IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
1.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 4 924 (1.7.2008 alkaen)
Koko
139 jäsentä
Tyttöjä: 91 (66 %)
Poikia: 48 (34 %)
Keski-ikä
31,8 vuotta
Otos: 80 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,4 vuotta
Ylläpitäjä
TommyGun
Valvojat
Letti|, CheriMartin

Jäsenet (139)

juppeeeMILLIIIMurderMachineMadCraftPole^bobo^^anfkukristaeDestriMebySilverCrikam0blerrsyzieN--^^^rök_rökzille

Evelyn-^Löysin aarteitaLuonut: Evelyn-^Sunnuntai 07.03.2010 10:59

Minä ja TGun joskus vuonna 07 <3



Ps. Anne ei tunnistanu mua, petyin =(
et Simo on tosi sievä =)))))))))))))))))))))))))))

Evelyn-^Vernissan valot </3Luonut: Evelyn-^Maanantai 01.03.2010 00:06

Tää on kaunein! Yks niistä viidestä värikuvasta mitä otin eilen, hehez...

Evelyn-^Siis...Luonut: Evelyn-^Sunnuntai 28.02.2010 04:07

...kysees on nyt parsoimmat idiootit koko maailmas ♥

Mulla on ollu ihan superduperkivaa ja tykkään kaikist ja just nyt must tuntuu siltä et !

Just nii.

Parsat, kaalit ja parsakaalit on kyl jotain niiiiiiiiiiiin superii!
VERAAAAAAAAA♥♥

CAROLINEEEE ♥ !

VILLE♥
TOMMYGUN♥
CHERI♥
SIMO♥

Tragic gunns oli kans jees ;) <3

N--^no esim Sirun kanssa menossaLuonut: N--^Perjantai 29.01.2010 02:00

10.2 Caroline@Arabian nuorisotalo
13.2 Hey Heather@Vernissa
21.2 Nitrokiss@Klubi
27.2 Caroline, Inc@Vernissa
28.2 Suicide Love Boat@Klubi
5.3 Automatic Eye@Jääpuisto
5.3 Private Line@Nosturi
6.3 Idiomatic, Alleycats@ Tre-Talo
12.3 Caroline@Munkkiniemen Nuorisokeskus
25.3 Automatic Eye@Viking Isabella
2.4 Michael Monroe@Tavastia
8.4 Caroline@Ruoholahden Nuta
9.4 Hey Heather@Kaarina
10.4 Automatic Eye@Vimma
11.4 Automatic Eye, Hey Heather@Klubi
8.5 Suicide Love Boat@ Tesoman Nuokkari
21.5 Caroline@Vuoltsu
29.5 Caroline@Gloria

LISÄÄÄ? =====)

ja kytiksiä en jaksa laittaaaa hehhee ;)

nii ja mitennii vähä tota carolinee ja hh:ta ja ae:tä? :)


:>>
4.12.09 Pakkahuone, Flinch

Elikkäs perjantaina koulun jälkeen menin ensin kotiin, sitten lähin sieltä Sannille ja siittä sitten kaupungille, näin Iran, Sannan ja Annikan pakkahuoneen edessä ja jäin siihen sitten. Siinä me sitten odoteltiin pari tuntia ja lopulta Flinchin jätkät tuli, myöhässä niinku aina mut tällä kertaa vaan 10 min ja se on jo oikein hyvä suoritus ! Vaihettii nopeet kuulumiset ja si ne meni vetää tsekin ja me venailtiin..

Sitten siinä paria minuuttia ennen ovien avausta kuultiin Sannan kaa karu totuus joten meiän piti saada jostain 60 e yhteensä et päästään sisälle, no Annika lainas 20 ja mä sain loput Tiinalta ku lähin hakeen.

Kerettiin sisään sitten sillä lailla että eka piisi oli puolivälissä, ei mitään muistikuvaa et mikä se oli! Siinä sitten Sannan kaa omassa pikku kohassa jammailtiin oikeen kunnolla yms yms, keikka oli oiken herkun kuuloinen ja teinn huomion , Ville teki taas sitä kivaa mikkijutskajalkapoljentaa sillee hienosti heh.
Huudeettiin Sannan kaa äänemme piloille mut sen arvosta se, niin ja voivoi kun pikkuteinit meni ihan hiljaseks ku ei ollu vastusta meille hähää, samoin myös ne toiset ihq daa tyypit, hähää luuserit, life is bitch ja loput tiettekiiii.

Sitten keikan jälkeen jotain omaamme siinä säädettiin ja kun jätkät tuli siittä perä kanaa niin Haffulla ja Villlellä oli mukavat ilmeet kun ne näki meiät kun ne ei tienny et saatiin rahat hahaa. No siin si halattiin yms ja katteltiin sitten Home Juniorii vähän aikaa ja si lähettii pihalle :P

Pihalla sitten säädettiin omaamme ja otin Haffun kaa kuvan, kamala siittä tuli niinku aina heh, sit mun piti lähtee joten sanoin heipat ja häippäsin!

sit kotona vaa dataan, ihanaa ! <3

5.12.09 Koskelan Nuorisotalo/keskus, Hey Heather

aamulla siinä sitten heräilin puol 11 aikaan ja eiku dataan nam, no sit sovittii sirpe kaa et se tulee meille yms yms ja mun piti siivota, ja siivosinhan mää mutten kauheen hyvin heh, no sit kumminkin melkei justii bussii ja lähettii 16.07 junalla kohti pasilaa, sielä sitten vaihto lähijunaan ja siittä sitten kohti käpylää. Juna matka oli mitä loistavin ja kaikkee jännää taas lenteli suusta ja musiikki mitä parhainta, tais oll vaan HH ja The 69 Eyes ja ehkä Carolinee :)
no kumminkin saavuttiin sitten sinne käpylään ja käveltiin siittä sitten keikkapaikalle ja kukas muukaan siellä sitten istuis kuin Jontsa (kuulemma meitä ihan venaamassa ;> ) siinä sitten jotain omaamme sönkättiii yms yms ja puhe kääntyi ruokaan ja kuinka me emme olleet kerenneet syämään joten Jontsa kultainen ihminen nappasi meidät mukaan päkkärille vähän mussuttamaan sipsiä ymms. Minä söin mutta Siru vain katteli ja samalla Jontsa väitteli klavuaareista ja julistimme hänet klöl:liksi samalla hän kyseli ihme kysymyksiä bändistä hahaa ! :D

Sitten paikalla saapui Joni, tua meidän uljas eläin, vai kenties eläimiinsekaantuja vai homo niinkuin Jontsa väitti? sitä voimme miettiä kaikki ihan hiljaa ;)
Paikalle saapuivat myäs muuut sönköttäjät ja Joonaskin siellä jotain soitteli ymsyms.

No sitten kumminkin jätkät lähtivät jonnekkin ja meitä ei saanut jättää sinne, oltais toki sotkettu ja tehty pahaa, joten menimme saliin leikkimään :)

Sitten en muista mitään, ehkä vaan juteltiin kaikkee turhaan mutta Suskin ja Sofkan kanssa laulettiinn ja leikittiin ja riehuttiin joululaulujen tahtiin !

Sitten alkoikin vihdoin keikka, mikä oli mitä loistavin taas kerran, tällä kertaa jopa Jontsasta saatiin kuvia sillä kukaan ei ollut hänen tiellään, kerrassaan loistavaan, ehkä se on niin että kolmas kerta toden sanoo ;)

No keikan jälkeen Joni jakeli kaikille vähän plekujansa ;) yms yms kaikkea jännää :P

Sitten päätimme Väiskin kanssa mennä vähän ulos kuvailemaan, kuvista tuli mitä loistavimpia, aiheena oli juopunut väinö, sillä viime kerralla oli taiteellinen Väinö.. :)

No sitten en selitä enempää vaan vähän kelataan eteenpäin, kun kaikki oli lähteneet jäimme Sirun kanssa Jonin ja Väinön helllään huomaan, sillä Jontsa oli heittämässä kamoja ja Joonasta.
Siellä sitten kaikkea jännää juteltiiin enkä edes taaskaan muista mitä mutta kivaa oli!
Sitten Jontsatuskin siihen tuli ja leikki jatkui :)
Ainiin sitä ennen olin ehtinyt jo stripata ja vaihtaa kaikki vaatteeni ;)

Poitsukat olivat kivoja ja venasivat että bussimme tuli (jonka väiski ystävällisesti neuvoi ettei tarvinnut mennä junalla ja kävellä kylmässä! mmmm hih Jontsa lämmitti mua vai miten se menikään ;) mutta sitten viime halit ja moikat ja pomppien pussiin siis bussiin!

Päästii sitte keskustaan ja tsiikattii vähä paikkoja ja sitten syämään, sielki viivyttiin varmaan tunti ja kun lähettiin ja oltiiin liikennevaloisa niin kukas se sielä, meiän pikku Joni, hiiahoi se yllättyi kun meiät näki ja jankkasi edelleen että mihi me mennää et eikö kotii vaikka miljoona kertaa sanottiin jo keikallakin että ei jäämme stadiin koska Carolinella on huomenna keikka mutta ei se sitä tajunnut !

Siinä sitten annettiin Jonin jäätyillä kun puheltiin kaikkee, kyytikin pari kertaa meni ohi muttei se Jonii huamannu ku se on niiin pieni joten hän tyytyi kohtaloonsa ja meni bussilla jonne me hänet saatettiini nom nom. huom muistakaa nähtävyyydet ! juu näin, ainiin Jontsakin olis tulli samaiselle kulmalle enneku siit saatetiin Joni mutta sillä oli vähän muita puuhia, arvaatte varmaa ;)

Kumminkin Joni meni bussii ja me lähettii kamppiii, siellä sitten istuskeltiin ja juteltiin ja kuunneltiin musiikkia ja seikkailtiin ja nukuttiin hetkoisia pienoisia. aamulla 7 aikaa vartija tuli ja kysyi mihinkäs matka, no siru nopsasti selitti että juu tolla 8 bussilla tarkotus ois mennä yms yms no mikäs siinä, vartija usko :D jatkoin semi uniani kunnes kai lähettiin kokonaan pois sieltä ja mentii sinne mis menee hesan sisäsiä bussei, sielä nukuin ja kas kummaa vasrtijat taas, no unenpöpperössä selitin jotain ihan omaani et joo tolla bussilla mennää sinne ja sinne ja se kyseli ihan outoja enkä tyajunnu mitää :D kumminki ne lähti ja sit saatiin joku alibaba seuraks yms

9 aikaan mentiin sitte mäkkii ja viivyttiiin siellä. sitten kampppiin sitten kaupopaan ostaan energia juomaa sitte istuksii johonkin ja sitte päätetiii mennä leffaa ja siä toki molemmat nukku onnnellisesto heh :D sit vaan oltiin ja laittauduttii oikee näteiks not jha sitten kohti NOSTURIA JA KOHTI CAROLINEA Ah !

Mä suunnistin eikä edes eksytty lällälläläslää vanha partiolainen joka suunnnisti ite ekan kerran, mikä saavutus :D
siinö sitten mietittiin et millä jätkät tulee ja alettiin miettiin vuoden takasta vuolrsu keikkaa mihin he saapuivat punasella semmosella jännäällä no pihaan ajoi semmonen ja Siru tokas heti että ei toi oo niitten, mutta kun ovi aukes ja kenkä tuli maahan nii tokaisin ai ei vai oo Tommy Gun ja kipitin halaamaan ja hyppäsin melkein syliin, veikkaus meni siis oikeaan, Tomppa kertoili vähän juttuja ja me naurettiiin sen valkosille housuille jotka ei enää ollu valkoset hahaa ! sitten pompin villen luokse halailemaan ja juttelemaan ja palauduin takaisin tomppaan ! Sitten tuli Simo ja sen luokse kans, Cheri selitti että ei häntä tartte pelätä, eihän me pelätäkkä =)nomnom siittä ne sitten meni sisälle ja me pailattiii ja raiskattiin Carolinee vähän liikaakin, sori vaan!

Sitten tuli Eve ja sen kaverit ja popitus loppui koska Eveskuli ei jaksanut kuunnella, reiilua : DD

No sitten päästiin sisälle ja oli hyvin vaikee ottaa se eturivi haltuun kun meitä nuorempia oli kenties 7 heh!

Ekaa bändiä ei ees kuunneltu, mut sit tuli Caroline nam, oli se erilainen mutta hyvä silti, mutta koska tää oli eka tolla kokoonpanolla niin sitä ei lasketa kun ei ollu varautunu et se on tollasta, en osaa selittää mutta hyvää silti, saatiin kaikkia kivoja biisejä ja aaaaa ===))<3 45 min tai ehkä vähän vähemmä meni sairaan nopeesti :(

no mut kumminkin keikan jälkeen venaan jätkät, kuvat paitsi Cherin kaa ja sitten kotiiin !

käppäiltii sitte mäkkii ja vähä ostettii syätävää ja sit saatii idea käyä viel kaupas tuhlaa lopukki rahat hehee !

sitten bussimatka joka oli ihan seko ! täysillä huudattetiin Hey Heatheria ja sikku tuli Carolinen vuoro niin semmonen muikkelo tuli mussuttaan mussutimussuti jos haluuutte kuunnella ni kuunnelkaa napeilla ihku daa me tultii just sieltä ja sieltä me halutaan nukkua plää plää plää, kuuntelin toki :)))))

mut me ei haluttu nukkuam mut oltiin silti kilttejä ja sammutetiin musiikki mut puhetta ja ääntä ei kyl menny yhtää sen hiljemmalle eli hävis kumminki..
:D

SALDOKSI SIIS TULI:
- mahtavat jutut hh jätkien kanssa, kuvat ymms
-keikka mitä loistavin !
- rahojen loppuminen
-Vain 3 kertaa mäkkiä yhen päivän aikana
-tyhmiä juttuja
-lisää tyhmiä juttuja
-Carolinen semi herkullinen keikka
-omkomk hassuja juttuja niitten kaa
- ja miljooona kuvaa !
- ja täydellisiä videoita


KIIIITOS HEY HEATHER, NÄHDÄÄN ENSI VUONNNA ! KIITOS CAROLINE,NÄEMME 2 VIIKON KULUTTUA ABOUT ! <3

omomoo 2000000 miljoonaa pistettä sille jokaa lukee ja papukaija merkkikin vielä !

omks kerroinko jo muute et rakastan tompan ääntä, joo niin paras ooo jee !

kiitän ja kumarran !

NIIN JA SIRMALLE KIITOKSET KUN TULIT MUKAAN, EHKÄ UNOHTUMATON HESA-REISSU IKINÄ ! <3 =))))

nii ja sirppa virnuilee unissaan että repikää siitä !

ja mun piti laittaa tähän kuviakin mut se kestää enkä jaksa venaa joten moi!
Tosta ohjeita miten tilata: Caroline

Keikoilla tietysti molempia myös myynnissä! Ja paitoja myy myös Kallion suutari osoitteessa Fleminginkatu 21, Helsinki.

anfku[Ei aihetta]Luonut: anfkuSunnuntai 31.05.2009 22:52

eilen oli ihan täydellinen päivä ja ilta ! ♥
kiitos kaikille ihmisille keitä näin ja kaikille uusille ketä opin tuntee !
(erityiskiitos marikalle, iidalle, ainolle ja petterille)
oli aivan helvetin hianooo =)