IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
22.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 1104 (1.7.2008 alkaen)
Koko
54 jäsentä
Tyttöjä: 13 (25 %)
Poikia: 41 (75 %)
Keski-ikä
26,2 vuotta
Otos: 41 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,4 vuotta
Ylläpitäjä
uns3en_

Jäsenet (54)

Korkk1_DUBB4olgasmim4G-unapKarhuWaarisloth-MaxziKuro-setäTemperauns3en_M_BlendCharrisImppu^sarizaTokeri
« Uudemmat - Vanhemmat »

JulaiTäyttä pastaaLuonut: JulaiTiistai 05.01.2010 01:14

Vaikka söin tänään illalliseksi pastaa (joka on muuten ihmiskunnan yksi jumalallinen keksintö), silti musta tuntuu että voisin tehdä sen syömiseen lakon siihen asti kun muutan omilleni :) :D Mira tietää miksi.

maritintti:ooooLuonut: maritinttiTiistai 13.10.2009 00:04

"Aamu valkenee pastafarisessa Suomessa. Oppilaat lopettavat sielunviljelynsä makaronilaatikon kanssa aamiaispöydässä ja kiiruhtavat pukemaan silmälappunsa ja nahkatakkinsa. Tytöt sitovat huiveja hiuksiensa peitoksi ja tarkistavat, että pääkallomedaljongit näyttävät tarpeeksi komeilta mustia toppeja vasten. Koulussa kuullaan aamunavaus Lentävän spagettihirviön seurakunnan edustajalta, joka kertoo taas kuinka lapset kehitysmaissa ovat mielissään nähdessään pastafarisen lähetystyöseurueen: sillä hetkellä he nimittäin tietävät, Koraanin tai Raamatun sijasta he saavat kerrankin mahansa täyteen suussa sulavaa pastaa ja lihapullia. Päivänavaus loppuu rukoukseen, jonka päätteeksi lausutaan yhteen ääneen ”Ramen”. Lopuksi soitetaan vielä Monkey Island -tietokonepelistä tuttu kappale ”A Pirate I was meant to be” Lentävän spagettihirviön gospel-laulukirjasta. On torstai, joten viimeisen koulupäivän kunniaksi ruokalassa on tarjolla kaikkien pyhää lempiruokaa spagettia jauhelihakastikkeen kera. Silti joku nurisee nurkassa.

Tavallisen työläisen palkasta noin 3000 euroa vuodessa menee uuteen merirosvoasuun, joten miehet käsittelevät niitä huolella. Mies ei ole mies, ellei hänellä ole moista pukua. Sillähän torjutaan sitä paitsi ilmastonmuutoskin. Naiset puolestaan käyttävät asusteisiinsa vielä enemmän rahaa, vaikka banaanitkin ovat yllättävän kalliita: apina on syrjäyttänyt koiran lemmikkieläinten ykkösenä. Papukaija itsessään on kallis, mutta toisaalta keksejä saa lähes puoli-ilmaiseksi; valmistetaanhan niitä pastan sivutuotteena. Pastatehtaat ovatkin yksi maan teollisuuden keskeisimpiä toimialoja. Silti taloudella menee hyvin, ainakin valtiovarainlaivaston kapteenin Jyrki Kulmakarvan mukaan. Tämä selittyy osin sillä, että pastan vienti Venäjälle on kiivastunut pastatulliratkaisun myötä, jonka tasavallanlaivaston ylikapteeni Tarja Punatukka hoiti kunniakkaasti kotisatamaan.

Seurakuntalehti Pastan tervehdys kertoo taas, kuinka ilmastonmuutoksen loppumisen merkkejä on nähtävillä ja kuinka Lentävästä spagettihirviöstä itsestään on saatu taas näköhavaintoja. Pastafarisen kirkon jäsenmäärä kasvaa koko ajan ja Hänen nuudelisen lisäkkeensä koskettamia on pian 90 % väestöstä. Epäsuositut pastanvihaajat taas levittelevät lehtiin artikkeleita pastafarismin makunautintoja yksipuoleistavasta luonteesta ja rasismista, joita usko harjoittaa perunan ystäviä tai kokonaan hiilihydraatteja käyttämättömiä kohtaan. Heistä ei kuitenkaan pidä välittää, sillä näinhän on aina tehty ja näin pasta on aina maistunut."

Kyllähän tällaisessa valtiossa elelisi – olenhan suuri pastan ystävä – mutta silti uskon, että kaikesta prameudestaan huolimatta ”utopia” vaihtuisi pikkuhiljaa realistisempaan ja ikävämpään todellisuuteen, jossa Lentävän spagettihirviön palvonta saa kiihkomuotoja, repeilee, muuttuu vallankäytön välineeksi, menettää merkityksensä ja jää kitumaan piikiksi kehityksen lihassa, eikä sen karvas maku lähde tomaattisoseeseen sekoittamalla. Sinänsä pastafarismi on varmasti varteenotettava maailmankatsomus. Ramen!

(teksti luettavissa kokonaisuudessaan osoitteessa http://elmo-rautio.blogspot.com/)
« Uudemmat - Vanhemmat »