IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
25.12.2005
Tilastot
Käyntejä: 1190 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 3
Koko
44 jäsentä
Tyttöjä: 11 (25 %)
Poikia: 33 (75 %)
Keski-ikä
31,7 vuotta
Otos: 33 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,5 vuotta
Ylläpitäjä
Kieblack
Valvojat
DevoureR, Draako, korpinsiipi, S-C, Kieblack, Linky, Khemler

Jäsenet (44)

Draakolara_maniacppanttukramoxsampooo|Gmaniac-777-kangas-CRUORxXxSinclair87korpinsiipiHullunaWintryStonerSamirottaAscethDevoureR

Kuvaus

AKR eli Antikristillinen Rintama on rekisteröity yhdistys jonka pääasiallinen tavoite on erottaa kirkko Suomen valtiosta ja vähentää kristillisen kirkon ja uskonnon erityisoikeuksia Suomessa.

2. Yhdistyksen tarkoitus ja toiminnan laatu
Yhdistyksen tarkoituksena on tuoda esiin Suomen Valtion suomat edut Suomen Evankelisluterilaiselle kirkolle sekä Suomen Ortodoksikirkolle. Tavoitteena on erottaa Suomen molemmat valtiokirkot Suomen valtiosta sekä lakkauttaa näiden julkisoikeudellinen asema.

Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys järjestää kokouksia, keskustelu- ja esitelmä ja muita vastaavanlaisia tilaisuuksia sekä juhlia ja harjoittaa tiedoitus- ja julkaisutoimintaa. Yhdistys ylläpitää yhteyksiä samankaltaisiin yhdistyksiin ja pyrkii yhteistyöhön näiden yhdistysten kanssa.

Yhdistys on riippumaton poliittisista puolueista ja muista poliittisista ryhmittymistä. Yhdistys ajaa sellaisia lainsäädännöllisiä muutoksia, jotka turvaavat uskonnottomuuden, tasapuolisuuden sekä ateismin vapauden.

http://rintama.darkbb.com/forum

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.