IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
13.8.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 957 (1.7.2008 alkaen)
Koko
11 jäsentä
Tyttöjä: 5 (46 %)
Poikia: 6 (54 %)
Keski-ikä
29,8 vuotta
Otos: 8 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,8 vuotta

Jäsenet (11)

neonicom]an]hiilikuitupyllyjimbo-82sämppä[[[markus]]]eläinfani_91dynamo911chainsaw_killahyourownvampire
« Uudemmat -

Tomodachi^-^Kuunteleva kaveriLuonut: Tomodachi^-^Torstai 18.10.2012 14:59

Jos jollakulla on on olo, että on yksin, masentunut eikä ympärillä ole ketään jolle avautua. Olisi helpointa avautua sellaiselle, joka ei tunne. Saada uusi ystävä. Joku, joka välillä kyselee, miten menee ja tsemppaa, että kyllä se siitä. Et ole yksin tässä maailmassa. Voit silloin ottaa aina yhteyttä minuun.

Tiedän, millaista on olla yksin, kun ei ole ketään, kelle puhua. Vaikka ympärillä olisi oikeasti liuta ihmisiä, ei ole juuri sitä oikeaa, joka osaisi auttaa. Miten helppoa on puhua jollekin, jota ei oikeasti tunne. Miten tyydyttävää on löytää ystävä joka kyselee kuulumisia.

Jokainen ansaitsee ystävän.

Sarpiapina[Ei aihetta]Luonut: SarpiapinaMaanantai 11.07.2011 01:55

WiltsonniinLuonut: WiltsonMaanantai 21.03.2011 20:27

Onko itsemurha ratkasu ongelmiin?
Onko kuoleman jälkeen ongelmia?

suicide-bearhelp me?Luonut: suicide-bearSunnuntai 19.09.2010 03:14

joo siis tota ihan yksin isossa kylmässä mailmassa vain yksi ystävä joka kuuntelee? vaikeeta elämää can i go? :O

henibÄrbi`AAMENLuonut: henibÄrbi`Tiistai 20.07.2010 18:35

VITTU JÄTTÄKÄÄ JO RAUHAAA!!!


MUA EI NYT VITTU KIINNOSTA ET OON RUMA,LÄSKI,TEINI,HORO,ESITTÄJÄ,LUTKA,JAKORASIA,PETTÄJÄ,JUOPPO,IHKU JASITÄRATAA


MÄ VITTU TIIÄN SEN ITEKKI AINA KU KATON PEILIII

JA JOKA VITUN KERTA KU OON VILLENKAA NI TIIÄN ET EN ANSTAITSE SITÄ



MÄ VITTU TIIÄN JO TON KAIKEN JA YRITÄN PYSYY KASAS KAIKIN VOIMIN MUT KOHT SE ON LOPPU SILLO TEIÄ EI TARTTE AATELLA ET MITENKÖHÄ TAAS HAUKKUIS SITÄ HOROO KOSKA MÄ EN VITTU JAKSA ENÄÄ


SAATANA MEIKÄ LÄHTEE LOPULLISESTI



mitäs sitte teette?



kiitos ja aamen

huoh.

melluAh[Ei aihetta]Luonut: melluAhKeskiviikko 09.06.2010 01:23

VITTU MIKS MUL KÄY AINA NÄI ;( mä vihaan mu elämää.. et voisin nyt lähtee vaik tonne kauas täält, siis tosi kauas nii et kenenkää ei tarvii enää katella mua..

acvaarioMADONNALuonut: acvaarioKeskiviikko 11.02.2009 23:45

kuolen kuolen kuolen. en saanu lippui madonnaa ja nyt oon angstaillu ja ahdistellu stokkan yläkertaa kyselemäl niist lipuist ku lehis lukee et niit lippui vapautuu. ne sanoo siel vaa et lehdissä nyt lukee mitä lukee. LOOOOOOOOOOL! kuolen!
31 luku.

"Yhteenveto.
Miten tämä kaikki on vaikuttanut minuun?
Hyötynäkökohdat.
Ehkä minä olen oppinut tästä jotain. Elämään päivä kerrallaan, mikä on aina ollut minulle ylivoimainen tehtävä? Siinä mielessä, että minusta on tullut työntekijänä epäluotettava.
En uskalla enää lupailla kenellekään mitään. Kuoppa voi tulla koska tahansa. Saatan yhtäkkiä pudota sinne, eikä töistä tule mitään viikkokausiin koska minä ajattelen sinua.
Suhteessa perheeseen? Jokainen päivä voi olla viimeinen. En ajattele että minun jokainen päiväni vaan läheisteni päivä. Voin menettää heidät koska tahansa. He tuntuvat entisestä arvokkaamilta, mies ja lapsi. Ystävät. Sisaret. Ne, jotka ovat vielä jäljellä. En tiedä halusinko oppia tätä.
Silloin kun olen onnellinen, olen todella onnellinen. Silloin kun on hyvä päivä, se on helvetin hyvä. Otan siitä kaiken irti enkä anna minkään pilata sitä.
Minun elämänhaluni on kasvanut. Välillä. Välillä se kutistuu olemattomiin.
Minä pelkään kuolemaa jonkin verran vähemmän kuin ennen. Kun minä kuolen, toivon että sinä olet minua ensimmäisenä vastassa.
Katikin sanoo, että kuolema tuntuu nyt luonnollisemmalta, tutummalta, vähemmän pelottavalta.
Ja sainhan minä kirjalle aiheen. Niistä on nykyään kova pula. Mutta täytyy säilyttää luottamus. Kyllä elämä aina antaa. Ja kuolema.
Ei tarvtse enää pelätä että sinut pidätetään. Että syötkö tarpeeksi, pysytkö terveenä, osaatko olla tulematta raiskatuksi. Ei tarvitse enää pelätä, että kuolet.
Elämän hallintaan liittyvät harhaluuloni ovat karisseet tehokkaasti. Lentokoneet putoavat. Autot kolaroivat. Ihmiset tappavat toisiaan. Tulivuoria purkautuu. Maailmassa tapahtuu paljon asioita, enkä minä voi sille yhtään mitään.
Tavallaan sinä olet minua lähempänä kuin koskaan. Sinä olet. Sinä olet joka paikassa. Sinä kuljet mukanani kaikkialla loppuelämäni ajan.
Haittanäkökohdat.
Ei lisättävää."
OMG! tulin himaa tänää joskus 10.30. kuuntelin podilt vähän striptease tanssijaa (huolestuttavaa?!) ja sit hissis mua alko vähän laulattaa ja lauloin ihan täysii jotain hirveet kakkos ääntä ja sit yhtäkkii huomasin et meiän uus naapuri kattoo mua sillee OK?!! olin sillee o fuck. sit jotai juoksin pois sielt hissist ja se naapuri sääs jotain jonku pöydän kaa nii et mä lämäsin sen hissin oven vahingos sen päälle!!!!! aaaaaaaaaaaaaa kuolen enkä enään koskaan lähe pois kotoota!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=gOJYUyHa2Q0

Striptease nainen nähtiin
Kun hän saapui meidän saluunaan
Me juotiin juuri toista kaljaa
Siellä meidät kyllä tunnetaan

Voi, kuinka kaunis on tuo nainen
Kuka hän on ja mistä tänne saapui
Voi, kuinka kaunis on tuo nainen
Kuka hän on ja mistä tänne saapui


« Uudemmat -