IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
8.12.2005
Tilastot
Käyntejä: 115 (1.7.2008 alkaen)
Koko
6 jäsentä
Tyttöjä: 5 (84 %)
Poikia: 1 (16 %)
Keski-ikä
31,1 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,1 vuotta

Jäsenet (6)

EmiliKalitaFrendiViPsu^80j_elina
« Uudemmat - Vanhemmat »

tuner2v hääpäiväLuonut: tunerKeskiviikko 02.07.2008 02:36

Viimeksi oltiin Tähtitorninmäellä piknikillä. Oli jonkinlainen aikomus mennä tälläkin kertaa, mutta pojun kanssa oli vaihteeksi melko vaikea päivä - oli tississä kiinni käytännössä koko iltapäivän. Illalla lopulta menimme parvekepuutarhaamme hörppimään skumppaa ja syömään juuri puskasta poimittuja mansikoita.

Aika kyllä rientää. Vastahan me olimme alttarilla hikoilemassa :o

tunerKaipuuLuonut: tunerLauantai 26.08.2006 13:53

Kai tän voi vihdoin julkaista kun kiitoskortit (ja 8cm CD) lähti vieraille ;)

Morsiameni ryöstettiin häissäni ja palautuksen ehtona oli säveltää laulu viidessä minuutissa. Vaatimuksena oli myös sisällyttää lauluun sanat: morsian, painitrikoot, iskuporakone, sorvata, ananas. 12 tahtia ehdin saada valmiiksi määräajassa, mutta se riitti.

Lomalla oli aikaa äänitellä juttuja möksällä, ja tuli sitten kehiteltyä tuota keskeneräistä pätkää eteenpäin - lisää sointuja, melodiaa ja sanoja.

Tää on sitten eka biisi ikinä mihin olen laulanut. Isukki soitti trumpettipätkät, Rita (vaimo) lauloi kertosäkeen taustalle jne. Kuulemma kuulostaa ihan kännissä soitetulta, mutta eipä tuota kauaa hiottukaan. Monet ovat sanoneet tätä vähän Leevi and the Leavingsin tyyliseksi.

Kuuntele: http://tuner.bdb.fi/mp3/kaipuu.mp3

tunerSopiva hääpäiväLuonut: tunerTorstai 08.12.2005 22:43

Olen vähän laiska blogaamaan, mutta...

Ensi kesänä on suunnitelmissa ottaa nainen vaimoksi. Ajankohdaksi oli suunniteltu 10. kesäkuuta, mutta Rita joutuisi lähtemään heti seuraavana päivänä Milanoon esittelemään jotain tutkimuspaperia. Muutenkin tässä alkuvuodesta on roimasti hässäkkää.

Käytiin viikonloppuna katsomassa suunniteltua hääjuhlapaikkaa (joka on aivan meidän mökin vieressä) ja se olikin jo yllättävän buukattu. Ainoa vaihtoehtoinen viikonloppu on heinäkuun ensimmäinen, eli vihille mentäisiin siis 1. heinäkuuta. Kuva paikasta löytyypi tuolta: http://www.nuorisoseurat.fi/talo39.html

Samalla kuultiin että Pornaisten kirkko on ilmeisesti kesällä remontissa, mutta seurakuntasali olisi käytettävissä. Mokoma uudisrakennus ei vaan taida olla järin romanttinen kohde.. http://www.pornaistenseurakunta.fi/toimipaikat.htm

Vaihtoehtona olisi tietysti joku noista Sipoon kirkoista. Niitä on peräti kaksi, ja matkaa juhlapaikalle olisi luokkaa ~12km. Lisätietoa: http://www.evl.fi/srk/sipoo/tilat.html

« Uudemmat - Vanhemmat »