IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
29.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 449 (1.7.2008 alkaen)
Koko
17 jäsentä
Tyttöjä: 7 (42 %)
Poikia: 10 (58 %)
Keski-ikä
31,8 vuotta
Otos: 9 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,3 vuotta
Ylläpitäjä
Metelimestari

Jäsenet (17)

CUBKitiQazedMetelimestariplainclothesmanKuviteltuLapsiQuicksandhaywpmh76T-mu_StanleySuruaikagelsomiina_kopsu_{t}Joo-natansynestesia
« Uudemmat - Vanhemmat »

MetelimestariMatka BerliiniinLuonut: MetelimestariPerjantai 29.05.2009 23:12

Olin viime viikolla Berliinissä. Olen ollut siellä kaksi kertaa aiemminkin, eikä tällä kertaa ollut samaa uutuudenviehätystä kuin aiemmilla kerroilla. Mutta kyllähän se silti on hieno kaupunki. Lisäsin tänne eilen kuvia sieltä ja ajattelin, että voisin kirjoittaakin jotain. En kirjoita oikeaa matkakertomusta, mutta tässä on joitakin kiinnostavia asioita, joita Berliinissä tapahtui:

Nicon hauta
Kävimme suuresti ihailemamme laulajan Nicon haudalla. Se on pienellä hautausmaalla keskustan ulkopuolella, oikeastaan keskellä metsää. Veimme haudalle ruusun. Nicon hauta ei ole varmasti sellainen pyhiinvaelluspaikka kuin joidenkin kuuluisampien henkilöiden haudat, mutta kyllä siellä ilmeisesti jonkin verran ihmiset käyvät. Sinne olivat muutkin vieneet ainakin Nicon kuvia. Joku oli tuonut sinne kirjoittamansa runon. Joku oli jättänyt hautakiven päälle banaanin ilmeisesti viittaukseksi The Velvet Underground and Nico -levyn kansikuvaan. Hautausmaalta tulimme yhden ravintolan luokse. Ravintolan edessä näimme villisian. Se oli ilmeisesti melkein kesy ja käy siellä usein.

Ufo
Kun istuimme yhtenä iltana hotellin parvekkeella, näimme valopallon nousevan taivaalle. Myöhemmin niitä nousi sinne vielä muitakin, yhteensä ehkä viisi kappaletta. Keskitaivaalla ne hävisivät näkyvistä. En tiedä, mitä ne olivat. Eivät ainakaan lentokoneita.

Raja-Jooseppi
Hotellimme lähellä oli kahvila nimeltä Raja-Jooseppi. Sehän on yhden Suomessa olevan rajanylityspaikan nimi. Kävimme kysymässä, miksi kahvilalla on sellainen nimi. Kahvilan työntekijät eivät osanneet vastata oikein mitään. He näyttivät seinällä olevaa kuvaa rajanylityspaikasta, mutta eivät tienneet asiasta sen enempää.

Keskitysleiri
Kävimme Sachsenhausenin keskitysleirillä, joka on Berliinin pohjoispuolella Oranienburgissa. Kun tulimme Oranienburgiin, näimme kaksi matkaoppailta näyttävää naista. Kysyimme, miten Sachsenhauseniin pääsee. He vastasivat: "Kauhean surullista, kauhean surullista. Älkää menkö sinne." He kuitenkin neuvoivat, miten sinne pääsee. Sachsenhausenissa on ollut sekä natsien että neuvostoliittolaisten vankeja. Kävimme parakeissa, joissa vankeja on asunut. Näimme myös paikan, jossa on tehty ruumiinavauksia. Ihan keskitysleirin vieressä oli asuintaloja. Minusta tuntuisi vähintäänkin oudolta asua keskitysleirin vieressä.

HenkkeprÖ``[Ei aihetta]Luonut: HenkkeprÖ``Perjantai 20.02.2009 23:06

Kuva

Homma menee siis näin :

1. avaa paint
2. valitse 5 ystävääsi ja piirrä heidät < en jaksanu ku vaa 4
kuvansa kumittamatta tai kumoamatta mitään !
3. piirrä myös itsesi
4. lisää kuvien päälle kavereidesi nimet/galleria nickit
5. tallenna kuva ja lisää tämä sen jälkeen päiväkirjaasi
6. haasta piirtämäsi henkilöt tekemään sama !
« Uudemmat - Vanhemmat »