IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
9.8.2005
Tilastot
Käyntejä: 1018 (1.7.2008 alkaen)
Koko
61 jäsentä
Tyttöjä: 44 (73 %)
Poikia: 17 (27 %)
Keski-ikä
31,2 vuotta
Otos: 42 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,6 vuotta

Jäsenet (61)

bonnieessiNitinnii\\VempukkaJussijoosuaminjustudioankkaPoisonIvy13Firefox666minniemeuki^^J-SoundJENNNNNNAASISAUjiam
« Uudemmat - Vanhemmat »

MasterToolHienot kisatLuonut: MasterToolMaanantai 12.07.2010 04:16

Saivat arvoisensa hienon päätöksen kun Espanjan Iniesta kuittasi jatko-ajalla 1-0 Hollannin maaliin. Oli myös hieno tunne katsoa peliä baarissa, jossa arviolta 90% oli Hollannin kannattajia. Itselläni ei olisi mitään myöskään Hollannin voittoa vastaan, molemmat maat ansaitsevat voittaa, mutta suomalaisten isäntien Espanja-viha sai sympatiat lopullisesti Espanjan puolelle. Muutaman partisaanin kanssa minä ja pakistanilainen Barkat sitten hurrasimme Espanjaa. Onneksi suomalaiset jalkapallofanit ovat sen verran porvarillisen löysää porukkaa, että tyytyvät väkivallalla uhkailun sijaan vain sadatteluun tyyliin "Vitun paska peli", "Vitun paskat kisat" ja "Ei koskaan matkusteta Espanjaan". Huonoille häviäjille häviö tekee hyvää.

Vaikka Etelä-Afrikka ei olekaan ottanut lainkaan sellaista harppausta eteenpäin kuin apartheidin loppumisen ja Nelson Mandelan jälkeen olisi voinut toivoa, järjesti se nyt hienot kisat joissa oli myös mitä mainioimmat tunnarit joissa tuotiin positiivista Afrikka-kuvaa niin hyvin esille, että sitä eivät osaa kuin afrikkalaiset itse. Sitä negatiivista kuvaa on tässä jo riittänytkin. Kiitos Etelä-Afrikka ja kaikkea parasta!

JENNNNNNAvoi jessusLuonut: JENNNNNNAMaanantai 15.06.2009 16:14

apua, oon 3 viikon päästä jo etelä-afrikassa :o

laittiOmegle ♥Luonut: laittiLauantai 23.05.2009 02:30

Tutustuin johonki Etelä-Afrikkalaiseen tyttöön tuol randomisti ja se on iha sikamukava tai ainaki luulen et se on tyttö ku sen mesekuvakkees on joku likka ja sen osote on foxygirl ja sen nimi on kimberly.............

mua vaa ärsyttää et mun englanti on nii ruostees et pitää koko aja mennä tarkistaa sanoi ilmaisestsanakirjast ja se huomautti et oon hidas kirjottaa ja sit vaa olin sillee et lol en osaa yhtää kirjottaa ku sanat on hukas ja oon suomalainen ja se oli vaa sillee aijaa et luuli mua iha sellaseks jonka äidinkieli on englanti. :
D

mmmm.

JENNNNNNAetelä-afrikan ruokaa namiiiLuonut: JENNNNNNAMaanantai 09.03.2009 01:12

« Uudemmat - Vanhemmat »