IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
27.12.2005
Tilastot
Käyntejä: 1902 (1.7.2008 alkaen)
Koko
3 jäsentä
Poikia: 3 (100 %)
Keski-ikä
24,3 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Poikien keski-ikä: 24,3 vuotta

Jäsenet (3)

ZidlickytunerMibbo
« Uudemmat - Vanhemmat »
Sain kylläkin louhittua tota graniittia aika paljon piikkaamalla järeämmällä koneella kalliosta löytyneisiin halkeamiin. Muutama iso murikka on vielä jäljellä jotka pitäisi saada halki. Ehkä etana halkaisee ne huomiseen iltaan mennessä tai sitten ei. Ajattelin kuitenkin kokeilla vielä järeää rälläkkää ja timanttilaikkaa. Kuulemma jotku ovat onnistuneet silläkin paloittelemaan isoja kiviä ja kalliota.

Huomenna olisi putkimies tulossa laittamaan viemäreitä ja lattiakaivoja...
Hauikset iha jumalattoman kipeet. En tiiä johtuuko se tiilten roudaamisesta vai tosta koneen käytöstä.

tunerBetonin roudausta tarjollaLuonut: tunerTorstai 05.03.2009 22:32

Kesti vähän että pääsin piikkaamaan. Piti korjata poravasaran sähköjohto, siivota paikat roskista ja poistaa lattialämmitys käytöstä. Tuli todettua että kyllä kupariputketkin syöpyy. Tyhjensin käyttövesiputkiston jotta pystyin katkaisemaan ja tulppaamaan lattialämmityksen. Kytkettyäni veden takaisin tuli hanoista sellasta kahvin näköistä litkua ... omnom!

Saan varmaan huomis iltaan mennessä piikattua loputkin lattiasta. Jos ei ole muuta perjantai-illan viettoa niin tervetuloa roudailemaan betonia ja takkaa pihalle. Saunaa en voi tarjota kun se ei ole ihan valmis vielä, mutta safkaa ja kaljaa ja tietty viskiä. Ainakin thain lupaili tulla.
« Uudemmat - Vanhemmat »