IRC-Galleria

Pelit (11 817 yhteisöä)

Tietokonepelit, roolipelit tai lautapelit. Kullekin pelaajalle ja pelille löytyy oma yhteisö, jossa voit purkaa mieltäsi painavia peliasioita.
« Edellinen sivu (1)
 1. Strife (1 jäsen)

  Pelit

  www.strife.com

 2. Fiktauspeli (4 jäsentä)

  Pelit

  Arvataa et mitä joku homma (esim suklaamunasta tullu hirviö) painaa ja sit fiktataan et paljo se oikeesti painaa ja sille joka arvas lähimmäks muut sanoo: "Hyvä!"

 3. PlatinumGames (1 jäsen)

  Pelit

  Bayonetta, MGR: Revengeance, Anarchy Reigns, Madworld, Wonderful 101 ja teknisesti myös God Hand, Okami ja Viewtiful Joe.

  Eli pähkinänkuoressa paras pelistudio mitä maa päällään kantaa.

  [image]

 4. Hazard Ops (2 jäsentä)

  Pelit

  http://www.hazardops.com/en/hq/

  http://steamcommunity.com/app/319150?l=finnish

 5. OpenRa (1 jäsen)

  Pelit

  Online-peli vanhojen C&C-pelien ystäville.

  Welcome back, Commander!
  --> http://www.openra.net/

 6. Persona 5 (2 jäsentä)

  Pelit

  "Let us start the game."

 7. Kantai Collection (1 jäsen)

  Pelit

  Lyh. KanColle.
  Laivatyttäret on aika kivoja.

 8. Battlefield Hardline (1 jäsen)

  Pelit

  Battlefield Hardline is an upcoming first-person shooter video game developed by Visceral Games in collaboration with EA Digital Illusions CE and published by Electronic Arts. It is due for release on March 17, 2015.

 9. Five Nights at Freddy’s 2 (1 jäsen)

  Pelit

  Five Nights at Freddy’s 2 on Scott Cawthonin kehittämä selviytymiskauhupeli, joka julkaistiin 10. marraskuuta 2014 Microsoft Windowsille. Se on jatko-osa aiemmin julkaistulle Five Nights at Freddy’s -pelille. Suomalainen Tilt -pelilehti arvosteli pelin arvosanalla 9 ja "oikeasti pelottavana", miinuksena oli "lyhyt".[1] Scott Cawthon on ilmoittanut, että kolmas...

 10. Alien: Isolation (1 jäsen)

  Pelit

  Alien: Isolation on The Creative Assemblyn kehittämä selviytymiskauhu- ja hiiviskelypeli, joka julkaistiin alun perin 7. lokakuuta 2014 Microsoft Windowsille, PlayStation 3:lle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle ja Xbox Onelle.

  Peli on saanut inspiraatiota enemmän vuoden 1979 Alien – kahdeksas matkustaja -elokuvasta kuin tämän toiminnallisemmasta...

« Edellinen sivu (1)