IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
8.1.2006
Tilastot
Käyntejä: 3 076 (1.7.2008 alkaen)
Koko
8 jäsentä
Tyttöjä: 6 (75 %)
Poikia: 2 (25 %)
Keski-ikä
25,0 vuotta
Otos: 8 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,3 vuotta
Ylläpitäjä
ComaBlank

Jäsenet (8)

^^nekkujargero-MOPPIMissJashinneathe-bulbasaur-NuuRasekstvvsi
« Uudemmat - Vanhemmat »
Uudet kommentit:

07.04.2011 18:49 <janissasi> viillän sun nimen mun perseeesee<32<3<3< ihQQQQQQQQQ

NolfeinhmmLuonut: NolfeinSunnuntai 16.11.2008 08:29

minä en ymmrrä, miksi kellot siirretään kesäajasta talviaikaan. siinä ei ole mitään järkeä, minä ainakin ottaisin mieluummin ylimääräisen valoisan tunnin talven iltapäiviin. en ole syksyn/talven ystävä. se tuli aivan liian nopeasti taas ja kestää aivan liian kauan näillä leveyksillä. voisi kuvitella, että odottelen kovasti kevättä ja sitä toki teenkin, mutta onneani varjostaa kurja tuleva vuosi sivarineen.

ja nyt kun aloin miettimään, en edes muista mitä tein kesällä. ainakin kesäkuun puoleenvliin asti koomasin kotona murtuneen käden kanssa, mutta mitäs muuta? ... ai niin, kesähän oli ihan paska. satoi melkein koko ajan.

palatakseni ensimmäiseen kappaleeseen, paskahommia muutenkin tiedossa, pitäisi nimittäin lukea filosofian kirjoituksiin. jossain välissä meinasin että menisin lukemaan käytännöllistä filosofiaa yliopistolle, mut taitaapa jäädä ainakin tällä innostuksella. ehkä käyn vaihteeksi taas lainaamassa länsimaisen filosofian historian, en tosin koskaan saanut kakkoskirjaa luettua lähinnä alun tylsän yleisen historian takia, että jospa sillä taas filsa inspais kuitenkin.

--

sitku mulla on paljon rahaa, aion ryhtyy keräämään vinyylejä. ehkä.

ja voi jumalauta olen kyllä uskomaton spede, jos missaan seuraavat soul sidet.

ps. jollain perverssillä tavalla pidän tästä: http://www.youtube.com/watch?v=PPUsQDm-HQY

kummallista

hmm
ÄÖÄLFSOJHSAOEDRFJKAWOEFKGAÖLFG;SDFG

Nolfein;)Luonut: NolfeinKeskiviikko 23.07.2008 05:26

voi beibit, tää retroilu vaan syventyy entisestään. tänään en kehä III:lla ajaessani meinannut pysyä housuissa, kun kuuntelin dellseiltä 'o-o i love you' ( http://www.youtube.com/watch?v=t5ZgcHHgdyk ). etenkin revittelykohdat, voi iso penis sentään.

mitä tein kehä III:lla? opin ajamaan jumboon muutama päivä sitten, niinpä käväisin siellä täydentämässä vaatevarastoani. mulla on aika helvetin kova ostosputki menossa, on tässä tullut hankittua jos jonkinlaista juttua. tänään ostin tumman puvun kaveriksi oopperaa varten hankkimalleni, pikkutakin arkikäyttöä varten, shortsit, pari neuletta, pari kauluspaitaa. brothersissa on aivan vitun naurettavan halpaa, pakko ostaa kaikkea mahdollista. esim. pikkutakki 150e -> alessa 15e, shortsit 40e -> 5e... mutta syvästi iloitsen siitä, että löysin vihdoin sellaisen trenssin kuin halusinkin. jumalauta että oli uskomatonta paskaa etsiä sitä täydellistä, mutta se löytyi ahh.

sit olin kans vetää crosstrainerilla 50min, kuten eilenkin, minkä jälkeen uinkin hiessä. vituttaa kun polvi meni ihan uskomattoman kipeeksi muutama päivä sitten jalista/korista pelatessa, niinpä joutuu korvaa lenkit crossailuilla. tosin sekin on ihan kivaa, mutta ottaa päähän tuijottaa seinää lähes tunnin.

JA JUMALAUTA ONKO MAHDOLLISTA, että kesä on vihdoin koittanut? saattaisiko niin käydä? foreca ja fmi ovat molemmat sitä mieltä, että ainakin aikavälillä 23.07.08 - 28.07.08 olis hellettä. JESSS onhan tätä kaivattukin, paskaa vain että on heinäkuun loppu jo. kohta alkaa vituttaa syksyn tulo ja nytkin jo vituttaa pimenemistään pimenevät illat. mut kyllä tää kesä on ihan helvetin kiva juttu, voi perkele. meitsin jokapäiväisiin rutiineihin kuuluu salkkareiden uusintojen (nostalgiaa hei) ja käenpesän tallentaminen ja katsominen myöhemmin illalla tai koska nyt satun olemaan kotona.

lauantaina olis i <3 kiksu @ virgin oil. olis perkeleen siistiä mennä kavereitten kanssa, toivottavasti lähtevät tai saatana en tiie mut sit on kyllä perseestä eikä yhtään kivaa ei. pacificossakin pitäis käydä joskus! voi voi voi.

whiiiii :D

« Uudemmat - Vanhemmat »