IRC-Galleria

Musiikki (95 201 yhteisöä)

Kerro muille millaisesta musiikista pidät liittymällä tämän luokittelun yhteisöihin. Musiikintekijät ja muusikot, tämä on myös teitä varten!
« Edellinen sivu (1)
 1. BAD SAUNA (12 jäsentä)

  Musiikki

  BAD SAUNA on bändi

 2. Panphage (1 jäsen)

  Musiikki

  Black Metal

  [image]

 3. Ellips (1 jäsen)

  Musiikki

  Elisa Katariina Tiilikainen on suomalainen laulaja-lauluntekijä, joka on tullut tunnetuksi Haloo Helsinki! -yhtyeen laulajana ja basistina. Vuodesta 2018 hän on ollut soolouralla ja käyttää taiteilijanimeä Ellips.

  Matti Mikkolan tuottama esikoisalbumi "Yhden Naisen Hautajaiset" julkaistiin huhtikuussa 2019 ja sen ensimmäinen single ”Maailma on rikki” tammikuussa 2019.

 4. Litku Klemetti (1 jäsen)

  Musiikki

  Vuonna 2017 laajempaan tietoisuuteen rymistellyt Litku Klemetti on kriitikoiden, festareiden ja koko perheen suosikki. 2017 julkaistiin ”Juna Kainuuseen” -levy sekä bändikasetti ”Päivä päivältä vähemmän.” Huhtikuussa 2018 julkaistiin unelmointiteemainen ”Taika tapahtuu” ja seuraava levy ”Ding Dong” on jo suunnitteilla. Tuleva albumi...

 5. RADSPITZ (1 jäsen)

  Musiikki

  RADSPITZ

 6. Paul Mauriat (1 jäsen)

  Musiikki

  Paul Mauriat (4. maaliskuuta 1925 Marseille, Ranska – 3. marraskuuta 2006 Perpignan, Ranska) oli ranskalainen kapellimestari ja säveltäjä.

  Hänen tunnetuin teoksensa on ”L'Amour est bleu (Love is Blue)”. Se on instrumentaaliversio kappaleesta ”L'Amour est bleu”, jolla Luxemburgin edustaja Vicky Leandrosin tuli neljänneksi vuoden 1967...

 7. Raskasta Iskelmää (1 jäsen)

  Musiikki

  Jep.

 8. Amason (1 jäsen)

  Musiikki

  Ruotsin lahja maailmalle

 9. Ava Max (1 jäsen)

  Musiikki

  Ava Max

 10. Salvador Sobral (1 jäsen)

  Musiikki

  Music.

« Edellinen sivu (1)