IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
22.8.2005
Tilastot
Käyntejä: 621 (1.7.2008 alkaen)
Koko
12 jäsentä
Tyttöjä: 11 (92 %)
Poikia: 1 (8 %)
Keski-ikä
32,2 vuotta
Otos: 8 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,2 vuotta

Jäsenet (12)

leimujoonataneevaöäj4riDeNapatattibeautycakeSenviPentalaimontak-kuinkerinkinkeriHanzbellBougainvilleacinna-
« Uudemmat - Vanhemmat »

Sa[n]naPostcrossing 6-veeLuonut: Sa[n]naTorstai 14.07.2011 13:42

Sen kunniaksi tänään saa lähettää kuusi ylimääräistä korttia.

Ja teille, jotka ette tiedä koko jutusta, minä kerron.

www.postcrossing.com allows you to "send a postcard and receive a postcard back from a random person somewhere in the world!”.

Eli kirjaudut ohjelmaan, klikkaat "haluan osoitteen", lähetätä tunnusnumerolla vasrustetun kortin saamaasi osoitteeseen, vastaanottaja rekisteröi sen tunnusnumeron avulla, ja sinun osoitteesi menee jonoon, jolloin joku satunnainen käyttäjä saa sen, ja on sinun vuorosi vastaanottaa ja rekisteröidä.

Kortti voi olla millainen tahansa, tosin ihmisten profiileissa on usein toiveita. Itselläni on yli kolmensadan kortin kokoelma täällä, ja toiset kolmisensataa vanhempien varastossa. Niitä löytää kohtuuhinnalla Kirjatorilta ja kirpparelta - tavallisissa kaupoissa kortti usein maksaa noin euron, ja lähetettyäni nyt noin 340 korttia, hinta postikuluineen olisi noussut huimaksi. Suomessa ei käsittääkseni enää jaeta kortteja baarien auloissa, mutta monissa muissa paikoissa on kyllä tarjolla ilmaiskorttejakin. Usein kyllä toivotaan, ettei lähettäjä laittaisi ilmaiskorttia - itse laitan, jos se sopii käyttäjän muihin toiveisiin esim. kuvitukseltaan.

Kortteja saa aluksi olla matkalla, eli lähetettyinä muttei vielä rekisteröityinä, viisi kappaletta. Luku nousee perille menneiden korttien lukumäärän kasvaessa.

Kortit risteilevät planeettaa ristiin ja rastiin - voit saada osoitteen lähes minne tahansa. Pohjois-Korea on jokseenkin haastava, mutta mukana on toistaiseksi 205 valtiota tai muuta autonomista aluetta. Suomi, Saksa ja USA ovat maista aktiivisimpia (niin, ei suinkaan suomi asukaslukuun suhteutettuna, vaan ihan lähetettyjen korttien lukumäärä), joskin mm. Valko-Venäjälytä ja Hollannista tulee aina enemmän kortteja. Myös Kiina sekä Taiwan ovat aktiivisia, mutta sinne postin kulku on hidasta.

Mikä tässä sitten on kivaa? Tietysti korttien saaminen. Tai juuri oikeanlaisen kortin löytäminen vastaanottajalle. Näistä kahdesta itse pidän eniten. Vaikka kolmeensataan korttiini mahtuu paljon surkeitakin, aina välillä tulee uskomattomia helmiä.

Viime aikoina olen saanut kaksi kirjeystävää, sillä useat crossaajat ovat kiinnostuneet myös muunlaisesta postista, ja kertovat tämän profiilissaan. Pääsääntöisesti kuitekin tulee lähettää kunnollisia kortteja.

Sikäli tämä on kallis harrastus, että jokainen postimerkki maksaa, eikä tästä voi mitenkään luistaa. Toki voi lähettää kakkosluokassa, tehdä Viroon lähetysmatkoja tai yksinkertaisesti lähettää vähemmän. Hienoa onkin, että kun lähetät, vastaaotat, muuten postilaatikko pysyy rauhallisena. Voit siis helposti lopettaa harrastuksen, ja aloittaa uudelleen.

Mikäli haluat vaihtaa epämieluisat korttisi paremmin toiveita vastaaviksi, rakastat postin saamista ja lähettämistä, haluat tutustua ihmisiin ympäri maailmaa... mikä ikinä voisi olla motiivisi, liity jo tänään. Muista littyessäsi, että vaikka harrastus ei nappaisikaan, kaikki saamasi kortit sinun tulee rekisteröidä.

Sivusto on sitten tänään normaalia hitaampi, johtuen vuosijuhlasta - ei se yleensä noin hidas ole.

Happy Postcrossing!

|[-windy-]|KISMET RASBERRY CHEESECAKELuonut: |[-windy-]|Perjantai 11.12.2009 11:06"Hei ja terveisiä Fazerilasta,

Osallistuit viime kesänä Kismetin "Äänestä Uusi Maku"-kilpailuun kismet.fi-sivustollamme.

Häikäisevä uutuutemme Kismet Rasberry Cheesecake tulee nyt myyntiin tammikuun 2010 alussa. Sinä saat maistaa sen nyt!

Sivustomme olivat erittäin suositut. Kävijöitä oli yhteensä 152.000 ja äänestäneitäkin peräti 75.000. Heistä 41% äänesti uudeksi mauksi tämän Kismet Rasberry Cheesecaken!

Kismet - Niin hyvää ettei sanotuksi saa!

Ystävällisin terveisin,

FAZER MAKEISET OY"

..... Oliko edes kiva ja hyvänmakuinen yllätys postilaatikossa 8)) ? Mii likes<33
Tilanne:
Minulla on aikaa.
Minulla on kaikki ihanat kynät, kortit, paperit, kuoret, tarrat, tarvikkeet.
Minulla on halua.

Mutta en keksi kelle lähettää jotain.

Hjälp, laita osoite niin postitan sinulle.
Oho, olin unohtaa...:

TÄNÄÄN ON VIIMEINEN PÄIVÄ LÄHETTÄÄ MULLE POSTIA ENGLANNIN OSOITTESEEN.

Näin varmistetaan se, että kaikki posti ehtii tänne ennen poistumistani (plus mulla saataa (no muka) olla jotain muutakin tekemistä tässä viime hetkillä). Siis, tänään laatikkoon, tai sitten ei ollenkaan. Vielä kerran: öö, osoite poistettu pyynnöstä

Ja jos ei saamattomuuttaan saa aikaiseksi (tms.) äkkiseltään, laita sitten suomen osoitteeseen (siis Nastolan)... mitä en jaa niin avoimesti, eli se pitää kysyä. Paitsi että annan kaikille ketkä kysyy... no en kuitenkaan laita sitä tähän julkisesti esiin.

Kiitos kaikille tänne postia laittaneille. Jokainen kirje ja kortti on merkinnyt. Toivottavasti kirjoittelemme vastakin.

nannavaa[Ei aihetta]Luonut: nannavaaTiistai 26.05.2009 22:46

oi voi.. :D nannan modeemi on palautuksessa..odottelen postia ku kuuta nousevaa,että saa uuden modeemin ja samalla ne kengät :D


nyt kiroan porukoiden konetta ku viimeistä päiwää..hitaampaa nettiä saa etsiä ja pitkään.. -,-


uivui.. pari päiwää jaksais töissä käydä ja sit pääsee taas vapaille ja sitten ei ois enään ku viikko töitä ja suoraan lomalle :D lähempä ouluun suunnistaan,jos iskä ottaa takastulo matkalla mun kamat,siltä yheltä..


dreamersdreamaaaaw <3Luonut: dreamersdreamPerjantai 13.03.2009 22:21

[13/03/09 19:31:24 ] YUKI (w) : i drew art for you
[13/03/09 19:31:30 ] YUKI (w) : and send you a journal
[13/03/09 19:31:37 ] YUKI (w) : with candy and pictures!
[13/03/09 19:31:46 ] YUKI (w) : that cost me $20 to ship to you

aaaw vähän nora on ihana <33
« Uudemmat - Vanhemmat »