IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
1.2.2006
Tilastot
Käyntejä: 2 116 (1.7.2008 alkaen)
Koko
64 jäsentä
Tyttöjä: 13 (21 %)
Poikia: 51 (79 %)
Keski-ikä
35,8 vuotta
Otos: 45 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,6 vuotta
Ylläpitäjä
Mevvi

Jäsenet (64)

rumPauliÖljy-RamiHenkka325_|Kimi|_NightTrain-\iLe\-ASQÅRDiida_annikakazpaSOLDATlizbeJ_o_k_uEriMielistonecrossjimix---Harley---
« Uudemmat - Vanhemmat »
Käymme huomenna taistoon taanioiden kebapservereitä vastaan ja minun tehtäväni on varmistaa, että kaikki sotilaat osaavat varmasti oman tehtävänsä.

Juuson tehtävänä on liikkua kamelisaarten ali kolmipyörällä alikersantti Jermun kanssa ja sitä kautta kuljettaa hemulimiinat vihollisten linjojen taakse niille merkittyihin paikkoihin.
Miinojen paikat ovat merkittynä kebapravintoloilla ja Juuson tulee Jermun kanssa asettaa kaksi miinaa jokaiselle merkitylle paikalle.

Jos taistelu sujuu oletetulla tavalla, niin komennan oman venäläisten sotamursujen pataljoonani hyökkäämään suoraan kebapservereiden edustalta, pääovelta, niiden suojatuimmalta ja parhaiten vartioidummalta kohdalta.
Tämän pitäisi saada taaniot luovuttamaan kebapserverit ja vetäytymään taaksepäin, jolloin Juuson ja Jermun asettamat miinat räjähtävät heidän allaan.
Pitänee vaan toivoa, että taanioilla on nälkä.

Joudumme valitettavasti uhraamaan n. 5 kebapravintolaa, sillä käytämme niitä merkkeinä miinoille, jotka Juuso ja Jermu asetattaa.

Kuva liittyen huomen taistelun suunnitelmaan.

Tehtävä alkaa huomenna banaanilaulun aikaan, kun kuu näyttää hazardia, eli tasan kello ehkä jotai kolmelta.

Tämän tehtävän perusvarustukseenne kuuluvat:
- Sakun kuulapyssyt
- Svea-pipot
- Armeijamme standardi kumisaappaat vetoketjuilla
- Sivuase, mieluiten ES tai muumitikkari
- Hemulimiinat, jotka painavat 3000g /kpl ja jota on tultava käsittelemän erittäin varovaisesti

Muu vaatetus ja suojaus on vapaaehtoista ja valinnaista
mutta olosuhteet huomioon ottaen on suositeltavaa että puette päällenne villapaitoja, koska näyttää siltä että lintuja lenti äsken.


PS. Kuvan kopiointi on ehdottomasti kielletty ja se tuhoutuu kolmen sekunnin kuluesssa siitä, kun sanot kebapbekprulla tänne ja heti 6€voi lol
« Uudemmat - Vanhemmat »