IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
10.11.2005
Tilastot
Käyntejä: 745 (1.7.2008 alkaen)
Koko
102 jäsentä
Tyttöjä: 11 (11 %)
Poikia: 91 (89 %)
Keski-ikä
26,6 vuotta
Otos: 67 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,6 vuotta

Jäsenet (102)

DonIZienkelirinsessaM\\kkaVilkk1loid-naperkulliain__Linda__AceBearhessu791Luukine^Opamaraver811JackHeartipuli77the_ufomiesVippep
« Uudemmat - Vanhemmat »

larpppe[Ei aihetta]Luonut: larpppeSunnuntai 14.06.2009 22:43

hyyi
oon aiva jääs , kävi kaks kertaa uimas tua torniojoes.
toi o jtn 5-6 astet lämmint.

äiti & tommi meni pelaa pokerii.
meen koht kans , ne voitti äskönki päälle 50 euroo.
tarviin vähä rahaa <vink> $
Jatkan taas Texas Hold Em vinkkieni sarjaa.

Lyhyesti siis otsikko tarkoittaa sitä, että kun olette turnauksessa ja yksi vastustaja tekee tyhmän (ison) siirron niin älkää lähtekö hänen kelkkaansa mukaan. Voitte voittaa hänet, mutta tiputte todennäköisesti jollekin toiselle pelaajallle samaisessa kädessä. Jos tiedätte omaavanne paremmat kortit ja todennäköisesti voittavanne pelaajan joka nostaa pottia tuntuvasti (menee jopa all in), niin pelatkaa VAIN jos kukaan muu ei lähde mukaan ja uskotte voittavanne kyseisen pelaajan.:)
Position merkitys siis korostuu usein turnauksissa, niin tässäkin asiassa.
Itse olen aina ollut luonteeltani pleijeri, jos tiedän voivani voittaa olen ollut valmis laittaamaan peliin vaikka kaiken. Pokeri (Texas Hold Em, Omaha) vaatii riskinottokykyä oikeissa paikoissa, se vaatii myös intuitiota, älyä ja hyvää päättelykykyä, ne kaikki yhdessä tekevät voittavan pelaajan.:)

Usein kun pelaan suomalaisia pelaajia vastaan, niin suhtaudun heihin varsin alentuvasti, kuin oppilaisiin joille annan taas yhden uuden oppitunnin.;)
Jos he ovat fiksuja, niin he jälkeenpäin arvostavat sitä että saivat pelata minua vastaan ja oppivat jotakin ja tulivat siis jopa paremmiksi pelaajiksi, häviö opetti heille jotakin.
Ei suomalaisista pelaajista minulle ole koskaan mitään vastusta, siksi pelaankin mieluummin hyviä ulkomaisia pelaajia vastaan. Tosin joskus hellyn antamaan ankaran oppitunnin joillekin "onnekkaille" suomalaisille pelaajille, sillä onhan suuri kunnia saada hävitä minulle.:)

faco_macoPokeriLuonut: faco_macoLauantai 24.01.2009 05:55

Lukuisten katkeamisten, tilttaamisten ja muutenkin kassanhallinnan totaalisten kusemisten seurauksena päätän täten pelaavani tästä eteenpäin vain ja ainoastaan 5% pelikassasta.
Voitollinen pokeri on semi mahdotonta jos pari ohivetoa saa koko kassan vihulle ='(
Vois ehkä yrittää tilittää tännekkin jtn pokeri tapahtumista...
alkaen tästäpäivästä, 25€ nettiin,... wild westi meni ihan jeesh... 2,5€ addareil 10k merkkei ja sit tiukkaa turnee pelii... onnistu hyvin ja oli n.80k merkkei 100pelaajan kohil,.. AK työnsin sit semi myöhäsest positiost kalkut keskelle ja chipleadi maksaa aQ. Perus flop: 2,Q,3 kaikki pataa (mulla neljän väri) . ja turnija riveri (yllättäen) haukkaa kakkaa. no joo,.. sit grindaust 5€-10€ sittareis jotka meni hyvin:+100€. 5€ freezeoutinkin sain puskettuu (6. josta tuli 28€ :D) ; pikku pino työns mua ennen allin Q6:l ja mulla A,j suittiisken kaikki ja taas chiplead maksaa (2,2).
ihana floppi:2,j,blanco. turn:2 ja se olikin taas siinä =(.
5tunnin session jälkeen tapahtukin sit se virhe; 25€ sittariin jossa paistikas maksu a,3 suitilla joka otti takkiin 100-0 :'( sit perustilteis loput isoon omaha pöytään jossa kaverislouvas nutsi suoran riverille jolloin mulla tietenki napsu kärki setti. O.o paisti mikä paisti ....
-miten tää ei yllätä yhtään et ku guatraan rollin päiväl ni illal pelaan hikistä freerollia? =D
.TOSIAAN, NYT VOIS LOPPUU TÄÄ TILTTAUS/BANKROLLIN KUSEMINEN !!! :(
huomaa kyl kuitenkin et duuni on opettanu kuitenki, ja miksei pelitki ^^
<3- ens kuus omistan casinol<3
Ja miten pelata sellaisia vastaan texas hold emissä.
Itselläni sellaisia aina silloin tällöin tulee vastaan ja on täytynyt opetella strategia joka yleensä toimii. Tarkoitan siis sellaisia pelaajia jotka tekevät aina isoja raiseja (nostoja) jo ennen floppia ja jatkavat sitä myös flopin jälkeen ja myös ilmeisen riippumatta korteista jotka heillä on. Voi tuntua vaikealta ja turhauttavalta pelata sellaisia vastaan, mutta itse asiassa he ovat lähes helpoimpia vastustajia joita vastaan voi tulla.

Kun tunnistaa ja profiloi vastustajan sellaiseksi niin suositeltavin strategia on pelata vain ISOILLA korteilla ja foldata aina muutoin. Tarkoitan siis ISOILLA korttipareja A+A, A+K, K+K, Q+K, Q+Q tai Q+A, koska sekopäiden peliä on vaikea, ellei mahdoton lukea niin siksi kannattaa pelata niin että on suurempi todennäköisyys voittaa ja se tarkoittaa tavallista suurempaa luottamista ISOIHIN kortteihin. Tämä siksi koska seköpääpelaajilla saattaa olla pikkupari tai jotain vastaavaa. Huomioida kannattaa myös se että sekopääpelaaja menee aina loppuun asti, siis foldaamatta korttejaan ja se jos mikä antaa mahdollisuuden hyötyä heistä suuresti kun saa itse hyvät kortit.

Ei minulla sitten ole prempaakaan tekemistä kuin pelata pokeria tähän aikaan.
Vain 1044 jäljellä.
« Uudemmat - Vanhemmat »