IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
4.8.2005
Tilastot
Käyntejä: 5 380 (1.7.2008 alkaen)
Koko
298 jäsentä
Tyttöjä: 71 (24 %)
Poikia: 227 (76 %)
Keski-ikä
38,4 vuotta
Otos: 216 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 38,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 38,4 vuotta
Ylläpitäjä
Rigi
Valvojat
Pirk

Jäsenet (298)

PirkDragonChildPETRINYGÅRDJaksaryRaakalihaMindea-Arasamon-josaerkkmädyBoi_juiseRidgeroscis^Ricu75^Mind^BlowerNipponUpiOneStepCloser
« Uudemmat - Vanhemmat »
YleX Aamun vieraaksi saapuvat tänään Iron Sky -elokuvan ohjaaja Timo Vuorensola sekä tuottaja Samuli Torssonen. Samat miehet ovat myös Star Wreck: In the Pirkinning -elokuvan taustalla. Amatöörivoimin tehty tieteisparodia nousi yllättävään suosioon ja sitä on ladattu netistä noin yhdeksän miljoonaa kertaa.

Meillä muillakin on parodiaelokuvia vyön alla. YleX Aamun Hanne on tehnyt teini-ikäisenä naispuoleisten ystäviensä kanssa sotaelokuvaparodian. Elokuvassa on vain miesrooleja ja kaikkia näytteli naiset... On se kumma, ettei "Räikkönen"-elokuva menestynyt kummoisesti...

Mistä olisi voinut tulla sinun menestystarinasi? Oletko skeitannut ja tehnyt skeittileffoja kavereiden kanssa? Onko pöytälaatikkosi täynnä runoja? Muhiiko päässäsi menestyselokuvan käsikirjoitus? Oletko harrastanut luistelua ja haaveillut NHL-tähden urasta? Mitä muuta? Kerro meille!

Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 tai soittamalla studioon 09 148 2822.
Hanne
wreckki toosi hyvä lehva! Suosittelen!
« Uudemmat - Vanhemmat »