IRC-Galleria

Pelit (11 817 yhteisöä)

Tietokonepelit, roolipelit tai lautapelit. Kullekin pelaajalle ja pelille löytyy oma yhteisö, jossa voit purkaa mieltäsi painavia peliasioita.
« Edellinen sivu (1)
 1. Dead by Daylight (1 jäsen)

  Pelit

  Dead by Daylight is a multiplayer (4vs1) horror game where one player takes on the role of the savage Killer, and the other four players play as Survivors, trying to escape the Killer and avoid being caught, tortured and killed.

  [image]

 2. Pelikaupat.fi (2 jäsentä)

  Pelit

  Vieraile netissä eri pelikaupoissa ja löydä niin vanhat suosikkisi kuin uudet, suosituimmat ja mielenkiintoisimmat pelit! Ehkä et ole vielä kuullut uusimmasta pelitulokkaasta? Pelikaupat netissä odottavat! Ei väliä mikä pelikonsoli sinulla on: kun tilaat pelit verkkokaupasta, löydät varmasti kaikki vaihtoehdot, pelit ja aina parhaalla hinnalla.

 3. Naisetkin osaa pelata pelejä (0 jäsentä)

  Pelit

  Kyllä naisetkin pelejä osaa pelata! Eikä puhuta mistään Candy Crush- Sagasta, vaan ihan kunnon tietokone- ja konsolipeleistä.

 4. Pokemon Stadium 2 (1 jäsen)

  Pelit

  [image]

 5. NES Classic Mini (1 jäsen)

  Pelit

  Nintendo on ilmoittanut julkaisevansa loppusyksystä NES Classic Edition -konsolin, joka on kämmenelle sopiva miniversion NES-konsolista. Siihen on ladattu valmiiksi 30 klassista NES-peliä. Omia kasetteja koneella ei toki voi käyttää, mutta bonuspuolella laitteen voi kytkeä suoraan TV:n HDMI-liitäntään. Sen mukana tuleva NES-ohjain on varustettu...

 6. Lucius II: The Prophecy (1 jäsen)

  Pelit

  http://www.lucius2.com/

  http://store.steampowered.com/app/296830/

 7. Lucius (1 jäsen)

  Pelit

  https://en.wikipedia.org/wiki/Lucius_(video_game)

  http://store.steampowered.com/app/218640/?l=finnish

 8. Pokémon Go (56 jäsentä)

  Pelit

  Yhteisö pelaajille.

  http://wikipedia.org/wiki/pok%C3%A9mon_Go

 9. South Park: The Fractured but Whole (1 jäsen)

  Pelit

  [image]

  South Park: The Fractured but Whole is a 2016 role-playing video game developed by Ubisoft San Francisco, in collaboration with South Park Digital Studios, and published by Ubisoft for PlayStation 4, Xbox One, and...

 10. Eldevin (1 jäsen)

  Pelit

  Ilmanen ja keponen MMORPG jonka voi imasta vaikkapa steamista.
  Ilmeisesti tämä ei ole p2w.

« Edellinen sivu (1)