IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
5.12.2005
Tilastot
Käyntejä: 565 (1.7.2008 alkaen)
Koko
59 jäsentä
Tyttöjä: 39 (67 %)
Poikia: 20 (33 %)
Keski-ikä
29,2 vuotta
Otos: 32 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,6 vuotta
Ylläpitäjä
HerraKissa

Jäsenet (59)

EwilDollyDrakgosskatheoaurinkosadeHCIpeAnnariinamand-imirrisLightmansidenbyxa53P1pikku-pupuAtasTuutTuut_napoleonttoubi
« Uudemmat - Vanhemmat »

ErQMaaliskuun ihQutusbiisiLuonut: ErQTiistai 05.03.2013 22:06

Taas kerran, nuoren kauniin ihQutusbiisin elämä päättyi noin viikon päivät sen julkaisun jälkeen kuukauden vielä ollessa nuoremmalla puolellaan.

Maaliskuussa ehdottomasti ihQuinta on katsomisen arvoinen video ja kuuntelemisen arvoinen kappale Ismo Alanko - Vuoden turhin laulu. Alanko on tehnyt sen taas - uusi levy vaikuttaa lupaavalle, ja jo levyn ensimmäinen single Harmaa on hyvä väri oli jotain elämää suurempaa. Vuoden turhin laulu on lähempänä kevytmielistä leikkilaulua, mutta mielenkiintoisen siitä tekee se, kuinka sanat ovat ristiriidassa laulun iloisen äänimaailman kanssa.

Alanko tiivistää parilla säkeellä niin monta asiaa nykyajasta: "Lapsuus loppuu lyhyeen, alkaa nuoruus ikuinen / Psyykelääkkeet taskussa elektroniikkaa velaksi ostelen"

Videokin on mahtava. Alanko irvailee erilaisille kykyjenetsintäkilpailuille. Etenkin alussa nähtävä orjallinen marssiminen kohti Idolit-tuomariston majaa järjestysvalvojien vahtiessa saa pohtimaan kilpailujen mielekkyyttä. Lisäksi mukaan on mahdutettu hauskasti useita suomalaisjulkkiksia.

dearmaisie[Ei aihetta]Luonut: dearmaisieKeskiviikko 24.03.2010 21:20

jos rappio on sitä että rakastaa, ottaa hetkestä kii eikä tahdo tappaa
on mukavaa olla rappiolla, olla vaan täysi nolla

rappiolla on hyvä olla, ei huolet paina, ei rasitu polla
antaudu sinäkin suosiolla taikka anna meidän olla


aaaaa oonko esim rakastunut tai jotain ?

aattelin vetästä tässä sillasen kivan putken, hassisen konetta meinaisin ekana ja sitte NELJÄÄ RUUSUA. <3

minä tykkää alangoista ja sillee.

SeventhsonJeesLuonut: SeventhsonPerjantai 19.02.2010 00:20

Metrolla stadista päin tulossa, siinä sit laitoin kuulokkeet kännykkään musiikkii kuunnellakseni ja puol biisii oli ehtäny mennä (mainittakoon, että kyseessä oli Ismo Alanko - Extaasiin) kun partasuu edessä napauttaa kättä ja ilmottaa et musiikki on aika koval. Tajusin siin ettei kuulokkeet ollu kunnol kiinni, ja biisi soi myös puhelimen kaiuttimest. Eihän siin muutaku mielessä hoettu kirosanoja litanja ja laitettii puhelin kii. Noh, äijä sit rupes siinä sepostaa miten oli nuorempana käyny Hassisen Konetta kattomas ku bändi oli vielä pieni, siitä seuras syvällinen keskustelu Alangon runoilevista lyriikoista. Kätteli sit kun nousin itikses pois ja ilmotti et oon hieno, nuori mies.

Tälläistä tänään.. : Dd
« Uudemmat - Vanhemmat »