IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
25.8.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 328 (1.7.2008 alkaen)
Koko
9 jäsentä
Tyttöjä: 2 (23 %)
Poikia: 7 (77 %)
Keski-ikä
32,4 vuotta
Otos: 7 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,1 vuotta

Jäsenet (9)

N007peace_frogLeS0GaganFAni_97H_G^Tempura^Jemszis_pulccinenhauttiss
« Uudemmat - Vanhemmat »

aavikkohiekka...Luonut: aavikkohiekkaSunnuntai 25.07.2010 05:16

anteeksi purkamistekstini.

maailmassa on paljon pahempiakin ihmisiä kuin kaltaiseni.
me emme tapa teitä, me emme aiheuta teille hankaluuksia, emme yhtään suuremmissa määrin kuin kukaan muukaan.
kärsin heterofobiasta samoissa mitoissa kuin te homofobiasta.
kuulun helvetin outoon sakkia, mutta en ole paha.
toivon, että minuun suhtauduttaisiin kuin ihmiseen.
toivon, että minun annettaisiin rakastaa ihmistä.
toivon, että minun annetaan olla oma itseni, kuten minä annan kaikkien muiden olla.
katsokaa asiaa siltä kannalta, että minun ansiostani maapallo ei ehkä ylikuormitukaan niin nopeasti kuin oli odotettavissa.
onko oikein että rakastan naisen muotoja ja rintoja enemmän kuin miehen jäntevää, suoraa kehoa ja makkaran näköistä penistä? ehkä ei, mutta näin asia on ja tuskin tulee muuttumaankaan.

asia, joka kummastuttaa minua, yleisen käsityksen mukaan, klisheen omainen suhtautuminen homoseksuaalisuuteen. naisten välillä tämä akti ei haittaa ollenkaan, ainakaan jos itse pääsee tähän osalliseksi. mutta kun puhutaan omasta sukupuolesta, siis näistä ihmisistä, joilla syntymästään asti on vehje jalkojensa välissä, otukset, joita miehiksi kutsutaan, saadaan helposti aikaan sellainen ällötysreaktio, että...! kukapa miehistä myöntäisi nauttivansa seksistä toisen miehen kanssa? tuskinpa moni, vaikka asia näin olisi. hei, tiesittekö muuten, että miesten suuri itsemurhaprosentti johtunee juuri näistä kummista tuntemuksista omaa sukupuolta kohtaan? kyllä vain, näin kertoi sosiaali- ja terveysalaa opiskeleva ystäväni. paska juttu, todellakin. päädytään mieluummin hautausmaalle, syvälle maan alle, kuin annetaan itsemme olla mitä haluamme. perseestä, todellakin.

minä olen parhaani mukaan yrittänyt sopeutua tähän rooliin, mikä minulle on syntymäni aikoihin ja sitä ennenkin annettu. minä olen homoseksuaali nainen, välitän siis enemmän piirakasta kuin kabanossista, enkä sille mitään mahda, vaikka ehkä joskus haluaisinkin. näin ohimennen, ainoa syy miksi haluaisin, on, että pääsisin ihan helvetisti helpommalla. minua ei enää tuijoteltaisi kuin mitäkin sirkuseläintä, enkä olisi enää yleisen pilkan kohde. nämä asiat saavat todellakin mielen hyrräämään.

mutta tosiasia kuitenkin on, että olen rakastunut. tyttöön. olen onnellinen, mutta se tuntuu pahalta, että hän kärsii samoista asioista kuin minäkin.

tästä ei päästä yli eikä ympäri.

tällainen minä olen.


piste.

Zumbaku[Ei aihetta]Luonut: ZumbakuSunnuntai 17.05.2009 21:42

Mikä vitun homofobian vastainen päivä? :D
« Uudemmat - Vanhemmat »