IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
20.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 8622 (1.7.2008 alkaen)
Koko
371 jäsentä
Tyttöjä: 124 (34 %)
Poikia: 247 (66 %)
Keski-ikä
34,4 vuotta
Otos: 246 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,4 vuotta
Ylläpitäjä
HateCrew

Jäsenet (371)

-Tontsa666vitunoutozelithTanjuscapikkupasi_wadeeZanneZ-cinnamongirl-Hautamato__ede__McLovinMatu-`Kaltsuboyoona`-_ZeegaIazza
« Uudemmat -
Ei, ei...asian kieltäminen iteltäs on ku alkaisit seurustelee ja yrittäisit olla ilmottamatta siitä Facebookissa.

Naisten mieltymys tikis oleviin miehiin ei oo pelkkä ulkonäköseikka, koska naiset ettii edustuskelposta kumppania eritavalla ku miehet.
Miehet hakeutuu yhtee jonkun kaa, jota on vaa kiva nussia ja sit erotaan ku lapsi täyttää 5v.

Naiset taas ettii alfaurosta. Se ei nykypäivänä enää tarkota sitä luolan vahvinta miestä, koska ajat ja elintavat on muuttunu. Nykypäivän alfauros on mies, joka saa asioit tapahtuu, on tavotteita, päämäärä, intohimonen ja inspiroi käytöksellään muita ympärillään. Sen takii kuka hyvänsä voi nykyää olla alfauros. Se on opeteltavissa. Se vaatii vaan itteensä niskasta kiinni ottamista.

Ja koska naiset ettii näit piirteit miehessä, on lihaksikas mies täydellinen kohde. Lihaksikkuus kertoo miehel olevan tavotteita, gets shit done ja et sen ainut intohimo elämäs ei oo metsästää baarista pillua. Nainen huomaa nää tärkeet piirteet jo ennen ku on täytyny vaihtaa ensimmäistäkää sanaa.

Täytyy myös muistaa, et naiset haluu olla huomion keskipisteenä, samalla ku ne haluu tulla ignoratuks.
Lihaksistas nainen huomaa heti, et sun aikas kuluu muidenki asioiden parissa, ku sen pillun palvomises. Ja sen takii se haluu sua.

Eikä nää jutut päde ainaostaan naisiin. Myös miehet ettii näil kriteereil tötöi.
Hyvä kroppa=hyvä itsekuri=vahva luonne=osaa pitää puolensa=itsevarmuutta=seksikästä

ps. tää on todennäkösesti mun viimene blogi minkä kirjotan galleriaan. Jatkossa siirrän nää muualle, koska galleriast on tullu pelkkää pillun perässä pinkomista, ei ketää enää kiinnosta lukee blogei

SaneNeljäntyyppisii fitnessmuijiiLuonut: SaneSunnuntai 19.07.2015 16:38

¨
1. Basic Bitch
perinteinen plebeijien ja pesanttien käsitys naisesta, joka käy salilla 16x viikos ja syö pelkkää kaurapuuroo ja marjoi "omg oot vähä reenaillu". Tää on valhetta. Totuus on se, et tää muija on vaa ostanu Stadiumist kalliit salihynttyyt ja ratsastaa pääosin hyvillä geeneillään ja alle 25-vuotiaan aineenvaihdunnal, joka periaattees on yhtä vikkelä ku hiiri kokaiinis.
Tää naistyyppi mielletää usein parhaaks fitness chickiks, koska miesten yleisen homofobian takii ei voida kiihottuu mistää, mil on vähääkää erottuvii lihaksii, ni valitaa vaa se, kuka näyttää, no...siltä miltä jokasen itseää kunnioittavan naaraan tulis näyttää


2 Gym Girl
Nainen, joka oikeesti tietää jotain ruokavaliost ja osaa noudattaa sitä. Ei vaan käy salil, vaa myös tekee jotain siel.


3. God-Tier
Ei paljoa lisättävää. Seksiä.


4. Devourer of Men
Ja sit tietenki on niitä, jotka on tehny vahinkolapsen Bull Mentulan kaa

A-styleTreeniä ja hammasharjaa!Luonut: A-stylePerjantai 26.06.2015 23:49

SaneTäysillä tunteisiinLuonut: SaneTiistai 02.06.2015 01:52

ok oon huumoriveikko. Otan harvoin asioit tosissani ja mulle läpät raiskauksist, neekereist, vammasist, läskeist, homoist, naisist ja rasismist in general on ok, kunhan ne on toteutettu edes semihyvällä maulla ja most of all: kunhan ne on vittu vaan vitsejä :D srsly ihmiset, vaik oiski paska vitsi mut se on silti vaan vitsi, siit ei täydy vetää herneit. krhm *koffikohu*
Nauran jopa naisten pyristelyille saavuttaa tasa-arvoo miesten kaa, koska virallisesti naiset haluu ties mitä asioit muuttuvan, mut epävirallisesti miehensä kaa sohval jutelles ainut asia jonka naiset oikeesti haluu muuttuvan, on et niiden euro ois samansuurunen miehen euroon verrattuna. lol get the fuck out.

Mulle elämä on yks iso homoeroottinen seikkailu, joka kuuluu elää tavalla, joka tuo itselleen iloa, kunha ei aiheuta muille harmia in the process. (vitut "liha on murha"-hipeist, ne on vaan eläimiä=jos sust eläimen henki on yhtä arvokas ihmishenkeen verrattuna, et tiedä elämän arvoa ja sun basically pitäis tappaa ittes)

Sun ja kaikkien muiden "vittu ku rahat riitti vaa kolmen päivän lomaa havajil, eikä viikon"-kaltaset mikkihiiriongelmat on pientä verrattuna siihen mitä mercuriukses tapahtuu täl hetkel...ei mitään. vittu. ihan kuten maapallollakaan ei aluks tapahtunu mitään. Sit tuli ihminen, valtas planeetan, nous ravintoketjun huipulle, tylsisty ku elämä oli liian helppoo ja alko kehittää itelleen kaikenlaisii ongelmii jotka jakaa somee mehukkaiden säälipisteiden toivos. fuck you. cunt.
sun pitäs olla vaa onnellinen ettet joudu elää jossain paska-arfikas, mis hyttynen tulee nukkuessas imee sun munaa ja aamul sul on malaria ja delaat.
Mut ei, sen sijaan valitat ettei tv:s oo kolme tuumaa isompi kompensoimaa penistäs ja et kela ei maksa miljardii kuussa "vituuuuuu rahat riittäää vaa ruokaa, vaik haluisin viinaaaa stna ja se ruokaki pitää olla halpaa terveysruokaa vaik oisin halunnu mäkkiiiii mix elämä on niin perseest" kill self.

huh tuli vähä hiki tos ku kiihdyin. nonii mut mikä menee mul tunteisii?

Se, ku ihmiset ei tiiä eroo kehonrakennuksen ja sen välil, et vaan käyt salil.
Et oo mikää vitun kehonrakentaja, jos sun pelkät kädet on paksut ku puunrungot, mut muualt kroppaa muistutat michelin miestä. Sillon oot vaa läski jolle maistuu pizza ja kakku mut käsipäivä on kiva koska hauis kasvaa nopeiten ja näät tulokset äkkii.

Et oo mikää vitun kehonrakentaja, vaik oisitki normaaliäijää raamikkaampi. Sillon oot vaa hyvil geeneil siunattu homo, jonka täytyy alkaa tekee duunii, eikä luottaa vaa siihen et näyttää hyvält kiree t-paita pääl.

Et oo mikää vitun kehonrakentaja, jos otat pullisteluselfieit pukuhuoneen peilinkautta paita pääl. Sillon oot vaan pelle, jonka täytyy ottaa paita vittuu ja näyttää et sun rasvat on vähintää kympis ja vatsa- ja kylkilihakses näkyy.

Mut yghhhh nää cardiobunnyt on ihan oma kategoriansa...
et oo mikää vitun kehonrakentaja, jos oot nainen, joka ottaa itestää kuvii joogahousut ja toppi pääl ja vatsa on silti silee ku maantie. Sillon oot vaan tyhmä huora, joka luulee näyttävänsä hyvält ku miehet, jotka ei edes nosta, tulee kehuu sun kroppaas, koska niiden mielest mikä tahansa mikä ei oo läski, on "vitun tikis" mut let me tell you something: maailmas on tuhansii sunlaisii muijii, jotka ei edes urheile ja niil on silti silee vatsa ja perse näyttää viel paremmat HOUSUT JALAS. Ainut hyvä perse on paljas perse tai vähintäänki stringit jalas. Kaikes muus on se vika et ne joko muotoilee persettä hämäävästi tai sit ne on niin kireet et kaikki selluliitti ja läski puristuu kasaan ja housujen alta ei huomaa pyllys epätasasuuksia


See this shit? Erottuvia lihaksia, tytöt! Ei vaan joogahousuja ja rasvasii vatsoi ja reisii ja käsii

Kuka tahansa saa isot kädet ja rintalihakset ja leveen selän, koska salil käynti on helppoo ja ylensyönti viel helpompaa, mut itsehillintä...se on sitä rankkaa duunii

ps. pitäs lopettaa nää yöblogailut...tuntuu et juttuu viel ripuloituis ulos mut uni houkuttaa joten later fags zZz
Tuleekohan kukaan koskaan ajatelleeksi että ylipainoinenkin voisi olla hyvinkin liikunnallinen ihminen, siitäkin huolimatta että se rasvaprosentti ei ole se 15%.

Jotenkin ärsyttää miten liikunnallinen kuvataan kaikkialla tälläisen näköiseksi (mm. fitness-lehdet ja -mainokset):..No joo-o, kieltämättä näkee että salilla tulee käytyä mutta varmastikin on myös kurinalainen ruokavalio.

Entä jos treenaa täysin saman määrän mutta rakastaa myös syödä?

"Ei toi varmaan missään käy... näkee kun on löysää vatsan ympärillä..."

Silti muija saattaa olla sen 4-5 päivää viikosta salilla ja välillä käydä kaikki pumpit, spinningit, zumbat, kuntonyrkkeilyt sun muut läpi.

Se vaan rakastaa sitä pastaansa ja pullaansa.

Olenhan mä itsekin liikkunut aivan helvetisti. Rahaakin on tohon lystiin mennyt useampi tuhat euroa. Finnbody, Forever, Elixia, satunnaisesti muitakin saleja ja liikuntaryhmiä.. Kokeillut kaikki ryhmäliikuntamuodot mitä on keksitty. Joissakin käynyt pitempään, joissakin vähän harvemmin.

Taukoa ei ole ollut oikeastaan koskaan. Monta vitun vuotta.

Silti en näytä tuolta. Tiedän. Menen salille ja tuntuu että pidetään jonain aloittelijana ihan ulkonäköni vuoksi.

Miten todistaisin kenellekään liikunnallisuuteni?

Miksi samaistuisin fitness-naisiin kun en näytä juuri tuolta, hoikalta?

Ovatko he niitä "oikeanlaisia" ja minä se vääränlainen...

Kysymyksiä kysymyksiä.

Tavallinen liikunnallinen nainen voi näyttää vaikka tältä.

Body-+-Soul-Average-Australian-Woman.jpg

``Miro4.Luonut: ``MiroMaanantai 12.08.2013 03:01

tähän vaan ei ikinä kyllästy :33

[[sann10.7.2013Luonut: [[sannKeskiviikko 10.07.2013 10:29

tumblr_m8v28gY9641rri1fao1_1280.jpg
Tänään salille aikasemmin mitä yleensä että voi olla vähän pitemmänkin ajan!

mar|zaBLOGILuonut: mar|zaTorstai 14.03.2013 12:09

Firestarter13Tiistai, pääsiäinen ohiLuonut: Firestarter13Keskiviikko 11.04.2012 04:59

Olipa tiistai kiireinen päivä.
Pankissa kävin ja ensin pankkineiti oli maksaa isomman veikkausvoittoni edellisen asiakkaan tilille. Huomasin asian heti pankista astuttuani ja kävin sitten heti selvittämässä asian ja nyt pitäisi nekin rahat tulla oikeaan osoitteeseen.:) Pizzat haettiin tiistaina avatusta Lempi-pizzakojusta Elon läheltä ja ne oli kyl aika pettymykset.:( Mun pizza keskinkertainen (aika ohuet täytteet, eikä kovin maukas), mutta Suville ne teki ihan surprise (ylläri) pizzan jossa oli lähes kaikkea mistä mussukka ei tykännyt, eikä se sitä pystynyt syömään.

Suvi tilas Quattron ja saikin sen sijasta pizzan jossa oli kebablihaa, ananasta, aurajuustoa ja jalapenoa, enää oliivit puuttui kauhujen pizzasta. Se nyt opittiin että uusia pizzapaikkoja ei lähdetä enää testaileen, kyl niin pettymys tuo oli ja Halic on se paras pizzaravintola Ylöjärvellä, miksi sitä muualta pizzaa hakemaan.:)
Syötiin sitten mun pizzani puoliksi (pekoni, valkosipuli, kinkku, salami).

Nyt viime aikoina myös huomannut miten paljon ihmiset mokailee joka paikassa, ei aina saa sitä mitä tilaa. Ylöjärven Rauhalantien R-kioskillakin myyjä oli antaa viime viikolla vitosen liikaa takaisin, sama myyjä voi ensi kerralla taas laskuttaa liikaa ostoksista/veikkauksista, mistä sen tietää. Tekisivät lyhyempiä vuoroja (tai pitäisivät enempi taukoja jos vaan voivat pitää), niin pääkin toimis koko työajan eivätkä mokailis noin paljoa.

Illan lopuksi katseltiin vielä MMA- maailmaan sijoittuva adrenaliininkatkuinen vuokraleffa Warrior joka oli ihan hyvä leffa erilleen joutuneista veljeksistä jotka lopulta ottivat mittaa toisistaan teräskehässä, neljä ja puoli tähteä leffalle.:)

Nyt odottelen jääkiekon naisten MM-kisojen ottelua Suomi - USA...
Mussukka ottaa pikkuruiset nokoset ennen sitä.:)

Rintalihas vaikuttaa parantuneen, mutta niin tyhmä en ole että lähtisin heti keskiviikkona salille vetään hc-treenin. Se vamma kun voi uusia, revetä siis uudestaan jos ei ole ihan täysin vielä parantunut, vaan vain tuntuu parantuneen. Urheilematta en kuitenkaan enää kestä, eli loppuviikosta edes lenkille ja vasta aikaisintaan parin viikon päästä sit taas salille. Siihen asti vaan juoksua.
« Uudemmat -