IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
19.11.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 502 (1.7.2008 alkaen)
Koko
25 jäsentä
Tyttöjä: 19 (76 %)
Poikia: 6 (24 %)
Keski-ikä
31,2 vuotta
Otos: 17 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,4 vuotta

Jäsenet (25)

eeronErrtuVehnä_RiddicK__Ainow__grr_rutumuljusSillyBirdElizaaaSIIDERIPISSISänniinä[^Infidel^]piritiikerie_rinkelihehohossarahhh
« Uudemmat - Vanhemmat »
Vajaa vuosi Tikkarinteen gheton asukkaana oli ja meni. Eipä itelleni ainakaan tapahtunu sinä aikana juuri mitään ihmeellistä, paitsi tietysti koulussa oli MUAHTAVAN hauskaa ja näin päin pois. Ikenet ja nenäontelot meni paskaan kuntoon mitä ilmeisimmin homeongelman takia, toivotaan että ehtivät parantua kesän aikana.

Tänään lähdettiin asuntolasta poies. Vaikka eilen siivoiltiin yhdessä yleisiä tiloja niin jonkinlaista jälkipyykkikommenttia voisin tässä oman huvini vuoksi antaa, kun tuli siivotessa näitä mietiskeltyä.

Esimerkiksi kaikenlaista paperia ynnä muuta pikkukamaa jäi yleisen pöydälle PALJON. Kasailin kyllä kaikki paperit nippuun ja piti viedä ne paperinkeräykseen, mutta kyyti tulikin aiemmin enkä ehtinyt, perkele! Ja ne lasipurkit, herramunjee. Niitä oli valtavasti. Koska käytävällä lojuneen pyykkitelineen alkuperä jäi arvoitukseksi, en sitä kehdannut mukaani pölliä.

Jääkaapista ja pöydältä olis voinu kukin omat ruokansa ottaa mukaan tai heittää helvettiin. Ja muutenki huolehtia pitkin vuotta, että ne tulee syötyä tai heivattua pois... Vaikka eilenkin lensi paljon ruokaa ja tavaraa roskiin, niin Hennan kanssa viskeltiin vielä tänään varmaan kolmisen kiloa ruokaa biojätteeseen, ja sekajätettäkin tuli ihan kivasti. Bioroskis ahmaisi niin kuukausia vanhoja (!) kuin täysin syömäkelpoisiakin ruokia. Osan käyttökelpoisista ruuista söin välipalaksi ja osan vein kotiin. Muun muassa täysi avaamaton paketti riisiä, tölkki ananasmehua, puolikas pikkelsituubi ja vähän muroja. Kiitti siitä. Mutta silti: hyi hävetkää! Ruokaa ei saisi jättää heitteille ja hukkaan. Vittuku ei kaikki teidän tähteet mahtunu mulle mukaan :)

Aterimia ja astioita jäi kaappeihin ja tiskialtaaseen myös melkoinen määrä, että turha heittää sitten ensi vuonna legendaa siitä kuinka asuntolassa katoaa tavaroita :D Mutta minä sain uuden teemukin ja vesilasin. Ja kirosin, kun lehtiroskikset ovat nykyään umpinaisia. Onneksi ammattikorkeakoulun roskiskatoksesta löytyi puhelinluettelo, siihen mukavasti kääräisin astiani ja huoneen kaapinovesta irrottamani palapeilit.

Mutta hyvää kesää, peace&love, älkääkä ottako tätä purinaani turhan vakavasti. Ja kaikille oppilaitoksien asuntoloihin ympäri Suomea ensi syksynä muuttaville pienoinen pyyntö: kunnioittakaa asuntolan muita asukkaita, heidän tavaroitaan ja yhteisiä tiloja/kalusteita. Ja hoitakaa siivous- ynnä muut vastuunne... Ja lopuksi muistuttaisin, että kierrätys on kiva juttu ja sitä kannattaisi ihan oikeasti ajatella.

eelli-taksvärkkiLuonut: eelli-Maanantai 05.10.2009 15:28

pitäsi siivota muttako ei jaksa :`(!

svtu[Ei aihetta]Luonut: svtuPerjantai 26.06.2009 20:43

Eilen unohtu kirjottaa päivikseen! :S perkele. Noh, ei voi mittäääään..

Mie olen nyt ajatellu, että otan tosissani sen "päivän hyvä työ"-tehtävän! Olenhan mie sitä ennenki "noudattanu".. Huominen hyvä työ on jo valmiiksi plakkarissa. Haen Marjolle (Eerikan äitille) jonku sen varaaman rippikorun koruliikkeestä! ^^ Tämän päivän hyvä työ? Öööö... Siivosin kotona! ^^ Ainaki piiiiikkusen :D Tosin oman huoneen osalta olen ollu laiskana.. Katille on maanantaiksi sänky jo valmiina, ku en jaksanu sitä viime sunnuntaina purkaa, ku Eerika kävi.. :)
Mä teen kaikkeni et saan ton.
Huomenna alkaa hemmetinmoine siivousoperaatio.. Koko talo :s sit sen jälkeen voisin ajatella et vaik kävisin tota 'puutarhaa' hoitamas.. sitten mitäs viel.. niin, jos mä tekisin jonku lupauksen, et en dataa kuukautee :'DDDDD joo, mut oon valmis vaikka heittää tän koneen pellolle et saisin ton kitaran..

elikkä:

Perjantai 5.6.2009 Siivous; olohuone, keittiö ja dataushuone, wc:t.
Lauvantai 6.6.2009 Siivous: Vaatehuone, käytävä, veljen huone, sauna.
Sunnuntai 7.6.2009 Rikkaruohot poois kukkapenkeistä. :s
Maanantai 8.6.2009 Tampereella.
Tiistai 9.6.2009 Pyykin pesua ja silitystä.
Keskiviikko 10.6.2009 Talon pitäs olla siisti.. <jännä>

niijoo.. ja huomen pitäs käydä viel tuol musiikkiopiston kokeis, et pääsenkö mä ees tunneille.. <virne> mut kai mä pääsen.. hope so..

Zenn|Slave labour ?Luonut: Zenn|Torstai 28.05.2009 18:58

Suursiivous!

Imurin suutin ja mopin varsi, pyykkipojat ja luutun haju <3

mushroomkidAINIILuonut: mushroomkidTorstai 21.05.2009 22:49

oon aika ylpee muute ittestäni ::::::DD
sain jopa siivottuu mun huonee tänää.
tajusin vaa et vois olla aika siivoo ko mun pöydält ei löydä yhtää mitää ja lattial ei voi istuu ko housut tulee täytee pölypalloi >8
))
tai no emmä viel imuroinu mut vois tästä mennä imuroimaa nyt.
mut siis muuten siel on iha upeen siistii ja sillee :3

suffelipuffiHuh huhLuonut: suffelipuffiTorstai 12.02.2009 19:11

Alotin heti koulusta tultuani (n. 14.45) siivoamisen ja ihan justiinsa sain työt tehtyä.. vielä pittää pyykkiä pestä ja tiskit laittaa, yks koneellinen pyykkiä just pyöri ja menen laittaan ne ja eiku uutta perään :D
« Uudemmat - Vanhemmat »