IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
30.11.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 791 (1.7.2008 alkaen)
Koko
48 jäsentä
Tyttöjä: 19 (40 %)
Poikia: 29 (60 %)
Keski-ikä
35,0 vuotta
Otos: 30 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,0 vuotta
Ylläpitäjä
WintryStoner

Jäsenet (48)

ZinaidaStyge666ThornzElmoGrandevanilja^Alla-XuluimakellukeSanttuqwedärrNecrophil-|-|enQuDe1miond_MariikkahempsuELYCEHalogeeni
« Uudemmat - Vanhemmat »
Vituttaa suunnattomasti kaksi asiaa.

Asia 1: Ääriuskonnottomat.

"Meillä oli koulussa Jeesuksen syntymäjoulukuvaelma. Minusta on väärin, että meille syötetään pakolla koulussa uskontoja tällä tavalla kun haluaisimme viettää normaalia joulua!"

Siis. Mitä. Helvettiä.

a) Joulu on kristillinen juhla. Jos et halua viettää sitä, mene toki kouluun/töihin. Että hyvää joulua vaan. Kristillisiin juhliin kuuluu mm. myös juhannus, joten siinä jäävät pois sinulta nekin ryyppäjäiset. Pidä kivaa.

b) Suvaitsevaisuus on nykyään in kaikessa paitsi uskonnoissa. "Uskot paskaan" -yhteisöt kertovat toki avarakatseisuudesta, eikös? On se niin helvetin kovaa ja siistiä dissata perinteistä uskoa, eikös? Olisit paljon originaalimpi jos uskoisit Jumalaan, MASSATEINI.

c) Vaikka et välttämättä uskoisi mihinkään ja pitäisit ko. uskontoa typeränä, pitääkö sillä leijua? En-voi-laulaa-koulussa-enkeli-taivaan-biisiä-koska-se-rajoittaa-vapauttani -hypettäjät voivat mm. kuolla. Jos et usko, niin usko pois, ketään ei kiinnosta. Enkä muuten ole ikinä kuullut fundamentalistista protestia uskovaiselta, mutta uskonnottomilta niitä saa sietää harva se päivä.

ja d) Itsehän en varsinaisesti usko Jumalaan, mutta asun perheessä jossa isä on pappi ja kaikki muutkin uskovaisia. Ei sen saatanan suvivirren laulaminen tapa, vaikka siinä käytetäänkin J-sanaa.

Asia 2:
Isäni.
Herralla on vapaapäivä, joten hän tuli kuudelta aamulla huoneeseeni imuroimaan ja laulamaan joululauluja. Taas. Vituttaa kun ostin sen joululahjan jo. Mutta ei se kyllä sitä saa, sadistinen, epäinhimillinen paskiainen.

jonde92JuupsLuonut: jonde92Maanantai 26.07.2010 04:07

Onko usko "vain kainalosauva"?

http://raapustus.net/?id=117

Ajattelunaihetta.
« Uudemmat - Vanhemmat »