Mutta mitenköhän pitkää se jääkin siihen...Kyllä on lumi hiukan sulanut taas onneksi .Saisi tulla jo kevät sitä odotan kovasti..Vihan pukee liikaa vaatteita päälle...Pikku Dianallakin se pukeminen on kuin musta vaate ei pidä pukemisesta ollenkaan...Se tuottaa kunnon itku kohtauksia ...Mutta palataan asiaan taas myöhemmin ....
Mahakivut ovat alkaneet helpottaa kävin apteekista hakemassa yhtä mahalääkettä se lääke onneksi rauhoitti mun vatsan oli todella lähellä että olisin lähtenyt lääkäriin. Aijon syödä sitä mahalääkettä vielä hetken että saan sen taas kuntoon. Mä olen vaan itkenyt ja itkenyt koska on vituttanut paljon se eniten etten nyt päässyt poikaystävän luokse. Kyllä me pian varmaan näemme taas nyt mä koitan saada itseni kuntoon voin sanoa että olen todella väsynyt kun on ollut kovat kivut ja muutenkin paska olo en todellakaan ole nyt oma itseni jotenkin myös mua masentaa taas kaikki.
Onneksi tänään on rento päivä eikä tarvitse lähteä mihinkään voin vaan olla kotona. Lenkille aijon mennä tänään teen aamulenkin ja iltapäivällä toisen aijon nukkua varmaan päikkärit tänään. Kävin eilenä tokmannilla niin mä löysin sieltä 10 eurolla uuden kevät takin. Oikea hinta olisi ollut 50 euroa todella hyvä löytö se on vaaleanvärinen takki sitä on sitten hyvä käyttää keväällä kun lähtee lenkille nyt omistan pari kevät takkia niin ei hetkeen tarvitse ostaa uusia. Luulen että kestävät sitten useamman vuoden viime vuonna ostin silloin tokmannilta se skila merkkisen takin mikä maksoi 100 euroa. Otan kohta aamulääkkeet ja koitan tänään saada pyykit pestyä en ole jaksanut pestä pyykkiä nyt kun olen ollut kipeä.
Onneksi kun ottaa nyt aamulääkkeet niin lievittävät ahdistusta niin nyt aamulla ei ole niin huono olo luulen että aamulenkki varmasti piristää mieltä. Elän taas hetken ja päivän kerrallaan ja katson mihin tää mun olotila menee voin sanoa että nyt en ole ihan kunnossa ei sitä aina jaksa.

_Iltsu_Maaliskuinen perjantaipäiväLuonut: _Iltsu_Lauantai 18.03.2023 00:19

Tänään on perjantai ja maaliskuun kolmas viikonloppu. Kävin ulkoilemassa päivällä kello 17:30 aikaan. Ulkoilu pakkassäässä tuntui todella hauskalta ja mukavalta talvilajilta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Plussakelillä kävelen ja juoksen. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita italiaksi, ruotsiksi, saksaksi, englanniksi ja suomeksi. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Maksoin tänään isälleni tämän kuun vuokran. Nauttikaa talvesta ja lumesta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joku päivä kuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja hiihto. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 18 aikaan. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa kylmässä talvisäässä. Nautin näistä talvipäivistä. Sää on vaihtelevaa, kun lämpötila sahaa plussan ja miinuksen välillä. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Muistakaa laittaa sopivat kengät eli tarkoitan tässä tapauksessa nastakenkiä eli icebugeja, kun lähdette ulos. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi pinaattilettuja. Tilaan joku päivä ehkä synttäreiksi ne opposuits-puvut netistä, silloin kun ne ovat alennuksessa. Hyvää perjantai-illan jatkoa ja alkavaa viikonloppua. Nyt alkaa pikkuhiljaa tulla kevät, jos sää jatkuu tällaisena niin kuin tänään. Ostamme vanhempieni kanssa minulle uuden fitbit charge 4:n, kun siitä laitteesta tulee halpa tarjous ja en halua kallista sykemittaria/urheilukelloa.

JeppisläinenPerjantai 17.3.2023Luonut: JeppisläinenPerjantai 17.03.2023 23:58

Heräsin tänään puoli kakstoista kattomaan onnenarpaa puoli yhteen asti. Katoin salkkarit puoli yhdestä yhteen ja lähdin käymään kirjastossa ja kävin samalla halpa-hallissa ja takasin tullessa kävin vielä r-kioskilla. Olin kotona kahden jälkeen. Katoin kolmesta neljään yökylässä maria veitola kun se jäi eilen kattomatta ja otin samalla pyykit pois pyykkitelineestä. Katoin salkkarit neljästä puoli viiteen ja menin päikkäreille kun ei tänäänkään menty tallille. Nousin ylös puoli kahdeksan kattomaan salkkarit kahdeksaan asti. Menin sitte suihkuun salkkareiden jälkeen ja suihkun jälkeen puin vaatteet päälle ja rupesin syömään että kerkesin kymmenen jälkeen koneelle ja katoin samalla uutisia ja säätä. Menee varmaan taas kahteen ennen kun meen nukkumaan, mut ei se mitään haittaa. Katon samalla elokuvaa kolmoselta demolition man. Kun avasin koneen niin tuli ensi windows 11 päivitys mut en sitä ota lainkaan ja sen jälkeen tuli skype päivitys. Huomenna vois käydä cittarissa edes takas. Enpä nyt keksi muuta kirjotettavaa tällä kertaa joten päätän kirjoituksen tähän tälle päivää ja kirjoitan taas huomenna lisää juttuja, joten se on huomiseen taas.
Säikähdin aivan suotta vähän aiemmin koska olen varovainen ihmisten suhteen koska olen todella liian monesti saanut puukosta selkään. .
Mutta tulee vastaan ihmisiä jotka toimii oikein ja kertoo että pelko on turha ja syyt jotka täysin ymmärrettäviä :)

Tälläsiä ihmisiä kiitos lisää ^^ <3

Kaikki hyvin siltä osalta :)

Hyvää viikonloppua ihmiset ^^

-toivari-Ja sit lähtee. 🌝Luonut: -toivari-Perjantai 17.03.2023 19:25

ristoshooSähköbussitLuonut: ristoshooPerjantai 17.03.2023 18:45Se olisi bussinkuljettaja Risto tässä terve! Miksi sähköbussien määrä on kasvanut huimasti paikallisliikenteessä täällä Suomessa, entä minkälaisia nämä sähköbussit ovat? Tähän kaikkeen tullaan etsimään vastauksia tällä videolla! Kannattaa siis ehdottomasti tsekata tämä video!

KriosThe Last Of Us kritiikkivideoLuonut: KriosPerjantai 17.03.2023 17:57Sain luotua mielipidevideon HBO Maxin The Last Of Us sarjasta, ja olen tästä tekeleestä melko ylpeä. En ole hetkeen kyennyt tekemään videoita ja tästä tuli mielestäni todella hyvä ja opin lennossa kaikkea hyödyllistä. Tykkäsin sarjasta paljonkin, mutta siinä on yksi keskeinen ongelma jonka avaan tällä videolla. Kaikki tykkäykset legit auttavat hemmetisti ja jos olet loppupäätelmän kanssa samaa tai eri mieltä voi vapaasti mennä kommentoimaan asiasta youtubevideon alle :D
Heräsin jo enen 7 aikaa...Hiukan makailin ja sitten siivosin vessan kaapit ja poistin turhat tavarat taasen kerran pois.Otin olkkarisra toisen saman maton pois ...Nyt olkkarikin näyttää parenmmalta.Syötin Dianan ja annoin hedelmä pilttiä ja tummia viinimarjoja...Nyt äitinsä VAIHTAA VAIPAN JA LAITTAA puhtaat vaatteet hänen päälle...Kyllä on väsyttävä olo ..Ei vieläkään lääkeri soittanut eletään vieläkin en ole haudassa...Just Dinan oli repinyt äidiltään pikku korviksen ja laittanut suuhun ja niellyt..Toivon mukaan tulee kakan mukana pois...Kyllä on vaikea lapsi ...Saan taistella hänen äitinsä kanssa koko ajan olen niin väsynyt tähän elämään...Kaikki loppuu aikanaan .Asiasta kolmanreen .Kohta hiukan pian pyyhin pölyjä...Olen henkisesti aikas loppu ...Katsellaan ja ihmetellään....Palataan asiaan tässä myöhemmin...Olis edes hetki nyt hiljaisenpaan olen niin väsynyt...Saan itse koko ajan outoja kohtauksia.Odotan sen lääkerin soittoa .Muttei näy eikä kuulu maanantaihin mennessä kun ei kuulu.Menen itse käymään terveys keskuksessa...PALATAAN ASIAAN SE ON MORO....

MiittisMaha edelleen kipeä.Luonut: MiittisPerjantai 17.03.2023 06:15

Mahakivut ovat edelleen jatkuneet eilenä oli niin kovat kivut että makasin koko päivän sohvalla kuumetta tai oksentelua ei ole ollut jouduin perumaan viikonlopun suunnitelmat koska on niin kipeä olo. Onneksi poikaystävä ymmärsi vituttaa kyllä kun ei pääse nyt sen luokse. Alkuviikko meni hyvin ja nyt nämä mahakivut tuli ihan puun takaa arvasin että tällä viikolla voi tapahtua ihan mitä tahansa tänään aijon levätä koko päivän taas en mene minnekkään paitsi lenkille. Kävin eilenäkin lenkillä niin kivut unohtui hetkeksi onneksi kun lähti liikkeelle on siinä jotain hyvääkin kun en lähde mihinkään säästän rahaa nyt kun ei voi osta herkkuja tai juomia viikonlopuksi. Eilenä tuli itku kun oli kovat kivut mutta kun sain itkettyä niin sekin taas helpotti oloa sai kaiken vitutuksen purettua pihalle. Katsoo jos huomenna pystyy mennä käymään kaupassa sen näkee sitten. Menen hetken päästä taas takaisin nukkumaan nukun sitten niin pitkään kun pystyy otan kohta aamulääkkeet join äsken aamukahvit. Mietin sitä että johtuuko nämä vatsakivut stressistä? Se voi olla koska mulla on ollut aiemmin nämä samat kivut ne ovat tulleet ja menneet aina ohi. Nyt vaan paljon lepoa niin toivon että alkaa kohta helpottaa vielä ei ole joutunut menemään lääkäriin katsoo mihin suuntaan nämä kivut menee.
Tänään on torstai ja minun nimipäivät. Kävin ulkoilemassa päivällä kello 17:10 aikaan. Ulkoilu pakkassäässä tuntui todella hauskalta ja mukavalta talvilajilta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Ajattelin lähteä joku päivä hiihtämään, jos sää sallii. Plussakelillä kävelen ja juoksen. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita italiaksi, ruotsiksi, saksaksi, englanniksi ja suomeksi. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Maksoin tänään isälleni tämän kuun vuokran. Nauttikaa talvesta ja lumesta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joku päivä kuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja hiihto. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 18 aikaan. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa kylmässä talvisäässä. Nautin näistä talvipäivistä. Sää on vaihtelevaa, kun lämpötila sahaa plussan ja miinuksen välillä. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Muistakaa laittaa sopivat kengät eli tarkoitan tässä tapauksessa nastakenkiä eli icebugeja, kun lähdette ulos. Sää on vaihtelevaa tällä viikolla. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi pinaattilettuja. Tilaan joku päivä ehkä synttäreiksi ne opposuits-puvut netistä, silloin kun ne ovat alennuksessa. Sain tänään vanhimmalta siskoltani kukkia nimipäiväni johdosta. Hyvää torstai-illan jatkoa. Nyt alkaa pikkuhiljaa tulla kevät, jos sää jatkuu tällaisena niin kuin tänään.

JeppisläinenTorstai 16.3.2023Luonut: JeppisläinenTorstai 16.03.2023 23:08

Heräsin tänään puoli kakstoista kattomaan onnenarpaa puoli yhteen asti ja puoli yks katoin salkkarit yhteen asti. Katoin valitutpalat collection neloselta kahteen asti ja menin sen jälkeen viemään pyykit koneeseen. Katoin telkkaria kolmeen asti ja hain pyykit pois koneesta. Laitoin pyykit kuivumaan ja katoin subilta stadi vs lande neljään asti. Katoin neljästä puoli viiteen salkkarit ja menin päikkäreille sen jälkeen puoli viidestä puoli kahdeksaan kun tänään ei menty tallille kun kaveri on sairaslomalla, eikä mennä huomennakaan tallille. Nousin puoli kahdeksan ylös kattomaan salkkarit kahdeksaan asti ja sen jälkeen rupesin syömään että kerkesin koneelle. Tulin koneelle puoli kymmenen jälkeen kun katoin neloselta haluatko miljonääriksi ohjelman. Oon taas varmaan kahteen asti koneella kun netti jutut pitää kattoa ja katon samalla telkkaria mitä nyt sattuu tulemaankaan. Huomenna meen käymään kirjastossa edes takas uusimassa lainaukset. Enpä nyt keksi muuta kirjotettavaa joten kirjoitan taas huomenna lisää päivän tapahtumista tai mitä oon tehny, joten huomiseen taas.

Jack84Päivä meni, ilta tuliLuonut: Jack84Torstai 16.03.2023 21:42

Minulla oli tänään tosi uupunut olo ja siksi otin aikaa ihan itselleni ja voinnilleni, sentään vähän reippailin tänään ja sain itseni liikkeelle ja huomenna olisi homma tiedossa kun haluan mennä kotipaikalle avustamaan polttopuun teossa ja kyllä se ulkoilma hyvää tekee plus kun toinenkin auttanut paljon niin kyllä on velvollisuutta olla myös avuksi vaikka on taas tullut oltua paljon kotona mutta se täytyy muuttaa, siitä itseensä kiittää sitten :)
Ja muutakin on saatava muuttumaan muuten menee asiat nurinkurin mutta en ole luovuttaja plus on upeita ihmisiä elämässäni ja muutakin joten syytä on ollakki luovuttamatta, kuka onkaa väittäny että elämä olisi helppoa. . joskus vaan menee lujaa mutta sitten palataan maan pinnalle ja asiat siitä selviää kun se asenne otetaan :)

Kiitos kaikki ihanat ihmiset jotka ovat elämässäni <3 <3
heikosti nukuttu yöä niin hirvee reuma / ostooja porppsi säryt ettei tosikaan...Kyllä välillä vois lopettaa olematta ..Olen niin väsynyt näihin kipuihin ja särkyihim...Tuossa aikasin ollut hereillä ja koko yö heräiln .Sattu kuin yritin vaihdella asentoja nukuessa.Itku kurkussa sain vaihtaa kylkeäni...No eipä tämä lääkeri soita teen valituksen tästä lääkeristä.Laitan siihen valitukseen etteivät välitä paskaakaa mistätää...Puheet eivät pifä ollenkaan..On kyllä outoa touhua...Olen niin kyllästynyt tämän asuinpaikan toimintaan .EI MIKÄÄN TOIMI TÄÄLLÄ...kELA JA LÄÄKERI ASIAT PÄIN PUUTA...kAIKKI LOPUUU AIKANAAN...Nyt hetkeksi levähdän olen niin uupunut...Kirjoitan tässä myöhemmin....