IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
22.12.2005
Tilastot
Käyntejä: 823 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)
Ylläpitäjä
JuGismmo-

Jäsenet (1)

fackholm
« Uudemmat - Vanhemmat »

ArmandTrue crime New York cityLuonut: ArmandTorstai 09.09.2010 23:12

Peli: True crime New York city

Alusta: PC

Laitevaatimus: ei kiinnosta.

Testikone: selvä se, tosin pelikoneen käyttäjälle suositellaan lisäkomponentiksi kolmen vartin koskenkorvapulloa.

Peliarkistoni "helmiä" kaivellessa löysin edellisen (True crime LA) lisäksi tämänkin "helmen".

Odotukseni eivät tosiaankaan olleet korkealla joten pettymyskään ei ole kovin suuri.

Tämä hampaita kiristävä pelielämys jäi osaltani hyvin lyhyeksi. Sain edellisenä iltana pelattua eisinäytöksen ja tutoriiaalin läpi. Pääsin jopa ajelemaan siviilikyttäautolla pitkin ison omenan katuja. Oli jo melko myöhä ja päätin tallettaa ja sammuttaa koneeni koska seuraavana aamuna oli töihin meno. Tein työpäiväni loppuun ja päätin pelailla hiukan, kerta vaimoni ja lapseni olivat menneet mummolaan. Täydellinen hetki pelaamiseen...

Mutta toisin kävi, true crimen toinen tuleminen ei suostu käynnistymään kirveelläkään. pääsin parhaimmillaan alkuvalikkoon saakka kunnes tämä pelin kuvatus päätti jälleen kaatua. Muutaman kymmenen yrityksen ja muun vippaskonstin jälkeen päätin että olen nähnyt tästä pelistä kaiken oleellisen. Eli toisin sanoen koko teos on täydellinen ohjelmointimoka.

Peli kaatuili myös ensimmäisenä päivänä, mutta tämä nyt oli jo jotakin aivan poikkeuksellista. En muista peliä joka olisi yhtä totaalisesti tehnyt lakon sen jälkeen ko sitä on kumminkin päässyt pelaamaan.

En voi sanoa paljoakaan pelin sisällöstä, paitsi että pelin päähenkilö on slummin kasvattama musta kovanaama oikea gansta, joka värvätään poliisiin. Peli pieraisi itsensä ihan hyvin käyntiin mutta kun pääsin ohjaamaan hahmoa huomasin sen uskomattoman kankeuden.

Tuotoriaalin aikana myös ihmettelin miksi ihmeessä välillä pitäisi pomppia kumpiki käsi näppäimistöllä ja väliin vielä hivutella hiirtäkin. Kai peliin nyt sentään olisi voitu tehdä sentään vähän järkevämpi ohjaus. Autoilu tuntui siltä kuin olisi ajanut lentävällä matolla, tai no ei se ainakaan normaaleja tai peleissä yleensä venytetyt normaaleja fysiikan lakeja noudattanut. Tässä pelissä jopa valikot olivat jotenkin kummasti rakennettuja muljautteluikkunoita joista ei tahtonut saada tolkkua.

Ainoa parannus edelliseen osaan oli hyvä grafiikka, hyvä jopa nykymittapuulla. Siihen aikaan kovaa ykkössijaa pitänyt gta sarja oli huomattavasti rumempi, mutta tuhat kertaa hauskempi pelata. Muuta hyvää ovat loistavat äänet ja ääninäyttelijät ja kyllä se vanhan koulukunnan ganstailuräppi uppoaa minuun aika mukavasti.

Peli voi olla ihan kokeilemisen arvoinen, mutta minkäs teet kun et voi pelata.

Hyvää:
Kaunis vanhukseksi
äänet ja näytteliät
Räp

Huonoa:
Peli ei vain toimi, ainakaan minun koneessa
valikot
kontrollit

Yleisarvosana: En todellakaan tiedä/10 (asteikolla 1-10)

Kirjoittamani arvostelu perustuu omaan mielipiteeseeni, ja kahdenkymmenen vuoden pelikokemukseen.

Armand

ArmandTrue Crime - Streets of LALuonut: ArmandTorstai 02.09.2010 08:26

Peli: True Crime - Streets of LA

Alusta: PC

Laitevaatimus: 2003 hankittu kone tai jopa hiukan vanhempi.

Testikone: Toimii.

Peliarkistoni "helmiä" kaivellessa löysin.

Jaa-a tämä oli näitä tapauksia jotka yrittävät olla gta jollakin tapaa. Onnistunmatta siinä lainkaan, tai enintäänkin keskinkertaisesti.

Pelaaja ohjastaa tarkoin mallinnettun enkelten kaupungin kaduilla aasialaislähtoistä kyttää. Päähenkilö onkin tapaus sinänsä, hän yrittää kovasti olla likainen harry mutta uskottavuus puuttuu tyystin. Ylipäänsä koko peliltä ja sen suomalta kyttäleikiltä puuttuu munat.

Juoni menettelee, mutta ei tarjoa paljon muuta kuin sitä samaa mitä on telkkarin lukuisissa poliisisaippuasarjoissa nähty.

Pelin pelailee läpi yhdessä illassa ja jos jostakin kumman syystä tahtoo tätä "nautintoa" pitkittää. Niin voit satunnaisilla pidätyskeikoilla ja muilla vielä edellisiäkin mielenkiinnottomilla tehtävillä pelata peliä vaikka loputtomiin.

Peli on aikalaiseksi hyvin ruma ja kömpelö. Autoilu on kummaa puikkelehtimista, ampuminen ja tappelu pelkkää nappien räimimistä ja hiiviskely hmmm sitä ei tervitse edes mainita. Kaikkea tätä epähelpottamaan on ympätty kamera joka jättää viholaiset ruudun ulkopuolelle, ekä sitä voi joka tilanteessa vapaasti pyörittää.

Hyvänä ominaisuutena mainittakono että hyvä/paha poliisimittari oli oivallinen keksintö, mutta mitä väliä silläkään on listiikö muutaman sivullisen vaiko pukee päälleen partiopojan puvuvn.

Peli myös kaatuili muutamaan otteeseen ja välillä äänet sekoilivat oikein urakalla.

Tämä on yksinkertaisesti sellainen peli jonka mikään osa-alue ei oikein toimi kunnolla. Tai no mukana on ihan hyvät ääninäytteliät (tosielämässäkin ansioituneet sellaiset), kelvolliset musiikit ja LA on mallinnettu aika tarkalleen just niinko pitää tosin pelin rumuus ei anna sille oikeutta.

En oikein suosittele tätä kellekkään, nopeuspelaaja on muutamassa tunnissa pelannut tekeleen läpi ja tunnelmapelaajalle ei tarjota oikein mitään. No toki tätä voi pelailla mutta ei sillä mitään tarjottavaa ole.

Ai niin seuraavaksi pitäisi pelata True Crime New york, odotukset eivät ole kovin korkealla, saa nähdä miten käy.

Hyvää:
paha/hyvä kyttämittari.
musiikit.
kaupunki.
ääninäyttelijät.

Huonoa:
Epäonnistunut gta joka ei kiinnosta ketään
kaikilta osa-alueiltaan keskinkertainen

Yleisarvosana: 2/10 (asteikolla 1-10)

kirjoittamani arvostelu perustuu omaan mielipiteeseeni, ja kahdenkymmenen vuoden pelikokemukseen.

Armand

TekkoUusia pelejäLuonut: TekkoMaanantai 02.03.2009 03:15

Mä oon kokonaan unohtanut mainita sellasen asian, että käytiin tossa jokunen päivä takaperin Villen (mcmaahinen&image_id=90000388) kanssa Hyvinkään Vaihtopelit-liikkeessä. Mulla oli 10 euroa lompakossa ja alennuskorista löyty pari kivaa peliä.

Ensimmäinen oli True Crime: New York city. Oon sitä nyt kerran pelannut ja jäänyt jumiin semmoseen tehtävään missä mun pidää pidättää tappeleva miesporukka, mutta aina ku oon saanu kaikki muut paitsi yhen pidätettyä nii se viimenen hyppää lähimpään autoon ja ajaa karkuun. Kun yritän lähteä perään niin tulee, että mission failed tms. Se on vielä näitä harjotustehtäviä, joten ei hyvin mene.

Toinen on sitten hieman mukavampi peli, Baldur's Gate: Dark Alliance 2. Ensin pelasin sitä yksin ja kuolin kokoajan kun oli niin vaikeita vastuksia vastassa. Sitten Jouni (SpyHobbit&image_id=98640238) tuli kotia ja sanoin sille, että mulla on täällä yks kiva peli. Pelattiin sitä sitten ensin hetki ja alotettiin sitten alusta, koska kakkospelaajan oli vaikee päästä mukaan siinä vaiheessa enää. Naputettiin sitä peliä tässä nyt muutama tunti. Sit huomattiinkin, että kello onkin jo vaikka mitä ja pelit loppu siihen sit.

Ton ekan pelin ostin lähinnä siks, että mulla on sen edeltä osakin tossa hyllyssä tai jossain. Eka osa oli erittäin hyvä, mutta tokaan petyin jo alkumetreillä. Pelaaminen on liian hidastemposta ja ohjaaminen tökkii. Mutta kai siihenkin tottuis jos vielä jaksais yrittää.
« Uudemmat - Vanhemmat »