IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
1.2.2006
Tilastot
Käyntejä: 583 (1.7.2008 alkaen)
Koko
4 jäsentä
Tyttöjä: 3 (75 %)
Poikia: 1 (25 %)
Keski-ikä
26,0 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,0 vuotta
Ylläpitäjä
avokado

Jäsenet (4)

avokadoHeikkaaa_Sniper
« Uudemmat - Vanhemmat »

jjalone[Ei aihetta]Luonut: jjaloneLauantai 25.07.2009 13:48

Ihanaaa, pääsen vihdoinki ulos täält meijän kämpäst! =oon terve :DDmust on tulos oikeesti kovaa vauhtii joku mökkihöperö, ku en nää ketään ihmisii... :S mut tänään näkyileeee <3 myös falkkia on ikävä, mut onneks se on hyvis käsis ;) <3
sain pari tavotetta tossa täytettyä ja toinen oli että poltan itteni.
noooo oltii tos eile järvellä klo 11- 16, aurinko porotti, en tietenkää laittanu tarpeeks aurinkorasvaa = saatanallisen kipeet hartiat ja selkä, rakoille palanu oikee poski ja käsivarret punaset ja palaneet... plus sain vielä auringonpistoksen ja eilen illalla oli jotai 38 kuumetta.
että kesä on ihanaa aikaa~ ♥

purkkipaprika[Ei aihetta]Luonut: purkkipaprikaMaanantai 15.06.2009 03:44

Voi elämä. Mä olin täs ihan kaikes rauhas ja aattelin et kello on varmaa jotain yheksä maissa ja sit se oliki puol yks. Että mihin meni unirytmi mihin? Se voisi tietysti palata koska jos mä joudun aamulla heräämää ennen kahta (siis 14.00) nii se tuntuu samalt ku kouluaamusin joutuu heräämää ennen kuutta. Tämä voi tietysti olla vähän haitallista koska jos mä nukun niin pitkää ku haluun eli johonki kolmee neljää ni mä en ikinä pääse tästä talosta ulos ja sillo musta tulee niin mökkihöperö et mua ei kestä edes valkotakkiset. -________-""" help me? tosin ps. jos mut herättää ennen kahtatoista ni voin olla aika ilonen ja ystävällinen ja varsinkin täysin kartalla.
« Uudemmat - Vanhemmat »