IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
22.1.2006
Tilastot
Käyntejä: 1362 (1.7.2008 alkaen)
Koko
171 jäsentä
Tyttöjä: 149 (88 %)
Poikia: 22 (12 %)
Keski-ikä
31,7 vuotta
Otos: 122 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,4 vuotta
Ylläpitäjä
msbooberry

Jäsenet (171)

^^_iitu_^^AzucaMeasan^sapu^_Tii4^Elyon^BiRRe--aanu-NeferneferIIZinniaIIJmousesBizarre-The404kisu75jenisku_jaarapaa
« Uudemmat -
Ei mul muuta.
Koko ikäni olen syyllistänyt itseäni siitä, että vanhempani eivät pidä minusta. Aina ollaan valittamassa jostakin, teen aina kaiken väärin. Tai ainakin silloin, kun vaivaudun jotain tekemään.

Hoksasin tänään aivan yllättäen, että vika ei välttämättä ole minussa. Joo, uskokaa tai älkää, kerrankin olen tuota mieltä, mikä ei varmaankaan tule toistumaan kovinkaan useasti. Muistakaa siis tämä historiallinen hetki.

Ajatusten paljoudesta sekaisin olevaan päähäni ilmestyi yksi ajatus lisää. Entä jos vika ei olekaan minussa, vaan heissä? Ei, en nyt tarkoita lainkaan syyllistää äitiäni ja isääni. Tarkoitan vain sitä, että he asettavat odotukset aivan liian korkealle. Niin korkealle, etten ylety niihin, vaikka kuinka kurkottaisin tai kiipeäisin tikkaille yltääkseni.

Vanhemmuuden kuvitellaan olevan palkitsevaa ja onnellista. Noh, onhan se jo jonkinlainen palkinto, että synnytyssalilla vihdoin pääsee eroon raskausmahan aiheuttamista selkäkivuista ja hormonien aiheuttamista mielialan muutoksista ja eriskummallisista mielihaluista. Ja puolisokin voi vihdoin huokaista helpotuksesta, kun ei tarvitse sietää raskaana olevan akan ailahteluja. Tosin tuolla palkinnolla on varjopuolensakin: yhdeksänkuukautisen tuskan jälkeen, veren ja huudon saattelemana nainen puskee jalkojensa välistä lapsen. Lapsen, josta saa taakan loppuelämäkseen.

Tuohon kersaan kohdistetaankin sitten suunnattoman paljon eritasoisia vaatimuksia. Mukulalta odotetaan suorastaan ihmeitä, onhan se oma kultamussukka ja paljon parempi, kuin muiden lapset. Samalla pilataan oma elämä stressaamalla rakkauden hedelmästään - lapsen elämästä puhumattakaan.

Itse voin rehellisesti myöntää, että vanhempani ovat pilanneet elämäni. Jatkuva natsihallinto kotona sekä liian korkealle asetetut odotukset kalvavat minua. En ole aikoihin kyennyt suoriutumaan vanhempieni minulle asettamista odotuksista. En ole edes mennyt sieltä missä aita on matalin, enkä sieltäkään, missä aitaa ei ole ollenkaan - en ole enää edes yrittänyt, koska tiedän, etten kykene täyttämään osakseni saamiani vaatimuksia.

Ja jottei menisi liian yksipuoliseksi, olen itsekin pilannut vanhempieni elämän. En tosin niinkään tarkoituksellisesti. Jo lapsen syntymä riittää pilaamaan rakastavaisten elämän. Enää ei ollakaan lempiväisiä, vaan ollaan perhe: lasta hoitava äiti, töissä paskapalkalla raatava isä ja paskova ja itkevä mukula. Siitä on harmonia ja onni kaukana. Varsinkin, kun viidentoista vuoden kuluttua pikku kullanmurun syntymästä paljastuu, että tämä onkin vain saamaton ihminen, joka tekee kaiken aina väärin - silloin harvoin, kun ylipäätään tekee mitään.

Huomenna ajattelin skarpata. Teen läksyt ja menen lenkille. Voisin myös suunnitella jotakin mukavaa äitienpäiväksi, vain pyytääkseni anteeksi sitä, että olen suuri virhe. Ja että edes joskus toimisin niin, kuin minun toivotaan.

MilanardaKaiken se kestääLuonut: MilanardaTorstai 28.02.2013 19:10

Mun vanhemmilla oli hääpäivä. Tein lahjaksi taulun.
IMG_4949_zps26ce8b89.jpg

MeganeLuonut: MeganeLauantai 13.02.2010 22:12

_♥_♥___♥_♥_ Laita tämä
♥___♥_♥___♥ sydän sivullesi
_♥___♥___♥_ jos rakastat
__♥_____♥__ jotakuta tai
___♥___♥___ välität jostain
____♥_♥____ erittäin
_____♥_____ paljon.

-jennaslast night together.Luonut: -jennasKeskiviikko 16.09.2009 20:40

[Wilmä] IIIRRRRRCCCCCLuonut: [Wilmä]Torstai 02.07.2009 02:14

Tänää mun rakas sisko eli rosa-maria anto ju8lle tän nikin=)=)<3<3<3
ELI SIIS: ROSABLOWJOB

ArkiPäivänVarasPikkuveliLuonut: ArkiPäivänVarasTiistai 23.06.2009 18:17

Mun pikkuveljeäni ei ehkä oo siunattu äärimmäisellä älykkyydellä ja siitä johtuvalla ylimielisyydellä kaikkea vähänkin tyhmempää elämänmuotoa kohtaan.
Ei se silti tarkota, että sitä saa kohdella, kun roskaa.

Miks pitää ylipäänsä sanoa sitten yhtään vittu mitään sille mun veljelle, jos ei ihmisillä kerran oo mitään ystävällistä sanottavaa?
Mua itseäni järkyttää tässä se, että ei oikeestaan ketkään rändömit sitä kylmää kohtelua ja kommentointia harrasta, vaan ne ihmiset, jotka niin tekee on mulle läheisiä henkilöitä.

Okei, mun perhe merkitsee mulle eniten maailmassa, niin myös ystävät. Kun te satutatte mun veljeäni kylmäkiskoisilla kommenteillanne ja tylyllä kohtelulla, te satutatte myös mua. Ja aika helvetisti.
Ja mä suutun siitä, että omat sukulaiset ja mun rakkaat ystävät kohtelee Sasua huonosti. Ei kukaan ansaitse sellasta kohtelua, ei kukaan.
En mäkään hauku sulle sun perheenjäseniä, en mä dissaa sun ystäviä ja muita tärkeitä ihmisiä
sulle.
Enkä mä ikinä, koskaan kävis kommentoimassa niille tylysti ja aliarvioivasti, jos ne olis hyvää hyvyyttään mulle jotain kommentoinu, vaikka en niistä tykkäiskään.

Mun pikkuveljeni ei ole Einstein eikä avaruusfysiikan tuleva nero. Ei siitä ehkä olis johtamaan Suomee eikä se ehkä saa ikinä ylioppilaslakkia päähänsä.
Ei, ei siitä varmaankaan ole mihinkään tollaseen, mutta silti se on mun pikkuveli.
Se on mulle rakas ja tärkeä.
Se on maailman paras pikkuveli.

Ei se välttämättä tajua, kun sille vittuillaan. Tai ehkä se ei halua tajuta.
Se on ihan samanlainen ihminen, kuin mekin.
Se on varhaisteini-ikäinen poika, joka älykkyydeltään ei ehkä oo heti toisten ikäistensä perseessä kiinni. Silti se on empaattisempi, kun kukaan teistä, jotka kohtelee sitä, kun vanhaa paperipussia.
Se on parempi, kun kukaan teistä dissaajista, koska se ei ajattele teistä tai muistakaan pahasti, vaikka te ehdoin tahdoin satutatte sitä.

Mulle perhe merkitsee rakkaut', tukee ja turvaa. Sitä samaa merkitsee myös mun ystävät. Silti, jos mun ikinä täytyy valita perheen ja ystävien väliltä, niin mä valitsen perheen.
Ja, jos mun ikinä täytyy hylätä mun ystävät, ne jotka pitää mut elossa, niin mä teen sen, koska mä en halua, että kukaan mulle tärkeä ihminen satuttaa mun pikkuveljeä ja samalla mua.
Älkää pakottako mua valitsemaan perheen ja ystävien väliltä. Mä tarvitsen molempia yhtä paljon pysyäkseni elossa, pysyäkseni onnellisena.

Mä seison aina mun perheen takana ja teen mitä vaan, että niillä on hyvä olla.
Mä en anna kenenkään satuttaa niitä, en edes mun omien ystävien.

Älkää pakottako mua valitsemaan, mä en kestäis sitä.

_ArkiPäivänVaras_

...ja on todella onnellinen siskonsa puolesta.


Ja sitten kävi vielä nopeasti moikkaamassa tätin prinsessoja nro. 2. ja 3. <3

SysihilkkaPerhe. <3Luonut: SysihilkkaKeskiviikko 22.04.2009 18:55

Laitoin tänään osoitteenmuutospaperit vetämään. :3 Vuokrasopimus kirjotettiin jo maanantaina ja ens kuun alusta alkaen asutaan tosiaan virallisesti yhdessä Janin kanssa. Oi onnea. <3

myyrälapsonen]PERHE<346564Luonut: myyrälapsonen]Sunnuntai 15.03.2009 03:39

mä rakastan teitä yli kaiken. voi olla oma ittensä, voi puhua, voi olla hiljaa. se, että voi olla hiljaa on ihan parasta. ja voi ehkä jopa tarun kans duetoida. ;)) oikeesti ei tähä tunteeseen sanoja tarvita. niitä ei löydä. rakkaus.

-miks mä avasin jotain vyötä ku piti laittaa paita housuihin?

-"mä voin hei laulaa seuraavaks jotain"
-"no älä please"

-"hei mikko, pussaa allua nenään!"

-"elisa ooksää onnellinen?"
-"no siis kaikkihan tietää ettei se tossa tykkää olla.."

-"no ne näyttää olevan niin lähekkäin.."
-"KÄRSÄKKÄIN!"

-"kaikki piiloon atte tulee!"

-"mä väliin, nyt heti!"

-"mä oon pelinainen."

-"metallialalla on plaa."JA PALJON ONNEA ATTE KUUSITOISTA VUOTTA<35677 meni jo.

« Uudemmat -