IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
9.10.2005
Tilastot
Käyntejä: 3 413 (1.7.2008 alkaen)
Koko
113 jäsentä
Tyttöjä: 18 (16 %)
Poikia: 95 (84 %)
Keski-ikä
34,6 vuotta
Otos: 81 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 37,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,2 vuotta

Jäsenet (113)

Teemy^`tarleenaMindHunterRemppiDMDjuuperoAazu85FoxyStarJarnostarjoonas-90Räpä-tätiäspee^^-rahtARI-joutomiäskuosmanestoner80
« Uudemmat - Vanhemmat »

imka!!!!Luonut: imkaSunnuntai 02.08.2009 00:52

798,06 <3____________________________<3

MussuifyAivan sama missä on :DDLuonut: MussuifySunnuntai 19.07.2009 19:49

Noh tässä kuussa niit töitä ei vaan tunnu mistään löytävän ja tänään pitkäst aikaa ku mut pyydettii salonikaan töihin nii olin aamul nii sellasis fiiliksis et oujee töihin ei enää himas istumista ja kuumuudesta kärsimistä ja eikö mitä! ku sit menin töihin nii koko päivänä ei käyny YHTÄKÄÄN asiakasta!! noh siin sit kävin työaikana paris kaupas pyörähtää ku oli nii tylsää ja istuttii harton kaa terassil juttelemas ja poltettii röökii xD toisin sanoen sama asia ku olis kotona ollu.. sit meil molemmil meni hermo ja päätettii et jumalauta tänää ketään tuu lähetään himaan ja suljettiin sit jo neljältä :D oikeesti olis pitäny sulkee kuudelta x) mut kiva vaan nii ei tullu kärsittyy tekemisen puutteesta sit sen pidempään :)




rakastu muhun TAI MA TEHA SUSTA KEBABA

KEBABA KAIKSITA TUOLIKI PÄHÄN RRAAAHHH!
LIITYK KAIKI TAI ME TEHA TEISTAKI KEBABA

(iha vaa tiedoks, yhteisö ei yritä olla mitenkään rasistinen)

TAHTIA EI HERU JOS VINGUTE MA TEHDA TEISTA RULLAKEBABAA
oli hiton rentoo :)
mut niit tavaroita oli ärsyttävä lajitella ku siel oli
iha random tavaroita joide paikast ollu mitää tietoo -.-'

Peruspalkkana oli se 7.96€ tuplana + iltalisä + yölisä 8)
Vähä välii käytii tupakalla ja kahvilla ja meille tarjottii firman piikkiin
pitsaa ja energia juomaa ja jääkaapin sisältö oli meille kaikille käytössä <:

...Mut aamulla taas kun joutuu herää. -.- MUTHEI laitoin himo nostalgiamusiikkia soittimeen ku oli siitä eilen puhetta töissä annan ja saaran kaa. Eli siis Smurffeja ja Pikku Geetä. Huomisesta ei siis ainakaan tuu tylsä työpäivä, ainakaan toivottavasti. ;) Hahaah mun pitäis taas olla jo nukkumassa. EIPYSTY. Ja hei kun mä en keksi enkä muista oikeen mitään kunnon rakkauslaulua! Tulee vaan kaikkia heartbreak-biisejä mieleen, niitä on paljon enempi. Pöh. Mä haluun nyt jonkun ihanan biisin mitä voi kuunnellaaaaaa! Mä oon olllut kyllä niiiin maan väsynyt viimeset pari päivää, joka puoles tunti nauran ihan hysteerisesti niin että ei pystyssä pysy ja sitten taas makaan tyyliin sängynpohjalla vitutuksen kyynel silmässä. :D Mutheiiii elämä on kivaa eiks je! :D

[^tintti^][Ei aihetta]Luonut: [^tintti^]Lauantai 14.02.2009 02:19

ihana perjantai-ilta/yö
oon vahtimas noin 100 kappaletta teiniä.
oon poke. istun vaa koneella ja vartun jos alkaa riehuu ni soitan poliisit. helppoa rahaa.

marvelliOi, elämä on ihanaa.Luonut: marvelliKeskiviikko 31.12.2008 10:39

Tänään viimenen työpäivä nyt joululomalla, wuhuu! Tätä on odotettu ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Väsyttää ihan mielettömästi ku heränny aina viideltä -,- Onnenks huomenna saa nukkua kaikki univelat pois. Eli suomeksi sanottuna tuskin nään ollenkaan tammikuun 2009 ensimmäistä päivää (enkä huonolla lykyllä toistakaan) Lisäksi mä toivon, ettei meillä ammuta raketteja kovin myöhään, ku aattelin mennä aikasin nukkumaan ni sitte en pian näe niitä raketteja ollenkaan tai sitte ne herättää mut mun unilta :D Kuitenkin, kun satun olemaan aina niin positiivinen (gjeh gjeh päivän vitsi, kylläpä oon hauska) niin oon keksiny sekä aamu-navetoinnista että ilta-navetoinnista molemmista yhden tosi hyvän puolen.

-Aamu-navetoinnin hyvä puoli: Kahvitauko. Mikäs sen mukavempaa kuin taapertaa navetasta sisälle juomaan kahvia. Aamun kohokohta! Kahvitauolla saattaa mennä esim. tunti, jonka aikana palkka juoksee mutta minä en. (eh, vanha juttu) Lisäksi kahvitauko rytmittää navetointia mukavasti.

-Ilta-navetoinnin hyvä puoli: Ei kahvitaukoa. Navetoinnissa menee huomattavasti vähemmän aikaa ilman tunnin kahvitaukoa ja pääsee nopeampaa omiin oloihinsa.

Mahtavan positiivista kyllä, vai mitä? Ja elämä on ihanaa, vai mitä? Ja siltä varalta, että satun nukkumaan koko tän illan ja huomisen päivän enkä oo sanomassa tätä, niin: hyvää uutta vuotta, vai mitä?

asiaKtöissäLuonut: asiaKKeskiviikko 11.06.2008 17:48

"eikä ku surffaile siinä ny vähän aikaa!"
no käy :D
« Uudemmat - Vanhemmat »