IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Ruoka ja juoma
Perustettu
6.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 717 (1.7.2008 alkaen)
Koko
72 jäsentä
Tyttöjä: 64 (89 %)
Poikia: 8 (11 %)
Keski-ikä
37,3 vuotta
Otos: 48 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 37,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 40,0 vuotta
Valvojat
SanAndreas, Kateen, Ginia, religiosa, SuSu79

Jäsenet (72)

Zenothmistymariekatjuus^sankoPetzraRasse2L1ll1religiosaVempireK1ttatiftinensartsa75smiosmiovarzuamarylisLizza
« Uudemmat - Vanhemmat »

panda<3 brunoLuonut: pandaPerjantai 14.08.2009 15:06

Söin äsken karppaajan unelmalounaan. Brunon vihreitä papuja ja porkkanaa -kasvislisuke on vaihtunut kuvan mukaiseksi taivaaksi.

Ehdin sörkkiä annosta haarukalla ennenkuin tajusin ottaa kuvan, mutta kyseessä on siis grilipihvi maustevoilla, pekoniin käärittyä parsaa, vihannesvarras, grillattuja vihanneksia (ainakin sipulia, paprikaa ja kesäkurpitsaa) ja ne pakolliset porkkanat. Tää kaikki perus-lounashintaan ja aivan sairaan hyvää :)

pandaKarppisushi, viimeinkinLuonut: pandaTiistai 30.12.2008 15:17

Koska merilevän, wasabin ja soijakastikkeen yhdistelmä on parhaita makuja maailmassa, mua on harmittanut jo pitkään etten voi syödä sushia niin paljon kun haluan. Ihan pienenkin sushiannoksen riisimäärästä tulee paha olo loppupäiväksi.

Muutama kuukausi sitten söin ravintola Groteskissa maustettua kukkakaalirouhetta lounaan lisukkeena ja sain sitä syödessäni idean koittaa korvata sushiriisi kukkakaalilla. Sana sushi tarkoittaa viinietikalla maustettua riisiä, joten tätä korvikeruokaa ei oikein voi kutsua sushiksi. Kukkakaalisushi voisikin sitten olla esimerkerkiksi kushi :)

Kushi oli yllättävän hyvää. Kukkakaalirouhe oli ehkä valuttamisesta huolimatta vähän liian kosteaa, mutta ylimääräisten nesteiden puristaminen pois kädellä toimi ihan hyvin. Ensi kerralla täytyy yrittää keksiä tehokkaampi kuivaamistapa.

Neljää rullaa varten tarvitaan kilo kukkakaalia. Raa'an kukkakaalin saa rouheeksi esimerkiksi tehosekoittimella. Sen jälkeen rouhe laitetaan pieneen vesimäärään kiehumaan minuutiksi tai pariksi ja nostetaan siivilään valumaan ja kuivumaan. Jäähtymisen jälkeen rouhe maustetaan riisiviinietikalla, suolalla ja sokerilla ja sen jälkeen sitä voi käyttää sushin teossa kuten riisiä.
« Uudemmat - Vanhemmat »