IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
12.8.2005
Tilastot
Käyntejä: 5 009 (1.7.2008 alkaen)
Koko
215 jäsentä
Tyttöjä: 77 (36 %)
Poikia: 138 (64 %)
Keski-ikä
33,0 vuotta
Otos: 135 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,1 vuotta

Jäsenet (215)

-ninnniJ0n1___RiSe_obelixi^^jompoSimb3LenaarDhalabalaYleismulkkuHemshöeerikäine`AAKanzeFriksijaunauastankulta
« Uudemmat -
välttelet mua pakenet
ja sä oot,
niin kuin mua ei oliskaan,
piiloudut, löydyt
ja taas sä katoot
sataa vettä niskaan.

Päätin nyt riitti
en usko enää sun valheisiin

Välttele vaan, pakene ja oo,
niin kuin mua ei oliskaan
piiloudun, en löydy
niin mä katoon
antaa sataa vettä niskaan.

EpistemeOon vähän miettinyLuonut: EpistemePerjantai 21.01.2011 17:40

Ehkä asiossa ei ole ongelmia luonnostaan
ehkä niitä ei edes kehity niihin ajan kanssa
ehkä minä keksin ongelmia itse
säännöllisin väliajoin
ettei elämä olisi liian helppoa
Tyttö sä oot timanttii, ja nää ei oo korulauseit vaan sä et oo rihkamaa, jää siis maisemaan
Loisteeltasi menee räppäri sekasi, ja katseellasi sä voit leikkaa lasii
Kohtelen sua arvos mukaan heti alusta, kenkii ja laukkui joittei miehenpidä tajuukaan
Meikkei ja parfyymei joist mulla ei oo hajuukaan, mä piffaan lennot pois, vaihdetaan valuuttaa
Sierra leonest ei löydy sun vertastas, ja mä oon kaivanu kyllä, voin kertoa
Sun kanssas voisin asettua pikku hiljaa, timantit on ikuisia, eiks niin?

ElyseFire, water and rosesLuonut: ElyseSunnuntai 07.11.2010 18:28

Ahdistaa niin paljon ja olo on muutenkin niin sekainen, että on pakko kirjoittaa blogiin. Nykyään en tosin arvosta Galleria-blogia lähes yhtään, mutta tykkään taas mielummin pyhittää Pumpkin Patchini enemmän cosplaylle.

Huoh. Olo on mielettömän uupunut, sekä henkisesti, että fyysisesti. Syyttää voi toki muutaman päivän vähäistä unen määrää, sekä naisolentojen kuukausittaista kirousta, mutta ongelma on kutenkin pysyvämpää laatua. Asia on kuitenkin näin, että en enää tunne olevani sinut itseni kanssa missän suhteessa. Tunnen, ettei minua arvosteta. Tunnen oloni syrjäytyneeksi. Elämässäni ei ole enää ilonaiheita, enkä usko enää pystyväni mihin vain. Pelkään tämän johtuvan aikuistumisesta. Ei, en halua sen olevan sitä! Jos minun sisäinen maailmani tulee olemaan tässä tilassa koko elämäni, ei ole enää mitään järkeä elää. Tämän on oltava jotain muuta. Haluan uskoa siihen.... mutta en uskalla uskoa.

Tiedättehän kliseiset romanttisetkomediat, joissa päähenkilö ahdistuu siitä, että hänen läheisimmät ystävänsä, joiden piti pysyä ikuisesti deittailijoina menevät yksi kerrallaan naimisiin? Noh, minun elämäni on juuri siinä pisteessä tällä hetkellä, tosin vielä pahemmassa. Noissa romanttisissakomedioissa kaiken lisäksi päähnekilö löytää jonkun mielettömän kuuman miehen ja kaikki elävät elämänsä onnellisina loppuun asti. Olen kahdeksantoista vuotta, enkä ole vuosiin ottanut paineita poikaystävistä tai mistään muustakaan. Nyt kun yksi ystävä kerrallaan löytää jonkun (ja vielä minun läheltäni) tunnen koko ajan jääväni enemmän pyöreän kivimuurin sisään puristuksiin. Muuri symboloi minun kaveripiiriäni, jonka sisällä minä olen, mutta tunnen samaistuvani heihin yhä vähemmän ja samalla menetän avoimuttania, tulen varovaisemmaksi. Salaan tunteitani. Jään ulkopuoliseksi vaikka olenkin sisällä. Enkä pääse ulos. Mikä minut saa ahdistumaan todella paljon on tosiaan se, että minulla ei ole koskaan ollut minkäänlaista säpinää kenenkään kanssa ikinä, ellei Benjaminia 7v. lasketa mukaan. Minut on kerran yritetty iskeä ja kerran ollut, sanoisinko, ainoastaan seksuaalisävytteisessä tyttö-tyttösuhteessa vähän aikaa. Kukaan ei ole koskaan ihastunut minuun. Minä sen sijaaan olen vähän väliä. Yksipuolisia ihastuksia koko elämä. Olisin ihan hyvin voinut viettää elämäni nunnaluostarissa. Sekin sattuisi paljon vähemmän.

Olen pohtinut syitä ulkopuolisuuteeni. Olenko liian vanhanaikainen, koska minusta miehen pitää tehdä aloite? Vanhanaikaisuuskin on varmaan pelkkä tekosyy. Sanotaan se sitten. Olen ihan helvetin ujo. Oloani helpottaekseni joskus yritän epätoivoisesti uskotella itsellen, että suomalaiset miehethän ne on ujoja, kaikkihan me se tiedetään. Joskus harvoin sitten erehtyy itse ottamaan asioista selvää ja minun kohdallani se on johtanut ainoastaan pettymyksiin ja sitä kautta myös tunteeseen, maailmassa ei ole yhtäkään, joka minua rakastaisi tai pitäisi edes tärkeänä.

Toisinaan on juolahtanut myös mieleeni, että todella moni ihminen olettaa automaattisesti olevani jotain muuta kuin hetero. Viime aikoina kaikki on tuntunut päinvastaiselta. Pidän silti ovet avoimena. Tyttöjen kanssa ei ole sytyttänyt vain hyvin pitkään aikaan. Antiheterousoletus taas ajaa minua siihen ajatukseen, että koetaanko minut siten myös siten vastenmieliseksi tai tiputetaan laskuista heti kättelyssä. Siitä kysymys: Pitäisikö minun pukeutua naisellisemmin?

Haluan muutosta. Tajusin sen tänään kävellessäni kaupungilla bussille, märehtiessäni parannuskeinoja ahdistukselleni. Elämäni on ollut todella kauan pysähdyksissä ja oikeastaan käynyt takaperoiseen suuntaan tiellä, jota en ole aiemmin käynyt. Tajusin kaipaavani musiikkia, jota kuuntelin yläasteella (t.A.t.U., Christina Aguilera, The Black Eyed Peas, Avril Lavigne, Gwen Stefani, Utada Hikaru, Fergie...), vielä kun musiikkimakuni ei ollut ainoastaan periaatekysyms. Musiikin saan takaisin hyviltä ajoilta, mutta entä naiseuteen liittyvät asiat, vaatteet, meikkaus hiukset, kaikenlaiset naisellisuuden ulkoiseen ilmaisuun liittyvät asiat? Jonkun muun mielestä olisi ehkä helppoa pyytää vanhemmilta rahaa, mennä kampaajalle ja shoppailemaan. Minä en ole tottunut sellaiseen. Suurempaa ongelmaa tuottaisi päättäminen, mitä sitten itselleni ostaisin. Tyylin vaihtaminen (ja sellaisen ylipäätäinen organisoiminen ja päättäminen) tuottaa sellaisen päänsäry jo pelkkänä ideana, että pääni menee automaattisesti tilttiin. En pysty mitenkään kuvittelemaan tuntevani oloani mukavaksi designvaatteissa, tai erityisen naisellisissa vaatteissa, joka jo sinänsä nollaa ajatuksen muutoksesta. Olisin niin onnellinen, jos tavoittaisin vihdoinkin oman tyylini. Ehkä se on jossain maanläheisyyden ja tyttömäisyyden välillä.

En ole käynyt kampaajalla elämässäni kuin yhteensä kolme kertaa: Kerran 6-vuotiaana, kerran 11-vuotiaana ja kerran 14-vuotiaana. Koskaan en ole ollut tyytyväinen lopputulokseen. Haluaisin leikata ja värjätä hiukseni joksikin aivan erilaiseksi. Haluaisin hehkua tutuille ihmisille ajatusta: Minä elän!

Muutosta haluaisin jossain muullakin alalla: Tahdon tutustua uusiin ihmisiin ja solmia uusia kontakteja. Haluan tuntea kokonaisen kasan uusia ihmisiä, joista en tiedä juuri mitään ja tuntea sen innotuksen tunteen kun kaikki on vielä mahdollista.

Olen myös ryhtynyt miettimään, josko elämääni määrittäisi liikaa cosplay. Luettuani JapanPopin jutun otakuista, pystyin heti leimaamaan itseni viralliseksi cosplayotakuksi. Elämäni valintojen kriteereihin kuuluu täysin vakituisesti cosplay. Isoin syy hiusteni tylsyyteen on cosplay. En tee niille mitään, ellei kyseessä ole cosplaypukuuni liittyvä kampaus. Sama toimii myös toisin päin. En uskalla tehdä niille mitään radikaalia, jotta voin tarvittaessa muuttaa ne cosplayta varten. Olen melkein jo päättänyt, että päästän tuosta ajatuksesta irti ja teen hiuksilleni juuri niin kuin haluan. Tarvitsen muutenkin lisää sisältöä elämäääni.

Nyt kun olen jauhanut tarpeeksi naisellisuudesta, haluaisin vielä nostaa esiin siveellisyyteni versus baarissaiskemisetiikan. Olen tosin niin väsynyt, että se taitaa jäädä toiseen kertaan. Olen muutenkin saanut mieleni edes hieman tasapainoisempaan tilaan.

Viikonlopun piristeruiske oli, kun Iina sanoi, ettei tiennyt, että osaan laulaa. Kiitos siitä. <3

alexxi[Ei aihetta]Luonut: alexxiTiistai 29.06.2010 03:50

Onko sinulla koskaan sellainen olo että olet henkisesti aivan tyhjä?
- harvooin
Tuntuuko sinusta tällä hetkellä kurjalta?
- räkää nuppi tukossa
Kuka sanoi sinulle viimeksi että olet hänelle tärkeä?
- öö en muista kalajoel joku :D
Miksi kirosit viimeksi?
- my mum is big slut
Tiedätkö jääkiekon säännöt?
- en kommentoi
Oletko hellyydenkipeä?
- sopivasti kaippa joskus
Kyselevätkö vanhempasi paljon rakkausasioistasi?
- äitil meni verensokerit liian alas kun vastasin
Onnistuisiko sinulta kaukosuhde?
- kaippaa :D
Minkälaisen ensivaikutelman sinusta saa?
- tämmönen hupsu touho
Luullaanko sinua erilaiseksi kuin oikeasti olet?
- TODELLAKIN
Laulaako kaikissa bändeissä mies, mitä kuuntelet?
- no ei tod! naiset laulaa enemmä
Oletko tällä hetkellä mustasukkainen?
- vähä
Kaipaatko tällä hetkellä ketään?
- hmm jo
Suututko helposti?
- joskus joo
Pystytkö helposti sanomaan ihmisille ei?
- aika :D
Uskotko rakkauteen?
- juu (:
Kuka sanoi viimeksi rakastavansa sinua?
- ee
Vihaatko kun sinua tuijotetaan?
- joo se on kiusallista!
Rehellisesti, mitä todella haluat juuri nyt?
- seuraa
Seurusteletko kenties?
- hmm ddn
Onko ulkonäöllä väliä?
- ON !
Onko maailmassa ihmistä, kenen takia luopuisit kaikesta
omistamastasi?
- ei oo varmaa
Otatko elämäsi liian vakavasti?
- eheeen hauskaa lysti sekoiluu tää
Millainen riitelijä olet?
- VOITTAJA. Suorasanainen ja kiero mies.
Kuvaile suhdettasi alkoholiin?
- siinähän se menee hyvässä seurassa. 3pv juhannus takana.
Mitä on tehtävä, että sinut saa hymyilemään?
- olemal oma ittensä :D alko naurattaa nyt tohelo kiikkala meri ! :D
Oletko tyytyväinen elämääsi?
- olen ihan :D tuski kukaa haluaa omaansa vaihtaa tähän...
Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä?
- en ehkä ihan rakkautee mut juu
Kenen puoleen käännyt kun olet surullinen?
- kavereiden ja viinan ja suklaan
Tykkäätkö saada isoja haleja?
- no jaaaa
Myönnätkö ääneen, jos et tiedä mitä joku sana tarkoittaa?
- riippuu seurasta
Onko sinulla ihmistä, jota ilman olisi vaikea elää?
- on :( ja kauheeta kun ne muuttaa :(
Oletko vihainen?
- emmä
Haluaisitko riipaista kovat kännit?
- vois täs jokupäivä
Miksi asut siellä missä asut?
- tääl on hauskaa ! =))
Kuinka monta viestiä on kännykkäsi saapuneet-kansiossa?
- heeheheh tasan 4200
Avonaiset messenger keskustelusi?
- jemp leena oona
Oisiko ihanaa asua yksin?
- haluisin jonku lukio tytön kans ku neki muuttais ! :D
Löisitkö henkilöä, jonka takia viimeksi itkit?
- öööö millloha oon itkeny :D
Oletko valvonut koko yötä?
- oooon :D
Minkä tekemisen parissa voit viihtyä tuntikausia?
- dataus, elokuvat, ja :D:::D:DDD:D::DD:D:D:D:D:
Selitä neljällä sanalla, miksi viimeksi oksensit?
- pisangi siideri lonkero kalja
Onko sinulla suunnitelmia viikonlopuksi?
- vaan sunnuntaille ! :(
Kuka on lähettänyt kahdennentoista saapuneen viestisi?
- vive ! <3

rinzbitch[Ei aihetta]Luonut: rinzbitchSunnuntai 13.06.2010 01:01

niimpä

komplihehhe ihmiset hyytyLuonut: kompliTorstai 08.04.2010 01:08

Sano seitsemälle eri henkilölle meselistallasi ''Tuun teille huomen'' ja kopioi-liitä mitä he vastaavat.

1.johanna says:
Tuun teille huomen
Tuulia says:
no vittuku oon tääl vuokatis



2.johanna says:
tuun teille huomen
Lotta.. says:
jee on nää galleriatestit kivoja<3<3<3<3


3.johanna says:
tuun teille huomen
essi says:
teretulemast ps. tää menee johki galtsuu ;) '


4.johanna says:
tuun teille huomen
viivi says:
Jooh


5.johanna says:
tuun teille huomen
susanna says:
häh?
miks


6.johanna says
tuun teille huomen
sennni says:
tää on tää galleria juttu (::


7.johanna says:
tuun teille huomen
! satudaa says:
oke.

ElyseMiksi olenkaan nainenLuonut: ElyseTiistai 06.04.2010 16:02

Vihaan mielialanvaihteluita. Siis nyt en puhu mistään menkoista. Vaan puuhun yleisistä tunneheilahteluista. Inhoan sitä todella. Eilen illalla oli tosi hyvä fiilis kaikesta, tänään olen taas ihan angstissa asujeni kanssa. Tuli myös alemmuuskompleksi, kun katsoin muiden Madam Red cosseja. -.-

zipmunk...niinpäLuonut: zipmunkTiistai 09.03.2010 18:11

1. Onko miehillä "öljynvaihtoviikot" - ei
2. Pitääkö miehien meikata, laittaa hiuksia ja miettiä mitä pukis päälle - ei
3. Ja, jos naisil on ollu monta suhdetta (sängyssä ja sen ulkopuolella) niin se on player/huora/jakis yms. Entä mies? se on kingi. mitä enemmän sitä parempi.
4. Onko Miehillä suuriakin huolia siitä, miltä näyttää alastomana - ei
5. Synnyttääkö miehet? - ei
6. Onko miehillä vauvoja mahassa 9kk - ei
7. Onko miehillä huolia karvanpoistosta - ei
8. Tunteeks Miehet mitään fyysistä kipua ulkonäön ylläpitämisessä - ei
9. Sairastaako miehet usein anoreksiaa - ei
10. Ja kun naiset kumminkin sairastaa, niin miksi ? koska miehet sanoo niitä lihaviks.
11. Ja jos ne ei oo lihavii, ni niil on kuitenki pienet tissit ja ne on rumii yms.
12. Ja kaikille miehille vaan tiedoks et se on suhtkoht mahotonta olla D-kuppi ja samal laiha.
13. Kun mies seurustelee naisen kanssa niin se sanoo sitä kauniiks ja ihanaks yms. ja jos ne eroo ni se on läski/ruma yms.
14. Mitä naiset tekee sillä välin - itkee.

imka:)Luonut: imkaMaanantai 04.01.2010 03:30

katti sanoo:
ja psykokineettisten oli esineisiin tai orgasmeihin vaikuttamista
siis psykokinetiika
Inka sanoo:
.. orgasmeihi? ettei organismeihi?
katti sanoo:
hmm ..
Inka sanoo:
......
katti sanoo:
.. oho
« Uudemmat -