IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
26.8.2005
Tilastot
Käyntejä: 203 (1.7.2008 alkaen)
Koko
9 jäsentä
Tyttöjä: 3 (34 %)
Poikia: 6 (66 %)
Keski-ikä
31,2 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,8 vuotta

Jäsenet (9)

MeronenPoroniiniTime_LordludditebokutachiiitoriSafriranduskaAcqui
« Uudemmat - Vanhemmat »
Jos et tiedä, mitä teet sillä äänestysluvalla, jonka olet postissa saanut, annan tiukan neuvon: äänestä Sari Essayah'a. Hän on kristillisdemokraattien ennakkosuosikki, ja hänellä on tällä hetkellä EU-vaaleissa ehdolla olevista ylivoimaisesti suurin tukiryhmä Naamakirjassa.

KD:lla on nyt kerrankin sairaan hyvät saumat päästä Europarlamenttiin. Tee se pieni uhraus, että raahaudut sunnuntaina 7.6. äänestyspisteellesi, laitat lipukkeeseen 183 ja pudotat sen uurnaan.

Joku aika sitten Maaseudun tulevaisuudessa ennustettiin KD:lle peräti kahta europarlamentaarikkoa seuraavasti:
"EU-vaalien parhaat pelurit löytyvät kristillisistä. He tekivät vaaliliiton perussuomalaisten kanssa, ja saavat sen ansiosta jopa kaksi edustajaa EU-parlamenttiin.
Timo Soinihan saa äänitsunamin – vaikka hänestäkin on paljastunut tavallinen seteliselkärankainen – ja vetää yhden kristillisen mukanaan. Hän on ehkä Sari Essayah. Kun Soini palaa Suomeen, varamiehen paikalta nousee mepiksi kristillisten Kari Kärkkäinen."

http://www.essayah.fi

titi_uuVaalipamfletti, Helsinki 297Luonut: titi_uuTorstai 02.10.2008 14:08

Olen ylikoulutettu perheenäiti Itä-Helsingistä ja lähdin mukaan kuntavaaleihin, koska Helsingissä on jo tarpeeksi akateemisesti koulutettuja siivoojia. Minusta kunnan pitäisi tehdä yrittäjien toiminnasta helpompaa, jotta meillä olisi enemmän paikkoja mihin työllistyä. Kannattaisi panostaa vähemmän byrokratiaan ja enemmän toimintaan.

Helsingissä on tavallisesti vain tyydyttävä ilmanlaatu. Sitä voisi parantaa siirtämällä joukkoliikennettä lisää raiteille. Erityisesti poikittais- ja ristikkäisliikenne pitää saada pelaamaan rautapyörillä, jonka käyttämän energian päästöt eivät loppusijoitu ihmisten keuhkoihin. Salmisaaren hiilivoimalan tilalle voisi louhia maanalaisen kallioluolan puhtaan ja turvallisen energiantuotannon ykkösreaktorille.

Helsinkiä pitää rakentaa myös lapsille. Sellaista kaupunkia, jossa alaluokkalaiset voisivat liikkua turvallisesti yksin, pitäisi jatkuvasti suunnitella. Isoista betonipihoista tulee siirtyä pieniin pihamiljöisiin. Koulut, joissa jo lähtökohtaisesti oletetaan ettei kiusaamista voida poistaa, on pilkottava pienempiin osiin.
« Uudemmat - Vanhemmat »