IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Lemmikit ja eläimet
Perustettu
5.8.2005
Tilastot
Käyntejä: 1558 (1.7.2008 alkaen)
Koko
54 jäsentä
Tyttöjä: 40 (75 %)
Poikia: 14 (25 %)
Keski-ikä
30,4 vuotta
Otos: 41 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,7 vuotta

Jäsenet (54)

LizsuHece16^meisi^he-kajuhis88neneski_pensku_^^Shadow^mikael_HelstukolhviJati_cirp^juuzojamppa22stella-83
« Uudemmat - Vanhemmat »

he-kaOletetaanko...Luonut: he-kaTorstai 02.07.2009 13:04

lomatoimistossa, että haluan olla kaikki viikonloput töissä? Tienaahan siitä paremmin yms, mut olis se joskus kiva viettää se viikonloppu kotonakin. PRKL.

Btw. Vähän söpö pikkuammu edellisestä paikasta. :)

marvelliOi, elämä on ihanaa.Luonut: marvelliKeskiviikko 31.12.2008 10:39

Tänään viimenen työpäivä nyt joululomalla, wuhuu! Tätä on odotettu ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Väsyttää ihan mielettömästi ku heränny aina viideltä -,- Onnenks huomenna saa nukkua kaikki univelat pois. Eli suomeksi sanottuna tuskin nään ollenkaan tammikuun 2009 ensimmäistä päivää (enkä huonolla lykyllä toistakaan) Lisäksi mä toivon, ettei meillä ammuta raketteja kovin myöhään, ku aattelin mennä aikasin nukkumaan ni sitte en pian näe niitä raketteja ollenkaan tai sitte ne herättää mut mun unilta :D Kuitenkin, kun satun olemaan aina niin positiivinen (gjeh gjeh päivän vitsi, kylläpä oon hauska) niin oon keksiny sekä aamu-navetoinnista että ilta-navetoinnista molemmista yhden tosi hyvän puolen.

-Aamu-navetoinnin hyvä puoli: Kahvitauko. Mikäs sen mukavempaa kuin taapertaa navetasta sisälle juomaan kahvia. Aamun kohokohta! Kahvitauolla saattaa mennä esim. tunti, jonka aikana palkka juoksee mutta minä en. (eh, vanha juttu) Lisäksi kahvitauko rytmittää navetointia mukavasti.

-Ilta-navetoinnin hyvä puoli: Ei kahvitaukoa. Navetoinnissa menee huomattavasti vähemmän aikaa ilman tunnin kahvitaukoa ja pääsee nopeampaa omiin oloihinsa.

Mahtavan positiivista kyllä, vai mitä? Ja elämä on ihanaa, vai mitä? Ja siltä varalta, että satun nukkumaan koko tän illan ja huomisen päivän enkä oo sanomassa tätä, niin: hyvää uutta vuotta, vai mitä?
Syyslomal taas töihin ja tulee rahaa taas n.400 egee :P
« Uudemmat - Vanhemmat »