IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
9.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 4 780 (1.7.2008 alkaen)
Koko
128 jäsentä
Tyttöjä: 97 (76 %)
Poikia: 31 (24 %)
Keski-ikä
38,4 vuotta
Otos: 88 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 37,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 40,4 vuotta
Ylläpitäjä
Kongurei
Valvojat
painapol, iruujel0, [pauge], taian, twinklemiu, Emie, Hanica

Jäsenet (128)

susieqtoneLitinhoJuggalettesaseNelli-comW-KÄÄKKÄTiukuElenaShineOneGimleNightspirit1heidy[83]MithyTalvihukkaSigmundStonemaidMidinora
« Uudemmat - Vanhemmat »

Läheltähoitaja[Ei aihetta]Luonut: LäheltähoitajaSunnuntai 02.12.2012 20:33

kui sitä hotsittaiskaa ottaa iholle...

wTFgh.jpg

KayinTo Mother Nature:Luonut: KayinTiistai 15.02.2011 11:21



Precious and fragile things
Need special handling
My God what have we done to You?

We always try to share
The tenderest of care
Now look what we have put You through...

Things get damaged
Things get broken
I thought we'd manage
But words left unspoken
Left us so brittle
There was so little left to give

Angels with silver wings
Shouldn't know suffering
I wish I could take the pain for You

If God has a master plan
That only He understands
I hope it's Your eyes He's seeing through

Things get damaged
Things get broken
I thought we'd manage
But words left unspoken
Left us so brittle
There was so little left to give

I pray You learn to trust
Have faith in both of us
And keep room in Your heart for two

Things get damaged
Things get broken
I thought we'd manage
But words left unspoken
Left us so brittle
There was so little left to give

KayinKoirat ja koirapelko.Luonut: KayinKeskiviikko 24.03.2010 09:17

Tänä aamuna luin hesarista jutun jossa nainen sanoi että hänen lapsensa koirapelko lisääntyy kun koiria pidetään irti, eikä voi luottaa että ne on omistajiensa hallinnassa. Mietin pitäisikö kirjoittaa vastine.

Käy selvästi ilmi että lapsen käsitys ainoastaan heijastaa hänen äitinsä suhtautumista koiriin. Tapauksessa voi syyttää kahta asiaa ja kahdesta eri syystä. Koiran omistajaa voi syyttää ainoastaan siitä että hän rikkoo lakia. Lain mukaan koirat on pidettävä kytkettynä. Kaikki muu kaatuu tasan lapsen äidin harteille.

Miksi koiraa pitää pelätä jos se on irti? Koska se on arvaamaton, ja ei ole hallinnassa? Koira ei ole koskaan hallinnassa muuten kun etäisyyden suhteen jos koira on vihainen. Hihnalla voi säätää etäisyyden muihin. Toki koiraa voi käskeä, mutta jos se tottelee omistajaansa helposti, voi olla myös varma että se ei ole vihainen. Jos se on vihainen, se tarkoittaa sitä että se on ajautunut hermoheikoksi omistajansa epäjohdonmukaisuuden ja sitä kautta epävarmuuden kautta. Eikä siten varmasti ole omistajansa hallinnassa edes hihnassa muuten kun sen etäisyyden suhteen. Mitä arvaamattomuuteen tulee, niin koirasta näkee aina ennalta mitä se tulee tekemään. Aina. Koiran "arvaamattomuus" johtuu ainoastaan siitä ettei koiraa ymmärretä eikä koiraa osata lukea.

Keskieuroopassa koirat on aina irti kaikkialla. Ne kulkee omistajan mukana irti, irtokoirat kulkee irti. Koiran saa ottaa mukaan kauppaan jos haluaa, mutta koiraparkkiinkin ne voi jättää, taas irti. Tyttöystäväni todisti Prahassa kuinka saksanpaimenkoira matkusti sujuvasti metrolla paikasta toiseen, yksin.

Silti ihmisillä siellä ei ole ongelmaa asian suhteen. Ymmärrys koiriin on paljon suurempi kun täällä. Pohjoisena kansana meillä on maine siitä että olemme lähellä luontoa. Tämä pitää siltä osin paikkansa että asumme keskellä metsää. Mutta ymmärrämmekö luontoa? Vaikka asumme keskellä metsää, olemme vieraantuneet siitä yllättävän hyvin. Emme enää tunne eläimiä, vaan pelkäämme niitä.
Opetelkaa tuntemaan eläimet, ymmärtäkää mitä ne ovat ja miten ne toimivat ja miksi, ja opettakaa sama lapsillenne.

-^_^-Mökillä JuupajoellaLuonut: -^_^-Perjantai 18.09.2009 18:12

http://picasaweb.google.com/arquenniel79/MokillaSyyskuu?feat=directlink

Metsää, maalaisseutua ja valotuksella leikkimistä ^^

ChikeLuontoäidin uudet vaatteetLuonut: ChikeMaanantai 20.04.2009 15:12

Samantha James - Rain
http://www.youtube.com/watch?v=dYojb97BFZc&fmt=18

¨ Nyt on se aika! Olemme kesän kynnyksellä eikä se ole edes kovin korkea kynnys. Senkus tönitään kevättä vähän etteenpäin, tuosta noin. Ottakaa te tuosta reunasta kiinni niin minä otan tämän reunan ja työnnetään kaikki oikeen olan takaa. Saadaan kroppa hikiseksi ja pötsi kesäkuntoon -09! Aurinko leikki gigoloa ja vikittelee ihmisiä hiljalleen riisumaan takkia pois. #RIvoA!# Tuuli lämpenee ja hönkii niskaan kuin tytöt Pinkussa samalla kun aurinko vikittelee ihoa ja hymyilee. Vielä ei ole suojarasvan aika, mutta kun hetkeä mennään eteenpäin voiteet leviävät kuin itsestään.
¨ Kun kevät syttyy, Luontoäidistä tulee milffi. Uusi kevätmallisto puskee maasta ja tuore viherpitsi vilahtelee vanhan harmaan alta, kurkkien heräävää luontoa. Syksyllä alastomiksi revityt puut puhkeavat vehreisiin silmuihin jotka peittävät suloisesti yhtä paljon kuin Victoria Secret:n alusvaatteet. Maa lämpenee ja multa on kohta kourittavan hellää. Pehmeän vihreät purkautuvat, luonto avaa nuppunsa, aamukasteen maistaa ja puut saavat vaatteita joilla brassailla. Silloin kannattaa pysähtyä ja ihailla luontoa sillä silmällä. Sillä kun Luontoäiti panee parastaan on parempi panna merkille, tai kesällä ei panna ollenkaan! Mikäli halajat auringonsäteiden kuumaa voihkimista kehollasi tai liu'uttaa sormenpäätä kimmeltävää helmipinta pitkin, sinun täytyy muista pitää Luontoäiti tyytyväisenä. Ihaile häkeltyneenä uusia vaatteet tai hän ei päästä aurinkoa ulos leikkimään kanssasi. Hän on tarkka lapsistaan ja koppavien röyhkimysten kanssa eivät hänen lapsensa veljeile. Mutta jos kunnioittaa luontoäidin koreilevaa kevätmallistoa, uusia värejä ja luonnonkauniita muotoja, antaa hän mielellään lapsensa kuumottaa vaatteesi pois. Härski mutsi, mut pakko sitä on rakastaa ;)
¨ Ei muuta kun ensimmäisiä leskenlehitä bongaamaan ja omaa kevätmallistoa uudistamaan. Kunnioittakaa naisia, varsinkin vanhempia. Kiinnittäkää heihin vähän extra huomiota näin kevään alla. Se voi poikia vaikka millaisia hedelmällisiä hyvyyksiä. Asiaa auttaa tietysti sekin, että Äiskä on heittänyt hekumallisen määrän tähtipölyä ilmaan ja tämä takaa hissukankin hormoonit heittämään volttia! Raikas hymy ja kukka korvan taakse saa tuleviin kevään päiviin lämpöä ja kuumia aaltoja!

KIITOS KOMENTEISTA! :)

jozzuhtammivanhus <3Luonut: jozzuhTiistai 06.05.2008 20:45

jozzuhmetsäpolku minne se vieLuonut: jozzuhPerjantai 25.04.2008 01:26

« Uudemmat - Vanhemmat »