IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
1.10.2005
Tilastot
Käyntejä: 12 857 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 13
Koko
144 jäsentä
Tyttöjä: 115 (80 %)
Poikia: 29 (20 %)
Keski-ikä
34,1 vuotta
Otos: 95 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,9 vuotta

Jäsenet (144)

FVampirkeksimonsteri69MiittisTiquuekhonorthMarsvestiitticyancherryDysproziumanniinainenseksameije_ii5wokeNoaidiAvasuruHansunaattoriBlackCloud
- Vanhemmat »
Jeeeah. Oon maalaillut ja piirtänyt parin viikon aikana enemmän kuin pitkään aikaan. Ja huomannut osaavani tehdä sitä, alkutaipaleissa kylläkin, mutta huimaa kasvua. Fraktaali-juttuja, skitsoja värileikkejä jne. omalla tyylilläni.

Ja tajusin juuri, kuinka ylpeä voin olla itsestäni sen suhteen, miten helvetisti oon vähentänyt päihteidenkäyttöä viime kuukausien aikana. Selvinpäin oleminen on helpottunut huomattavasti henkisella skaalalla, ei ahdista enää niin lailla ja jaksaa kuitenkin duunailla juttuja, vaikka tuntuis hyvältä kuitenkin skarpata saamattomuutta pois ja lähtee enemmän virtailemaan siistien juttujen pariin.

Söin tänään pitkästä aikaa rauhoittavia (kävin tosiaan psykiatrilla tänään, ja tarkennus - söin yhden tsibaleen moxeja) ja huomasin heti niiden positiiviset vaikutukset muhun; turha hektisyyden tunne ympäristön suhteen katoaa; keskittymiskyky paranee ja sosialisoidun, koska levottomuus ja ahdistus lievenee. Ja ylipäätänsä jaksan keskittyä olennaiseen, niihin asioihin, joita pidän tärkeinä tai työstettävän arvoisina. Hyvin positiivista on myös se, että en oo tosiaan tarvinnut niitä pitkään aikaan, tai siis joskus on ahdistanut niin paljon et ois tehnyt mieli, mut en oo frendeiltä poistanut vaan antanut sen olotilan tulla ja mennä. Hyväksyntä ja antautuminen on kaksi parasta lääkettä ahdistuksen hoitoon, voisi sanoa.

Fiilis on hieno. Työpajalla on ollut hauskaa ja luovaa, ja huomenna uimaan ja Käpylän kyläjuhlille tanssimaan Puppa J & Punky Reggae Bandin tahtiin. Nyt lähden koiran kanssa ulos Korsoon viilistelemään.

Kiitos tästä kaikesta, itselleni että kaikelle kaikkeudelle.

Rikuko!!!!Luonut: RikukoSunnuntai 26.04.2009 20:48

Nyt kun mun urakka loppuu ja jään ilman mitään isoja projekteja niin haluaisin kovasti päästä maalaamaan seiniä! Eli jos joku haluaa jotain erikoisempaa seinäänsä niin mulle ilmottakaa niin tuun maalaamaan! Myös cernit töitä saa tilata!

Huomenna alan jatkamaan avaimenperiä joita on odotettu, pahoittelen viivästystä. Kouluhommat pitää olla tän kuun lopussa valmiit ja huomenna ne ois niin niitten kans kiirettä on pitäny ^^
- Vanhemmat »